IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Руска медия публикува статия, в която пише, че според данни на Росстат през октомври 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 4,4 % спрямо октомври 2015г. по съпоставими цени, а през периода от началото на 2016г. до края на октомври 2016г. оборотът в търговията на дребно в Русия е намалял с 5,3 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на октомври 2015г. по съпоставими цени.
    http://www.rosbalt.ru/business/2016/11/18/1568423.html

    Да ви напомня, че според календарно изгладени данни на НСИ през септември 2016г. оборотът в търговията на дребно в България се е увеличил с 2 % спрямо септември 2015г..

    Един мой колега каза, че ко мо не та та се дразнят от моите постове, защото аз винаги казвам истината, а целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

    Коментар


    • Click image for larger version

Name:	111111.jpg
Views:	1
Size:	37.4 КБ
ID:	3144633




      Last edited by markoci; 25.11.2016, 19:17.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • СТИГА С ТОЯ КОМУНИЗЪМ БРЕ, МАСКАРИ!

        С това ли се занимавате в Парламента?!

        Какво работите всъщност - от ваканция на ваканция, а в работните четвъртъци се дърляте за комунистическите символи и как трябва да бъдат забранени?

        За това ли ви се плаща, идиоти?

        Колко проблеми на тази нация решихте? Всекидневно се ебавате с нас - или ще ми рекламирате прайда на педерасите, или искате да махате петолъчките след 30 години,или просто не присъствате на работа?...

        Петолъчките ли ви пречат да оправите държавата и да видите как тая нация умира, колко е мръсно наоколо и как никой не иска вече да е българин?

        Петолъчките ли ви вадят очите, след като слезете от ЕДИНСТВЕНАТА магистрала и навсякъде е гробище и разруха?

        Петолъчките ли са ви виновни за провала на една мечта - да бъдем свободни, а не робове?

        Комунизмът, отвратителният комунизъм, е навсякъде, защото по негово време се строеше и надписваше. Сега, 30 години по-късно това ли ви е проблемът бре, маскари нещастни?

        Колко други проблеми решихте - освен свободата на циганите да се женят на 13, свободата на гейовете да се наследяват и свободата на всеки престъпник, оказала се по-важна от страданието на всяка жертва?!

        Пикая аз на такава ваша свобода. Вие направихте невъзможното - на народа да му призлява от вашата свобода и да започне да бленува по миналото. Това е вашият зловещ подвиг.

        До старата могъща непотопяема сграда на тоталитаризма вие спретнахте един демократичен външен кенеф и това ви бяха силите.

        Стига с тоя комунизъм, майкопродавци клети, отворете си очите за малкото деца, които останаха тука.

        Отворете си очите за новата лъжа на новия Съюз.

        Отворете си очите за новите си господари, които за разлика от старите въобще не им дреме за тоя плевел, наречен българска нация.

        Вас комунизмът ви отгледа, а вие майките си непогребани и децата си прости и гладни държите. Срам, проклетници ниедни!

        Малко срам и смърт за вас, малко ви е.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

          Живее ли ти се по китайско "качество на живот"?
          Колко пъти си бил в китай че говориш за там? Върви поне веднъж и тогава говори за китайски живот

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

            Колко години беше голямата депресия, петдесет?
            Съизмерима ли е с петдесет години регрес и упадък?
            Имаше ли социализъм по време на депресията?
            Какви щети нанася тя и съизмерими ли са те с щетите от 50 години социализъм?
            Да сравним ли държавата САЩ със страни претърпели 50 години социализъм по каквито и да било параметри?
            Сега разбираш ли аргументите ми за изтъкването на опашките за хляб у нас и разликата им с тези другаде(ако е имало такива)?
            Има си натурални параметри. Тях не можеш да ги излъжеш. Дори иванчо не си вярва на това което публикува. От аграрна държава, ставаме промишлена, сега отново ставаме аграрна. Кое не можеш да разбереш. Нали си канадски фирмаджия, в кой сектор ти е фирмата/ Доколкото разбирам от писаниците ти тук е в сферата на НПО тролщината

            Коментар


            • Случайно ли Харманли измести фокуса от скандала „Нинова- Решетников”?


              Това прилича на активно мероприятие в стила на учебниците на руската ФСБ

              Бунтът на мигрантите и ескалацията на напрежението в Харманли измести фокуса на общественото внимание от топ-скандала за държаната в тайна досега среща на лидера на БСП Корнелия Нинова с изключително агресивния към България и ЕС бивш генерал-лейтенант от КГБ и руското разузнаване Леонид Решетников.

              Този факт може и да е случайност, а може и да не е, което е много по-вероятно. Тези работи рядко са плод на стечение на обстоятелствата. Това сподели пред Faktor.bg източник, пожелал анонимност, запознат отблизо с начина на действие на секретните служби по света и у нас.

              Той твърди, че е твърде подозрителен начинът, по който огромният скандал от вчера, днес вече е забравен. Кой има интерес срещата на лидер на партия, претендираща за властта с подчинен директно на президента Владимир Путин бивш разузнавач и негов главен стратег, който е спряган за кукловод на Петата колона у нас, да бъде заметена в ъгъла? Ясно е кой.

              "Това толкова прилича на активно мероприятие в стила на учебниците на руската ФСБ /известна в миналото като КГБ/, че не знам какво да мисля.Най-малкото заради маниера на действие", казва източникът.

              Министър Бъчварова обяви в парламента, че ДАНС издирва организаторите на вълненията. Установено е, че един от тях има връзка с терористична организация. За такива връзки се проверяват и други от провокаторите на бунта. А за връзки с чужди служби?

              Около 400 чужденци са задържани за вандалски действия след вчерашните прояви на недоволство в Регистрационно-приемателния център в Харманли, доколкото знам, а беше обявено, че подбудителите се издирват. Възможно ли е сред тях да не е никой от организаторите?

              Или е ясно, че те са извън лагера. Ако имаме служби, те трябва детайлно да проверят за инфилтрираните там провокатори, защото такива има, казва източникът ни. Той уточнява, че това е само версия, но една сериозна работа с арестуваните и други лица в лагера може да я потвърди.

              Това, че по същото време избухнаха бунтове на мигранти на остров Лесбос пък говори за една възможна по-широка, „общоевропейска” разработка.

              Публикувахме днес интервю на журналиста Георги Коритаров с генерал-лейтенант Решетников. Той там заявява, че много европейски лидери, които са с либерални ценности, си заминават от политиката. Без да уточни дали Москва помага за това. Генералът отново потвърди срещата си с Корнелия Нинова и други български партийни лидери през август. Но не в Москва, а в София, където бил на почивка. В свободното си време ги привикал да докладват.

              Предстои нова страница в диалога между Русия и Европа. Европейският съюз ще се разпадне, преди България самостоятелно да излезе от него, твърди там той.

              Радев може да изиграе забележителна роля в независимостта на България от ЕС и НАТО. Но България не е президентска република, трябва да се създаде правителство, което да работи в тази посока. Парламентарните избори трябва да потвърдят победата на Радев“, казва Решетников пред Коритаров.

              Чудна стратегия, а има ли кой да й противодейства?
              The strongest stand last.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                Че ние да не живеем в момента по Швейцарско или Скандинавско?Животът е такъв какъвто е или си го правиш убав или майната ти.
                Сега на западняците като им гръмнат балоанчетата и конфетите скивай сеир.
                Абе аз съм си го направил, защото средата го позволява.

                Я отиди в Северна Корея и си го направи хубав, ама без роднини в партията майка..

                За западняците не бери грижа, имат много да губят, докато паднат на нашето ниво. Всъщност това няма как да стане. Всяка глупост си има край, така ще е и с толерантността.
                Last edited by Manyface God"; 25.11.2016, 16:47.
                The strongest stand last.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                  Живее ли ти се по китайско "качество на живот"?
                  Че ние да не живеем в момента по Швейцарско или Скандинавско?Животът е такъв какъвто е или си го правиш убав или майната ти.
                  Сега на западняците като им гръмнат балоанчетата и конфетите скивай сеир.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                    Китай.
                    Живее ли ти се по китайско "качество на живот"?
                    The strongest stand last.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                      И коя държава прекарала социализъм, е световна суперсила в момента?

                      Това че десетки държави преболедуваха социализъм и още не могат, да се съвземат,
                      не те ли кара, да ги сравниш с държави, които не са имали подобна болести?
                      Къде се намират те (непреболедувалите) в световната класация по качество на живот примерно?
                      На челните места! Там се намират само държави, които не са били болни от социализъм!
                      Там няма нито една държава, в която е имало социализъм.
                      Съгласен ли си?
                      Китай.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                        Горе долу 15 год плюс ,минус няколко месеца.
                        И коя държава прекарала социализъм, е световна суперсила в момента?

                        Това че десетки държави преболедуваха социализъм и още не могат, да се съвземат,
                        не те ли кара, да ги сравниш с държави, които не са имали подобна болести?
                        Къде се намират те (непреболедувалите) в световната класация по качество на живот примерно?
                        На челните места! Там се намират само държави, които не са били болни от социализъм!
                        Там няма нито една държава, в която е имало социализъм.
                        Съгласен ли си?
                        The strongest stand last.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                          Колко години беше голямата депресия, петдесет?
                          Съизмерима ли е с петдесет години регрес и упадък?
                          Имаше ли социализъм по време на депресията?
                          Какви щети нанася тя и съизмерими ли са те с щетите от 50 години социализъм?
                          Да сравним ли държавата САЩ със страни претърпели 50 години социализъм по каквито и да било параметри?
                          Сега разбираш ли аргументите ми за изтъкването на опашките за хляб у нас и разликата им с тези другаде(ако е имало такива)?
                          Горе долу 15 год плюс ,минус няколко месеца.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                            Вземи голямата депресия в САЩ и Германия след 1 СВ ,не само е същото ,но и в много по-големи катастрофарни размери.Кризата навсякъде поражда едно и също,но при нас беше привнесена от вън,решиха да строят див капитализъм щото Гробачов такова сънувал на дачата си в Крим.
                            Колко години беше голямата депресия, петдесет?
                            Съизмерима ли е с петдесет години регрес и упадък?
                            Имаше ли социализъм по време на депресията?
                            Какви щети нанася тя и съизмерими ли са те с щетите от 50 години социализъм?
                            Да сравним ли държавата САЩ със страни претърпели 50 години социализъм по каквито и да било параметри?
                            Сега разбираш ли аргументите ми за изтъкването на опашките за хляб у нас и разликата им с тези другаде(ако е имало такива)?
                            The strongest stand last.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                              Какви гледки?
                              Празни магазини и бой за хляб ли?

                              Трябва ли да те убеждавам в това или си обикновен слабоумен?
                              Вземи голямата депресия в САЩ и Германия след 1 СВ ,не само е същото ,но и в много по-големи катастрофални размери.Кризата навсякъде поражда едно и също,но при нас беше привнесена от вън,решиха да строят див капитализъм щото Гробачов такова сънувал на дачата си в Крим.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                                И ти сега искаш да ни убедиш ,че при капитализма такива гледки не е имало и то в най-големите държави като САЩ и Германия?
                                Какви гледки?
                                Празни магазини и бой за хляб ли?

                                Трябва ли да те убеждавам в това или си обикновен слабоумен?
                                The strongest stand last.

                                Коментар

                                Working...
                                X