IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

За кого бе мамин, говориш ?
    За средния, бездомен жител на Детройт или служитела на служба Чистота в Кубрат ?
    Бело и черно им НАСЕКЪДЕ !!! (разбира се, на места черното е в повечко.. )
    дори тая мантра, дето постоянно се подава е ОТНОСИТЕЛНА...
    Статистиката е наука, вероятно специалистите знаят как, да сравнят няколко държави равнопоставено.
    Не ти сравняват чистачката на Газпром с юрисконсулта на Майкрософт.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Първоначално изпратено от OMG

Ама ти не казваш, че тези не те кефят, а агитираш за сина на комунистката бойкикева,
      Вместо тъпи подли злобни подхвърляния, обясни ни
      защо Христо Иванов казва: ГЕРБ предаде каузата съдебна реформа
      Мед ми капе на сърцето като гледам сините псета как се джавкат.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Вместо тъпи подли злобни подхвърляния, обясни ни защо Христо Иванов казва: ГЕРБ предаде каузата съдебна реформа
        Защото той се бори за 1 % подкрепа, търси наивниците, гарантиращи му субсидията и стараейки се да внушава провал за съдебната реформа, търси съмишленици между избирателите на Герб. Защото са най-много.

Кой, ако не ГЕРБ, осигури необходимото парламентарно мнозинство от 2/3 за промени в Конституцията? БСП, ДПС и атака ли или самото ДСБ щеше да намери 160 депутати, ако герберите не му били пречели ... Да не би ДСБ да извоюва разделянето на ВСС и промените в начина на избиране на членовете му

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Най-важния показател е качество на живота, по него Русия къде е?
          За кого бе мамин, говориш ?
          За средния, бездомен жител на Детройт или служитела на служба Чистота в Кубрат ?
          Бело и черно им НАСЕКЪДЕ !!! (разбира се, на места черното е в повечко.. )
          дори тая мантра, дето постоянно се подава е ОТНОСИТЕЛНА...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Най-важния показател е качество на живота, по него Русия къде е?

Коментар

Интересен въпрос, благодаря Остава 80% "свят"
              Брутен Вътрешен Продукт (в милиарди долара) 2015 г. :
              Общо целия свят: 73 434 = 100%

Китай: 10 983
              Индия: 2 090
              Русия: 1 325
              Иран: 387
              Пакистан: 270
              =============
              Общо Китай, Индия, Русия, Иран и Пакистан: 15 055 = 20.5%

Европейски съюз: 18 812 = 25.6%
              САЩ: 17 947 = 24.4%
              Япония: 4 123 = 5.6%
              Апа кко "сметнеш" най-важния показател - Американци на глава от населението ( който в саш дори надхвърля 80 % ) съвсем ще излезе математиката...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Ама ти не казваш, че тези не те кефят, а агитираш за сина на комунистката бойкикева, дето направила пътека до позитано, докато христо беше министър, с просби да не го атакуват.
                И като се сетя колко възмущение изля срещу Лиляна, внучката на активист от ЦК, няма защо да се учудваш, че не ти се схваща логиката.
                Вместо тъпи подли злобни подхвърляния, обясни ни
                защо Христо Иванов казва: ГЕРБ предаде каузата съдебна реформа

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Светът ? Мое да се учудиш, ама светът, не е само НАТО...
                  Всъшнос, като извадим Китай, Индия, Русия, Иран и Пакистан (да не издребняваме съвсем...), колко "свят" остава ?
                  Интересен въпрос, благодаря Остава 80% "свят"
                  Брутен Вътрешен Продукт (в милиарди долара) 2015 г. :
                  Общо целия свят: 73 434 = 100%

Китай: 10 983
                  Индия: 2 090
                  Русия: 1 325
                  Иран: 387
                  Пакистан: 270
                  =============
                  Общо Китай, Индия, Русия, Иран и Пакистан: 15 055 = 20.5%

Европейски съюз: 18 812 = 25.6%
                  САЩ: 17 947 = 24.4%
                  Япония: 4 123 = 5.6%
                  Last edited by barbaron; 03.02.2017, 15:56.

Коментар

Радан и той ли е партизанско внуче?
                    Не, той е зет
                    Yeah

Коментар

Ама ти не казваш, че тези не те кефят, а агитираш за сина на комунистката бойкикева, дето направила пътека до позитано, докато христо беше министър, с просби да не го атакуват.
                      И като се сетя колко възмущение изля срещу Лиляна, внучката на активист от ЦК, няма защо да се учудваш, че не ти се схваща логиката.
                      Радан и той ли е партизанско внуче?

Коментар

Ти пак си капни, но нека аз да казвам, кои лозунги ме кефят..!
                        Yeah

Коментар

Никой не те кара да гласуваш за него, чуек ...
                          Щом те привличат лозунгите на ристю бойкикев "няма ляво, няма дясно", "лустрация от второ поколение" и "Народният съд бил друго нещо, не репресия"..., коя съм аз да те разколебавам ... Обаче нищо не пречи да си капна едно, що пък не
                          Ти пак си капни, но нека аз да казвам, кои лозунги ме кефят..!

Коментар

Аз за охранителя на Тодор Живков, комунягата Бойко Борисов - няма да гласувам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нека пазарния дал на ГЕРБ се свива за сметка на новите десни формации.
                            Никой не те кара да гласуваш за него, чуек ...
                            Щом те привличат лозунгите на ристю бойкикев "няма ляво, няма дясно", "лустрация от второ поколение" и "Народният съд бил друго нещо, не репресия"..., коя съм аз да те разколебавам ... Обаче нищо не пречи да си капна едно, що пък не
                            Yeah

Коментар

Пррр авилнУ!

Но понеже вие сте много разумни и рационални, ще избирате между РБ, ДСБ, Нова Республика, Стара Република, ДаБг, НеБг и прочее миманс, който освен да си прибере субсидията и разсипе дясното, няма никакви други цели, та дори и влизането в НС. Така, другарю демократ, вашите усилия да върнете на власт горките огладнели и изпосталели комунисти и популисти могат да се увенчаят само с обичайното преджобване и разсипване на собствения ви бизнес. Наздраве за "полезните идиоти"!
                              "БСП не се отказва от прогресивното подоходно облагане, а само преразглежда скалата"
                              Аз за охранителя на Тодор Живков, комунягата Бойко Борисов - няма да гласувам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нека пазарния дал на ГЕРБ се свива за сметка на новите десни формации.
                              Last edited by Manyface God"; 03.02.2017, 15:31.

Коментар

Пррр авилнУ!

Но понеже вие сте много разумни и рационални, ще избирате между РБ, ДСБ, Нова Республика, Стара Република, ДаБг, НеБг и прочее миманс, който освен да си прибере субсидията и разсипе дясното, няма никакви други цели, та дори и влизането в НС. Така, другарю демократ, вашите усилия да върнете на власт горките огладнели и изпосталели комунисти и популисти могат да се увенчаят само с обичайното преджобване и разсипване на собствения ви бизнес. Наздраве за "полезните идиоти"!
                                "БСП не се отказва от прогресивното подоходно облагане, а само преразглежда скалата"
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X