IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Българска медия публикува статия, в която пише, че руският генерал-лейтенант Леонид Петрович Решетников, който е директор на руското държавно учреждение "Руски институт за стратегически изследвания" е написал за Корнелия Петрова Нинова, която е лидер на БСП, че лидерът на БСП вероятно няма съвест. Според медията същият Леонид Петрович Решетников е написал за същата Корнелия Петрова Нинова и следното: "Да клевети, да оскърбява, да лъже и да се извърта - това е подобаващото поведение на ръководителя на социалистите."

    Това е само част от статията.

    Коментар


    • Руска медия публикува статия, в която пише, че в така наречения от някои медии въоръжен конфликт в Северен Кавказ, който е в Русия, на 3 декември 2016г. са били убити 5 души.
      Без коментар.

      http://www.kavkaz-uzel.eu/articles/293659/

      Коментар


      • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

        Релакс малко, чичак … клати се по трамваите, щом те влекат и слушай клюки, аз имам по-комфортен начин на придвижване. Докато подпираш бюрата и си хвърляш тъпашки парите на борсата /или през терасата, все тая/, не ще те лови сън от мераци да надничаш в чуждите сметки … това по повод невнятните ти опити да гадаеш по лични въпроси.

        Техническото обследване на сгради е труден и отговорен процес и изисква средства, защото на него стъпват проектите и изпълнението. Аз никога не съм чувала да има разпънат чадър над крадлив гербер. Ако има данни за неправомерни усвоявания, следва процедура по установяването им и съответни наказания.

        Санирането е по идея на Росен Плевнелиев, този безцеремонен враг на крепката дружба между руслямския и българския народ, който с гордост наричам и ще наричам "българският президент", ако и някой плешив фатмак да сте избрали за поста ... В Берлин, Братислава, Прага, Варшава и др. панелните квартали грейнаха отдавна. В България преди години е правен опит да бъдат организирани хората да си обновят домовете сами, но в блоковете живеят и сетни сиромаси, неспособни да заделят средства за това. Последните блокират санирането на цялата сграда. Та по идея на Плевнелиев ГЕРБ намериха работещо решение, заделиха милиарди, започнаха работа … и тутакси изпълзяха неудачниците да мрънкат за данъците си, че „наши“ фирми се били уреждали, че реклама си правели гербавите, че комисионни се били вземали. Като се спира програмата ревете защо се спирала, изнудвали хората, саботирали … И това от правителство, което би шута на вашите хора, срита здраво газовите посредници, преустанови краденето от беленския гьол. Както и да е, очевидно всичко опира до простотията .... Ще санират те, ама ха!

        Пп Гледам, че Гnomcheто, неспособно поне 20 години да преживее травмата с гимназиалната конкуренция, се е захласвало по скоростна жп отсечка … Таваришч, последно чух, че клиентите на БДЖ били пътници, а на село може да си ходиш вече и по магистралата …

        Товариш ще казваш на баща ти в селото, до което ходиш по магистралата. И за каква гимназиална конкуренция ми говориш, ако имаш предвид един дет ревеше в час по химия и не знае как се смятат проценти, ами ще те успокоя, никога и в нищо никой женчо не е могъл да ми е конкуренция. А за скоростните ЖП линии признавам не ми е по силите да обясня на откровени неграмотници каква им е ползата за икономиката.

        Я по-добре виж тука демократичната преса какво пише по въпроса за санирането.

        Повишаването на енергийния клас на панелките до С е краткосрочно решение. Това е клас, който само след 10-15 години ще бъде неадекватен, както показва новият енергиен пакет, приет от Европейската комисия тази седмица (виж текста на 30-31стр.). Т.е. тази огромна инвестиция има твърде кратък живот.
        Архитект Николай Гълъбов, бивш зам.-председател на Камарата на архитектите, още тогава е обявил, че избраният енергиен клас скоро ще бъде забранен, а програмата страда и от "лошо качество на проектите, влаганите материали и изпълнението на ремонтите".

        http://www.capital.bg/politika_i_iko...?ref=cheteno24

        Иначе поредния тъп довод, който издава комунистическото ти мислене е, че понеже "в блоковете живеят сетни сиромаси, неспособни да заделят средства" за саниране, да вземем да го платим всички било супер идея. Какво повече да обяснявам...

        Коментар


        • Русия предостави на ООН списък на военни престъпления на САЩ в Сирия

          Самолети от оглавяваната от САЩ коалиция от октомври 2015 г. нанесдли в Сирия по гражданска инфраструктура и медицински учреждения, които довели до масова гибел на граждани. Това сочи „Списък на военните престъпления на САЩ и техните съюзници в Сирия”, депозиран от постоянния представител на Русия в женевското отделение на ООН.
          В началото на списъка е разрушената ТЕЦ в района на Алепо на 10 октомври 2015 г., оставила почти целия град без електричество.

          Изброяват се конкретни селища и дати, на които са разрушени училища, болници или просто без повод са бомбардирани селища.

          Списъкът е придружен от карта с местата, които са подложени на авиационни удари.

          Отделно са изброени военните престъпления на терористичните организации и бандитски формирования в Сирия. В този списък, освен зверствата на ИД и „Джебхат ан-Нусра”, намерили място деянията на протурското бандитско формирование „Нуреддин аз-Зинки”, поддържано от САЩ и Франция и включено в проамериканския списък на „умерената опозиция”

          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            [h=5]... че ДСБ трябва да остане като партия в този си вид. Тя и други автентични десни партии трябва да се влеят в нов проект,който да е монолитен и.....
            И ако много, ама много го аресат "десните" избиратели, току виж грабнал 4-5 % на изборите... И ша са намърдат под опашката на Коня като последната дупка на кавала.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Tatiana Christy:

              "Чета с тъга това, което пишат много мои приятели (уж десни евроатлантици и т.н.) с/у новото замислено дясно образувание, предложено от Радан Кънев. Скочиха да го плюят да му предричат смъртта, да дават апокалиптични картини, че докато България не я съсипят окончателно мутро-политиците, нищо хубаво няма да се роди. Ами този подход на “изгорената земя” на кого точно ще помогне? Айде фаталистите, нихилистите, обезверените и бесните българи ги знаем. Ама това какво променя? Айде – като не ви харесва Радан, направете вие нещо, което да събере едни половин милион нормални гласа на следващите избори! Хайде давайте – всички ще застанем зад вас! А докато не сте го направили, какво лошо има в това да се опитва пак и пак и пак? Поне Radan Kanev и шепа хора не са оцапани така както повечето от РБ, това не е ли прозрачно ясно? Нито венцеславя Кънев, нито пък мисля, че ДСБ трябва да остане като партия в този си вид. Тя и други автентични десни партии трябва да се влеят в нов проект,който да е монолитен и в който да влизат хора, които има с какво да се прехрават извън политиката, а не да се надяват да преживяват чрез нея. Това не трябва да е проект на всяка цена и в него не трябва да допускат хора, които ще му мърсят имиджа, а те са ужасно много!
              Когато избирателите, разберат, че за хората в един такъв проект имането на власт стои на заден план пред правенето на реформи,
              тогава той ще набъбне. Както и да е, това исках да го кажа като един безпристрастен наблюдател."

              Коментар


              • Излезе Английският доклад, писаха „слаб“ на ЮНЕСКО и Бокова

                I.V.: "В същност никой не погна виновниците за издигането на кандидатурата на Бокова при СИГУРНИ два гласа от постоянните членове за сигурност против, т.е. съзнавайки, че тя е неизбираема и вкарвайки страната в програмирана загуба на международен престиж, държавата и институциите на излишни разходи и енергия без смисъл.
                В същност Борисов спаси Бокова от задаването на трудните въпроси - като издигна Кристалина Георгиева и потули информационно скандала.
                На всички Първановци, Ниновци, Стойчевци, Райчевци - господа трябва да отговаряте за лансирането на а приорно невъзможна кандидатура.
                Прочетете този доклад - зная за почти всички карти, които Бокова е държала и на които се е надявала, но нито една от тях не решавала проблема с ветото на постоянни членове на СС.
                И Вие открито излъгахте българите, че тя има шанс и предизвикахте целия този цирк, от който загубихме и престиж и савоувереност."
                http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-i-bokova.html

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Това е генералът който сразява армиите на Вермахта при Москва,Сталинград и Курск,пък ти го критикуваш.Аз бих го сравнил с кан Тервел,
                  единият сразява арабите другият кафявата чума.Ако не беше той и генералите около него Великобритания и САЩ сега щяха да бъдат провинции
                  на 3 Райх,нямаше да има евроатлантически ценности а само фашистки такива.
                  Недей приказва нелепици. При Москва Жуков търпи огромни загуби, не печели никаква битка, само вкарва огромен брой войници в месомелачката В Битката за Москва Германия участва с 550 самолета и 1000 танка, а руснаците с 930 самолета и 3200 танка. Германия губи 300-400 000 войници, а Русия губи между 700 000 и милион и 200 хиляди души. Това при двукратно превъзходство в самолети и при трикратно превъзходство в танкове, в ОТБРАНИТЕЛНА битка да загубиш ЧЕТИРИ пъти повече войници е признак за ОГРОМНА пълководческа некадърност. Огромна. Никой германски пълководец не е пролял толкова много руска кръв, като Георгий Жуков.
                  При Сталинград Жуков ИЗОБЩО не участва. Изобщо. Дори не е стъпвал там, камо ли да е командвал войски. Там се отбраняват войските на генерал Чуйков, а впоследствие настъпват три фронта под командването на Ерьоменко, Ватутин и Рокосовски. В тоя момент Жуков праща хора в месомелачката на Западния фронт без никакъв успех. Просто пролива руска кръв.
                  В битката при Курск Жуков не командва войски. Той е там като представител на Ставката. В началото на битката се намира в командния пункт на Рокосовски, но войските се командват от Рокосовски, а Жуков се изнизва като мокра връв и изчезва от фронта в тила, щото не се е знаело дали германците няма да успеят в битката. Нещата са били на косъм, ама там се бият пак Роксовски, Ватутин и Конев. Нема го там Жуков, нема го. Недей слуша какво ти разправят по американските дискавърита, то не е вярно.

                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Радославка е кадър на младежкото дпс. Тя може и да има откъде да суче, доколкото се запознах с играта на сараите и решетников.
                    А за мен е излишно да се кахъриш. Нищо не ми зависи от политическите еквилибристики в България. Стой на завет зад бюрото или се лашкай по трамваите, докато търсиш решение за себе си ...
                    Yeah

                    Коментар


                    • Радославке, Радославке.....радетел бил...Мии, до там му е мирогледа на комисионера.....

                      Дерзай, че малко остана.....Не е ясно след 2 месеца от къде ще сучеш....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                        Само с това съм съгласен отчасти. Щото "приносът" на Жуков във войната е СИЛНО отрицателен за СССР. Той стана началник на Генералния щаб на съветската армия шест месеца преди да започне войната с Германия и беше такъв в първата фаза на войната. Следователно Жуков е отговорен за огромното поражение, което претърпя Червената армия през лятото на 41ва. Това поражение е следствие на неподготвеността на армията за отбрана в случай на внезапно настъпление на германската армия и на ужасното ръководство в първите седмици на войната.
                        Ако имаше капка достойнство, Жуков трябваше да си тегли куршума още на първата седмица от войната. А той се писа герой и се закичи с отличия. Всички негови паметници трябва да бъдат съборени, включително оня на Манежния площад в Москва. По-вреден военачалник Русия не е имала.
                        Това е генералът който сразява армиите на Вермахта при Москва,Сталинград и Курск,пък ти го критикуваш.Аз бих го сравнил с кан Тервел,
                        единият сразява арабите другият кафявата чума.Ако не беше той и генералите около него Великобритания и САЩ сега щяха да бъдат провинции
                        на 3 Райх,нямаше да има евроатлантически ценности а само фашистки такива.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                          http://sofia.dir.bg/news.php?id=24656444

                          ОМмммммГепката колко неща щеше да научиш ако пътуваш по трамваите.....Който иска да се разрови кои и на кого са фирмите, които правят сладката работа - проекти, обследване, енергийна ефективност и ще стигнете до обръча от тикви......
                          Аз се съмнявах, че ще се занимават с такива "дребни' работи, но 30 % от парите за саниране са проектите.....Дет съ вика , при тази "суша", 300 млн таз година и още 300 млн за следващата са си "дребни стинки" ....Идват избори а ромите са ненаядни...., Ако изборите са мажоритарни, направо ще трябва да бронираме Лади...

                          OMG, като си помисля, че може далаверата да ти понамалее и ще се наложи да разпалваш огъня.....убаво, убаво....
                          Релакс малко, чичак … клати се по трамваите, щом те влекат и слушай клюки, аз имам по-комфортен начин на придвижване. Докато подпираш бюрата и си хвърляш тъпашки парите на борсата /или през терасата, все тая/, не ще те лови сън от мераци да надничаш в чуждите сметки … това по повод невнятните ти опити да гадаеш по лични въпроси.

                          Техническото обследване на сгради е труден и отговорен процес и изисква средства, защото на него стъпват проектите и изпълнението. Аз никога не съм чувала да има разпънат чадър над крадлив гербер. Ако има данни за неправомерни усвоявания, следва процедура по установяването им и съответни наказания.

                          Санирането е по идея на Росен Плевнелиев, този безцеремонен враг на крепката дружба между руслямския и българския народ, който с гордост наричам и ще наричам "българският президент", ако и някой плешив фатмак да сте избрали за поста ... В Берлин, Братислава, Прага, Варшава и др. панелните квартали грейнаха отдавна. В България преди години е правен опит да бъдат организирани хората да си обновят домовете сами, но в блоковете живеят и сетни сиромаси, неспособни да заделят средства за това. Последните блокират санирането на цялата сграда. Та по идея на Плевнелиев ГЕРБ намериха работещо решение, заделиха милиарди, започнаха работа … и тутакси изпълзяха неудачниците да мрънкат за данъците си, че „наши“ фирми се били уреждали, че реклама си правели гербавите, че комисионни се били вземали. Като се спира програмата ревете защо се спирала, изнудвали хората, саботирали … И това от правителство, което би шута на вашите хора, срита здраво газовите посредници, преустанови краденето от беленския гьол. Както и да е, очевидно всичко опира до простотията .... Ще санират те, ама ха!

                          Пп Гледам, че Гnomcheто, неспособно поне 20 години да преживее травмата с гимназиалната конкуренция, се е захласвало по скоростна жп отсечка … Таваришч, последно чух, че клиентите на БДЖ били пътници, а на село може да си ходиш вече и по магистралата …
                          Yeah

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                            И то точно на човек, чийто принос е спорен и в самата Русия.
                            Само с това съм съгласен отчасти. Щото "приносът" на Жуков във войната е СИЛНО отрицателен за СССР. Той стана началник на Генералния щаб на съветската армия шест месеца преди да започне войната с Германия и беше такъв в първата фаза на войната. Следователно Жуков е отговорен за огромното поражение, което претърпя Червената армия през лятото на 41ва. Това поражение е следствие на неподготвеността на армията за отбрана в случай на внезапно настъпление на германската армия и на ужасното ръководство в първите седмици на войната.
                            Ако имаше капка достойнство, Жуков трябваше да си тегли куршума още на първата седмица от войната. А той се писа герой и се закичи с отличия. Всички негови паметници трябва да бъдат съборени, включително оня на Манежния площад в Москва. По-вреден военачалник Русия не е имала.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                              Колефата с фуражката и птицата мисля , че първи ще сформират народно опълчение .
                              Няма нужда, жандармерия и армия си има. Ти вдигни червеното знаме и ще дойдат.
                              М.... . ш..... ..й.о!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение


                                "Кметът на град Каварна Нина Ставрева, от БСП, първо премахна метъл концертите и ги замени с руски песни. Сега издига с пари на общината и с подкрепата на русофилското (чуждопоклонническо) движение паметник на чужд военен, участвал в окупацията на България.

                                Хилядите български герои са забравени, а слагаме плочи на чужди. Няма плочи на поручик Чунчев, полковник Стефан Илиев, Пано Маринов, Борис Дрангов, легендарните генерали Тошев, Вазов, Кантаржиев, Колев, Жеков, Жостов и хиляди и хиляди юнаци!

                                Г-жа Ставрева трябва да напусне поста, а плочата трябва да бъде свалена."

                                Първи на амбразурата ще застанат каварненските русофили.
                                Абе как може такова нещо - да сложиш паметна плоча на офицер от вражеска армия. Това само българските болшевики го могат.
                                И то точно на човек, чийто принос е спорен и в самата Русия.
                                Партия была, есть и будет есть!

                                Коментар

                                Working...
                                X