IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен е странно , все едно да се каже , македонските правителствени войски избиха българските терористи....
    Ами аз съм българин, а не руснак. Ясно е, че част от населението на Украйна е с руско самосъзнание, но наистина не знам дали в тези райони е преобладаващо, дали правата му са били нарушавани по какъвто и да е начин/силно се съмнявам това да е било така точно поради баланса на силите/ или просто всичко, което стана са руски политически игрички за вътрешна и международна консумация. Дори да приема хипотетично, че руснаците са имали основания, рефлексът срещу крясъците на лъжливото овчарче се задейства автоматично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми съберете се на Никола Мирчев, то и без това повечето сте там.
      За всеки нормален човек е ясно, че терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква, която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи.
      А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители. Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо.
      2 изречения , 5 твърдения от тях 3 неверни.

- "За всеки нормален човек е ясно" . НЕВЯРНО. - това е журналистически шаблон, учи се като техника, всяко тврдение да се започва с внушение, разчитайки че повторението набива в главата невярно познание. Минавал съм такива курсове. Тогава трябваше се започва (по методология ) с "Както знаем, Милошевич убива мюсулманите. В тази връзка какво мислите за .... " . Не не е ясно на всеки нормален човек. На всеки нормален това му се изяснява с доказателства а не априори.

- "терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква" - Полувярно, приемам за Вярно като не съм съгласен с термина терористи, защото те не покриват никакъв критерии за тероризъм. Напротив, такъв се покрива от ВСУ. Терористите никъде не са подкрепяни от Москва. Да, Сепаратистите в Донбас са подкрепяни от Москва. Между другото преди век и ние сме били сепаратисти подкрепяни от москва, само като вметка.

- "която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи" - Приемам за Невярно. Говорим за Донбас.Не е изпащала редовна войска, това никой никъде не е доказъл, колкото и да му се е искало. Изпращани са Частни Военни Отряди, техника открита и широко използвана в Америка. При редовна руска войска там, впредвид състоянието на ВСУ, картината щеше да е друга.

- "А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители" - Вярно, така е. Те и доста мрат нападайки опълченците. Мирните жители погиват от бомбандировките от тези с оръжието.

-"Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо. " Не знам как да го приема, ще ми се да го приема за вярно , но а съжаление мисленето ми е по-скоро стандарно. Ще ми се да не е.

Сег аще проверя къде е Никола Мирчев, признавам че за мой срам не зная.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Тогава пояснявам- за мен няма разлика между руските и украинските патриоти, както и между руските и украинските утайки, и в двата случая уважавам патриотите и презирам утайките. Когато говорим за сблъсъка между държавите обаче предпочитам украинската страна по чисто практични съображения- Украйна не е заплаха за България, докато Русия е.
        Няма историческа държава Украйна и държава Македония....
        както и държава Косово..
        Влез в час и да ми казваш че патриотите от измислената държава/ разни фашисти от СС / са по чисти от освободителите ни от турско робство...
        Хиляди българи под прицела на указите на Тръмп

11:40 | 31 януари 2017 / Редактор Николай Големанов / обновено преди 1 час
        Виж 1 снимка
        ”Омразата никога не надделява” - протест против мерките на Тръмп. Но в по-малките градове ще се развият антиимигрантски настроен
        Сн.: БТА
        Т
        • Десетки хиляди българи без легален статут в САЩ са вече под прицела на новия президент Доналд Тръмп, предаде Нова телевизия.

В Съединените щати от няколко дни продължават протести против указа на Тръмп, който забранява влизането в страната на граждани от седем страни с предимно мюсюлманско население.

Това е само един от серията му антиимиграционни укази, които изглежда създават страх у имигрантите - особено тези, които нямат легален статут. Сред тях са и десетки хиляди българи.

Всички наши сънародници отвъд океана, с които е разговарял репортер на Нова, отказват да застанат пред камерата, защото ги е страх за тяхното и на техните семейства бъдеще в САЩ.

Досега българите дори без зелена карта не са живели в страх от депортиране. Но облекченията за хора без траен легален статут вече не важат.

Тръмп нареди на градските и щатските власти да докладват имиграционния статут на всеки задържан, дори и за дребно престъпление, като каране в нетрезво състояние, например.

Президентът заплаши, че ще спре парите на градове-убежища за имигрантите без статут, като Чикаго, Ню Йорк, Сан Франциско, ако не се съобразят с новите изисквания. Кметът на Маями вече се съгласи, за да не загуби федерално финансиране.

"Българите без статут остават притеснени", казва по Нова юристката Кристина Крилчев, имиграционен адвокат в Лас Вегас.

„Телефоните ми не спират да звънят – споделя тя. – Звънят от тук, звънят от България. И даже такива, които вече са в процедура, не са абсолютно нелегални, най-вече се притесняват от новите настроения, които неминуемо ще настъпят след тази промяна в законите.”

Новите настроения ще се отразят и на преговорите за отпадането на американски визи за българи. Ще стане много по-трудно, убеден е и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който сега е в САЩ за участие в молитвена закуска с присъствието

Всеки си брани страната както може....

Коментар

• Русия е заплаха за свободолюбивите българи, за утайките е утопично спасение.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен е странно ,
            Тогава пояснявам- за мен няма разлика между руските и украинските патриоти, както и между руските и украинските утайки, и в двата случая уважавам патриотите и презирам утайките. Когато говорим за сблъсъка между държавите обаче предпочитам украинската страна по чисто практични съображения- Украйна не е заплаха за България, докато Русия е.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Толкова ли е странно някой българин да предпочита украинските патриоти пред руските платени утайки?
              За мен е странно , все едно да се каже , македонските правителствени войски избиха българските терористи....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

ОбъркАл си форума. браДва, секира и пиГ са на друго место.
                доколкото виждам, доста от читателите им пишат тук

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

Очаквах вие да се включите. Който е на принципни позиции не може да поддържа убийства на мирни хора нито в Сирия нито в Донбас.
                  Ми съберете се на Никола Мирчев, то и без това повечето сте там.
                  За всеки нормален човек е ясно, че терористите в източна Украйна са подкрепяни от масква, която дори изпраща редовна войска да подпомага проруските терористи.
                  А доколкото знам, тези с оръжие в ръцете не се наричат мирни жители. Само много изродено мислене може да измисли подобно нещо.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те това исках да си го прочетете написано ...
                    Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти.
                    Нали разбираш като го пишеш че руснаците не са разрушавали градове в Сирия. И че там разрушенията ги направиха спонсорираните от другаде борци за.... блага
                    Толкова ли е странно някой българин да предпочита украинските патриоти пред руските платени утайки?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Ама ти как така смееш да отричаш прилагането на методите на Русия в Сирия ?!?
                      Нищо общо няма. Руснаците в Сирия завариха една разрушена страна. Руснаците се намесиха в Сирия след пика на емиграцията, която предизвикаха обонго-оландово-саудитските варвари. Факти.

Коментар

Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти
                        Ама ти как така смееш да отричаш прилагането на методите на Русия в Сирия ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Всъщност аз бих подкрепил един митинг пред Украинското посолство с искане да се спре с всички средства окупацията на Източна Украйна от рашистите с единствена цел- пиарене.
                          За тази цел, да призовем Порошенко, по светлия пример на асад-"защитника на сирийския народ", да покани НАТОвските войски, които съвсем хуманитарно да изтребят с бомбардировачи и крилати ракети, цялото население на Донецк, което не напусне града в рамките на 2 часа. Разбира се, терористите които държат населението, като заложници и се крият по училища, болници и други сгради, ще се наложи да бъдат изпепелени с "триплазмени" оръжия и други космически, нано, ултра технологии, копирани от савецките другари
                          Това си е 1:1 позициятя на Десен Сектор, Азов и по-първа ръка украинските патриоти.
                          Нали разбираш като го пишеш че руснаците не са разрушавали градове в Сирия. И че там разрушенията ги направиха спонсорираните от другаде борци за.... блага
                          Last edited by VNM; 31.01.2017, 16:02.

Коментар

Чудя се дали да не организираме един митинг протест пред Украинското посолство,ако има такова, с искане да спрат убийствата на мирни жители извършвани с единствена цел - пиарене.
                            Има ли желаещи?
                            Всъщност аз бих подкрепил един митинг пред Украинското посолство с искане да се спре с всички средства окупацията на Източна Украйна от рашистите с единствена цел- пиарене.
                            За тази цел, да призовем Порошенко, по светлия пример на асад-"защитника на сирийския народ", да покани НАТОвските войски, които съвсем хуманитарно да изтребят с бомбардировачи и крилати ракети, цялото население на Донецк, което не напусне града в рамките на 2 часа. Разбира се, терористите които държат населението, като заложници и се крият по училища, болници и други сгради, ще се наложи да бъдат изпепелени с "триплазмени" оръжия и други космически, нано, ултра технологии, копирани от савецките другари

Коментар

Очаквах вие да се включите. Който е на принципни позиции не може да поддържа убийства на мирни хора нито в Сирия нито в Донбас.
                              Тогава протеста трябва да е пред руското посолство

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Ам тук нема желаещи които могат да си позволят пътуване до София.

Коментар

Working...
                                X