Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми съберете се на Никола Мирчев, то и без това повечето сте там.
За всеки нормален човек е ясно, че терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква, която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи.
А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители. Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо.
- "За всеки нормален човек е ясно" . НЕВЯРНО. - това е журналистически шаблон, учи се като техника, всяко тврдение да се започва с внушение, разчитайки че повторението набива в главата невярно познание. Минавал съм такива курсове. Тогава трябваше се започва (по методология ) с "Както знаем, Милошевич убива мюсулманите. В тази връзка какво мислите за .... " . Не не е ясно на всеки нормален човек. На всеки нормален това му се изяснява с доказателства а не априори.
- "терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква" - Полувярно, приемам за Вярно като не съм съгласен с термина терористи, защото те не покриват никакъв критерии за тероризъм. Напротив, такъв се покрива от ВСУ. Терористите никъде не са подкрепяни от Москва. Да, Сепаратистите в Донбас са подкрепяни от Москва. Между другото преди век и ние сме били сепаратисти подкрепяни от москва, само като вметка.
- "която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи" - Приемам за Невярно. Говорим за Донбас.Не е изпащала редовна войска, това никой никъде не е доказъл, колкото и да му се е искало. Изпращани са Частни Военни Отряди, техника открита и широко използвана в Америка. При редовна руска войска там, впредвид състоянието на ВСУ, картината щеше да е друга.
- "А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители" - Вярно, така е. Те и доста мрат нападайки опълченците. Мирните жители погиват от бомбандировките от тези с оръжието.
-"Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо. " Не знам как да го приема, ще ми се да го приема за вярно , но а съжаление мисленето ми е по-скоро стандарно. Ще ми се да не е.
Сег аще проверя къде е Никола Мирчев, признавам че за мой срам не зная.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тогава пояснявам- за мен няма разлика между руските и украинските патриоти, както и между руските и украинските утайки, и в двата случая уважавам патриотите и презирам утайките. Когато говорим за сблъсъка между държавите обаче предпочитам украинската страна по чисто практични съображения- Украйна не е заплаха за България, докато Русия е.
както и държава Косово..
Влез в час и да ми казваш че патриотите от измислената държава/ разни фашисти от СС / са по чисти от освободителите ни от турско робство...
Хиляди българи под прицела на указите на Тръмп
11:40 | 31 януари 2017 / Редактор Николай Големанов / обновено преди 1 час
Виж 1 снимка
”Омразата никога не надделява” - протест против мерките на Тръмп. Но в по-малките градове ще се развият антиимигрантски настроен
Сн.: БТА
Т- Десетки хиляди българи без легален статут в САЩ са вече под прицела на новия президент Доналд Тръмп, предаде Нова телевизия.
В Съединените щати от няколко дни продължават протести против указа на Тръмп, който забранява влизането в страната на граждани от седем страни с предимно мюсюлманско население.
Това е само един от серията му антиимиграционни укази, които изглежда създават страх у имигрантите - особено тези, които нямат легален статут. Сред тях са и десетки хиляди българи.
Всички наши сънародници отвъд океана, с които е разговарял репортер на Нова, отказват да застанат пред камерата, защото ги е страх за тяхното и на техните семейства бъдеще в САЩ.
Досега българите дори без зелена карта не са живели в страх от депортиране. Но облекченията за хора без траен легален статут вече не важат.
Тръмп нареди на градските и щатските власти да докладват имиграционния статут на всеки задържан, дори и за дребно престъпление, като каране в нетрезво състояние, например.
Президентът заплаши, че ще спре парите на градове-убежища за имигрантите без статут, като Чикаго, Ню Йорк, Сан Франциско, ако не се съобразят с новите изисквания. Кметът на Маями вече се съгласи, за да не загуби федерално финансиране.
"Българите без статут остават притеснени", казва по Нова юристката Кристина Крилчев, имиграционен адвокат в Лас Вегас.
„Телефоните ми не спират да звънят – споделя тя. – Звънят от тук, звънят от България. И даже такива, които вече са в процедура, не са абсолютно нелегални, най-вече се притесняват от новите настроения, които неминуемо ще настъпят след тази промяна в законите.”
Новите настроения ще се отразят и на преговорите за отпадането на американски визи за българи. Ще стане много по-трудно, убеден е и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който сега е в САЩ за участие в молитвена закуска с присъствието
Всеки си брани страната както може....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
За мен е странно ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Толкова ли е странно някой българин да предпочита украинските патриоти пред руските платени утайки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
ОбъркАл си форума. браДва, секира и пиГ са на друго место.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Очаквах вие да се включите. Който е на принципни позиции не може да поддържа убийства на мирни хора нито в Сирия нито в Донбас.
За всеки нормален човек е ясно, че терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква, която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи.
А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители. Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Те това исках да си го прочетете написано ...
Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти.
Нали разбираш като го пишеш че руснаците не са разрушавали градове в Сирия. И че там разрушенията ги направиха спонсорираните от другаде борци за.... блага
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАма ти как така смееш да отричаш прилагането на методите на Русия в Сирия ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеТе това исках да си го прочетете написано ...
Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Всъщност аз бих подкрепил един митинг пред Украинското посолство с искане да се спре с всички средства окупацията на Източна Украйна от рашистите с единствена цел- пиарене.
За тази цел, да призовем Порошенко, по светлия пример на асад-"защитника на сирийския народ", да покани НАТОвските войски, които съвсем хуманитарно да изтребят с бомбардировачи и крилати ракети, цялото население на Донецк, което не напусне града в рамките на 2 часа. Разбира се, терористите които държат населението, като заложници и се крият по училища, болници и други сгради, ще се наложи да бъдат изпепелени с "триплазмени" оръжия и други космически, нано, ултра технологии, копирани от савецките другари
Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти.
Нали разбираш като го пишеш че руснаците не са разрушавали градове в Сирия. И че там разрушенията ги направиха спонсорираните от другаде борци за.... благаLast edited by VNM; 31.01.2017, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеЧудя се дали да не организираме един митинг протест пред Украинското посолство,ако има такова, с искане да спрат убийствата на мирни жители извършвани с единствена цел - пиарене.
Има ли желаещи?
За тази цел, да призовем Порошенко, по светлия пример на асад-"защитника на сирийския народ", да покани НАТОвските войски, които съвсем хуманитарно да изтребят с бомбардировачи и крилати ракети, цялото население на Донецк, което не напусне града в рамките на 2 часа. Разбира се, терористите които държат населението, като заложници и се крият по училища, болници и други сгради, ще се наложи да бъдат изпепелени с "триплазмени" оръжия и други космически, нано, ултра технологии, копирани от савецките другари
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеОчаквах вие да се включите. Който е на принципни позиции не може да поддържа убийства на мирни хора нито в Сирия нито в Донбас.
Коментар
Коментар