IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

    Ми аз кат ти разправям че руснаците са наши братя ти що подскачаш и плюеш брат си
    Ами като му плащат да ги плюе ще ги плюе,ако му плащаха да ги хвали щеше да ги хвали.
    Иска император да стане ама без благословията на Путин просто няма как.
    Last edited by Grosss; 29.11.2016, 19:26.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Аа .. сетих се има още няколко шебеци. Едните се казват Белград - основан с указ на Борис ( Михаил ). И другите са Масквските блата - основани от кан Ахад Мосха ( българче от Волга БГ ).

      Тях ги разбирам, ако вдигнат паметници на основателите си, все едно да си признаят, че са българчета. Па, те в момента се имат за 'ногу силни-вилни - хихи

      Все едно Киев да вдигне паметник на Кий ( братът на Кубрат ) или Новгород на основателя си, дето е внук на Крум.

      П.П. Ама, Софето защо е толкова криво и не вдига паметник на Крум си остава пълна загадка. Може би, защото трябва да бутнат някой Альоша и не им стиска - хихи
      Ми аз кат ти разправям че руснаците са наши братя ти що подскачаш и плюеш брат си

      Коментар


      • "Всичко това донякъде прилича на заговор срещу демокрацията: младежи от малко градче заливат с лъжи предизборната кампания в една страна, която се намира на другия край на света, и така допринасят изборите да спечели един радикален кандидат, за когото иначе биха гласували само малцина. А всъщност това е истински триумф на лошата фикция над разумната реалност, пише в свой репортаж от македонския град Велес германският Die Welt, цитиран и от Deutsche Welle.

        В 40-хилядния Велес са регистрирани най-малко 140 сайта с имена като „DonaldTrumpNews.com“, „USConservativeToday.com“ или „TrumpVision365.com“. Още заглавията на публикациите ускоряват пулса на най-радикалните привърженици на Тръмп: „Хилари Клинтън се моли на Сатаната и ръководи педофилски кръг", "Тези документи от 1995 година казват истината за Обама", "Как правителството се опитва да ликвидира Джулиан Асандж"..."



        Е как бре, тука всички мурзилки ревяхте тия лъжи!!!???

        "Германското разузнаване предупреди за руска киберзаплаха преди изборите
        "Социални ботове" и тролове наводняват социалните медии с фалшива информация и пропаганда"


        Това вярно ли е???

        Сайта долу има ли връзка с всичко по ИЗБОРА НИ НА ПРЕЗИДЕНТ !???

        Коментар


        • Постпред России при ООН Виталий Чуркин: «Официально заявляю: Виктор Янукович лично попросил Владимира Путина ввести войска в Крым и на Донбасс!»


          http://rumenradev.com

          много интересно, тоя дето плаща и тоя дето поддържа такива сайтове, има ли право да гo прави!!

          А тия в малкия Македонски град Велес, няма да ги споменаваме!!!
          Last edited by Птица; 29.11.2016, 17:45.

          Коментар


          • Аа .. сетих се има още няколко шебеци. Едните се казват Белград - основан с указ на Борис ( Михаил ). И другите са Масквските блата - основани от кан Ахад Мосха ( българче от Волга БГ ).

            Тях ги разбирам, ако вдигнат паметници на основателите си, все едно да си признаят, че са българчета. Па, те в момента се имат за 'ногу силни-вилни - хихи

            Все едно Киев да вдигне паметник на Кий ( братът на Кубрат ) или Новгород на основателя си, дето е внук на Крум.

            П.П. Ама, Софето защо е толкова криво и не вдига паметник на Крум си остава пълна загадка. Може би, защото трябва да бутнат някой Альоша и не им стиска - хихи

            Коментар


            • Първо да си направят паметник на Крум, който ги присъединява към БГ емпайър. Няма столица в Юръп, която да няма паметник на основателя си. Още са млада столица и респективно тъпа. Мислят си, че като уморят от глад цяло БГ, ще впечатлят някого. Ако Крум мислеше като тях, тях въобще нямаше да ги има

              Коментар


              • Добре е, когато иконата на комунизма се движи с по два Ролекса. Всеки струващ стотици кубински заплати.
                Така нормалните хора още по-ясно разбират що за идиоти са ония, които вярват на тези палячовци. Може пък единия да еот тъста му Батиста, а другия от Хрушчов?!
                Някой ще каже, че му трябват два, за да знае и местното време и времето в Москва.
                Обичат другарите западните ценности. Обичат и руснаците мерцедеси и БВМ-та. В Москва не можеш да видиш и една лада вече.
                Но иначе се борят срещу това...
                Attached Files
                The strongest stand last.

                Коментар





                • Томас Удроу Уилсън е 28-ят президент на САЩ, благодарение на когото българската държава е била запазена от разделяне на три части и унищожаване. Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори в 1919г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели и осуетява плана за ликвидирането на България като независима държава и разделянето й на три района, подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния - каквато идея е била първоначално лансирана в Ньой.

                  И ако ние помним отменения през 1940 г. Ньойски договор, като срамен и несправедлив срещу справедливите искания на българите да се обединим в една държава, ние също така трябва да помним и онези хора, които се застъпвали за нас, макар да са ни били врагове. В този ред на мисли, смятам че паметник на Удро Уилсън в София би било малък и закъснял, но напълно достоен начин да покажем историческата си благодарност.
                  The strongest stand last.

                  Коментар


                  • Няма син цвят, както при манголците, Шапка. Повярвай ми изследвал съм ги хилядолетия назад като цветове и знаци. Нема, нет, ноу, нихт!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigov Разгледай мнение

                      Гигов никога, ама никога не е гласувал за Тиквата или за такива, които стават съюзници на Тиквата. Гигов е последователен враг на Боко още с влизането си в този форум. Така че Хаярсъзов не прехвърляй твоите вини на моята глава.
                      Партия ГЕРБ е ДЯСНА, член е на дясната ЕНП, носи синьо знаме и за нея гласуват софийските сини реститутки. Гигов гласува последните 19 години само за социалисти, за никакви сини мерзавци.
                      Ти си този, който гласува за Боко.
                      Хмм ... около 2-3 месеца си играх да пресъздам една сцена/картина.
                      ------------------------------------

                      Зимата си отиваше и снеговете в планините бързо се топяха. Водите на голямата река опасно клокочеха, завихряха се във водовъртежи и щом се забавеха за кратко, се понасяха още по-устремно напред. Обагрените в сиво облаци сякаш се бяха спуснали по-ниско от обичайното и затискаха земята като похлупак. Периодично през тях се прокрадваха слънчеви петна и променяха в небесносин цвят тъмнокафявата вода. Малка лодка колкото черупка стоеше близо до брега, за да не я отнесе течението. Две въдичарчета тъкмо замахваха ловко с пръчките си, когато всичко започна да трепери.
                      – Земетресение, бате – каза по-малкото. – Трябва да излизаме на брега... – Захванаха се с веслата, за да стигнат близкия върбак. Успяха да се доберат до сушата, но тътенът се усилваше.
                      Първа пристигна бялата конница, а грохотът нарастваше. Ездачите носеха бели ризи, двойно извити лъкове с много стрели, кръгли щитове на гърбовете си и къси ножове в поясите си. След тях се появиха конници с кожена броня и запасани мечове, а от върха на копията им се вееха зелени шалчета. Земята не се успокояваше. Последни се присъединиха едри жребци и хора, целите покрити със стомана. Само червените седла и знамената по копията подсказваха цвета им.
                      Трима мъже скочиха на прашния път и, загледани в придошлата река, се насочиха право срещу двете въдичарчета. Единият предвождаше първата конница. От раменете му се спускаше дълга до земята бяла пелерина, изкусно украсена със сребро и злато, която скриваше металните доспехи и окачения на колана му красив лък с много стрели. Точно катарамата на сребърния колан привличаше внимание. Върху нея бе гравиран златен орел с разперени криле. Децата се снишиха още повече в храстите.
                      – Бате, виж – прошепна едното момче. – Това трябва да е командирът на бялата конница.
                      – Тихо – ощипа го брат му, загледан в другите.
                      Гърбът на втория ездач бе покрит от зелено наметало, под което имаше меч и боздуган. Златният лъв на катарамата му хипнотизира по-голямото въдичарче и то със страхопочитание се доближи до ухото на братчето си:
                      – Тия със зеленото са елитните части, които застават в центъра на армията и пазят останалите, ако някой от тях се уплаши. Представляват личната гвардия на господаря, но него не го виждам.
                      – Не е ли този?
                      – Не е, ботушите му трябва да са червени – обясни, правейки му знак да мълчи.
                      – А онзи с червеното наметало, който е целият в желязо? – бушуваше детското любопитство.
                      – Не е. Виж му катарамата, на нея има бик. Това е тежката конница. Тя обикновено стои отстрани, изчаква враговете да разкъсат бойния си строй и едва тогава атакува, като ги прегазва – и натисна главата на малкия, за да спре да се надига.
                      От нищото се появи висок почти два метра мъж. Черните му гарванови коси плавно падаха върху дълга червена плащеница, осеяна със златни фигури, наподобяващи тризъбец. Същият знак беше и на колана му, и в украсата на меча му. С едва доловимо движение на ръката си той спря тримата воини, които понечиха да коленичат. Седна на един камък, погали земята и гребна шепа пръст.
                      ---------------
                      През нощта на петия и шестия ден конницата също не спря. Понякога воините само пускаха животните да вървят ходом, колкото да отпочинат. На седмия ден успяха да изкачат планината през прохода и да погледнат от другата страна. Утрото озари планината Балкани, покрита в три цвята: червено, зелено и бяло. Това беше обърнатото знаме на Белите – знак за война.
                      -------------------------

                      П.П. Шапка, не говори, докато се бачка. Няма син цвят в историята ни и е добре да млъкнеш. Тия дни ще излезе безплатния вариант по този текст.
                      Last edited by marandi; 29.11.2016, 01:16.

                      Коментар


                      • Росстат публикува данни, според които през октомври 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптическо оборудване е намаляло с 7,2 % спрямо октомври 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на октомври 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптическо оборудване е намаляло с 2,9 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на октомври 2015г..

                        Коментар


                        • На 23.11.2016г. руска медия публикува статия, в която пише, че в Русия централната банка на Русия е изключила руската Международна банка за развитие от руската система за бързи банкови електронни разплащания БЕСП. Тази система на руски се пише съкратено БЭСП и е нещо подобно на българската платежна система за брутен сетълмент в реално време RINGS.

                          По мои сметки от началото на 2016г. 95 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация. Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.


                          http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9390133
                          http://www.banki.ru/banks/memory/
                          Last edited by Ivan2015; 29.11.2016, 00:41.

                          Коментар


                          • Почти не пиша, не ми допада така наречения нов вид на форума ... както и да е ...

                            За тези, които са българи - излезе трейлъра на новия български филм " Войвода".
                            Филма е по Хайтов - Румена войвода и е един хубав, хайдушки филм.

                            "Нашата кауза е да разкажем нейната история в един автентичен хайдушки филм", пишат създателите на "Воевода". "Историята на една силна и смела жена в страшни мъжки времена. Преди век и половина, все едно е днес, тя се бори да помири мъжките с женските си качества, бунтовника с майката и любимата, в конфликт с нормите на обществото и на собствените си другари. Нашата мисия е да разкажем болезнено реалистично тази позабравена българска история, защото я считаме за национално съкровище. Нашият филм ще бъде капсула с национална памет".

                            Трейлъра е тук !
                             

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение

                              Оооо,Жигулов,ти си опасен!!! :-)
                              Що "Жигулов"?
                              М.... . ш..... ..й.о!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Новината за Смъртта на Фидел Кастро е толкова тъжна колкото и за смъртта на Сталин, Мао, Пол Пот ... Сълзите, проливани за тези масови убийци са обидни за жертвите им !!!
                                Командантето е доста по-различен от изброените. Но хвърли топа, Бог да го прости и толкова (никой не е вечен. Неговият часовник спря но нашият продължава да цъка. Да сме живи и здрави докато цъка а като спре - да си пожелаем да занесем по-големо богатство към оня свет, отколкото е занесъл командантето. Не е лесна тая работа)

                                Коментар

                                Working...
                                X