Данните са 2013г,но горе далу и сега са същите http://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D...BD%D0%B8%D1%8F
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
На някои им отнема 3-4 минути,
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Отговорът на такъв въпрос ще отнеме поне 24 часа ровене из нета с помощта на гугъл преводача ...имай търпение !
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Барби, аз питам какво е заплащането за да го сравня с това във германия. Ако знаеш нещо кажи, ако не знаеш пак кажи, какво толкова е станало. И попитах какво е било в твоя сектор, каза че си работил в банка, нещо средно, например в бг кредитен инспектор взема около 1200-1500 лв, за различните банки и региони е различно , но тава са границите. Та какво е заплащането на сходна позиция във франция
Коментар
-
Анди, не е коректно да изтривате единствено опровержението на нелепото дряновско предположение, че баща ми бил "шеф в народния съд".
Аз разбирам, че марков, като прочете "дама" се сеща за мен, въпреки, че понякога излизам от класификацията, ама няма начин да съм замесена в таз бозаLast edited by OMG; 27.01.2017, 17:27.Yeah
Коментар
-
Коя е тя че нещо съм пропусналНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Какви терористи има в донбас че не съм чувал...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗащото разбират, че се правиш на улав
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо сте ми изтрили поста с питането за заплащането във франция??? Няма нищо страшно да попиташ това. Отделно че не питам какво е било неговото, а принципно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук обсъждахме една дама колко велика била,каква демократичност лъха от нея и какво се оказа баща и бил шеф в народния съд след
9 септ.и началник на един от лагерите на смърта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да не се окаже накрая ,че я баща ти ,я дядо ти ги е вършил тия работи а ти сега ни баламосваш изкупвайки грехове им
НО ако са вършили подобни неща ги осъждам строго и твоите и моите! Това е разликата между поствоенна националсоциалистическа Германия и поствоенно интернационалсоциалистическо сесесере, каквото все още е кочината раша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЦялото население на Земята, дестки хиляди, а може и стотици хиляди години вече е един "народ"....въпреки, че не съм сигурен, че "народ" е едно и също за мен и теб.
Колкото общо имам с някой от преди 1300 години (който междувременно до преди 30 години ме е клал, обирал и изнасилвал), толкова общо имам и с някой от пред 10 000 години, от който сме произлезли всички.
Коментар
Коментар