IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кузя е перфектен. Справи се с повече самолети от Айше
    Yeah

Коментар

• Още един загубен самолет - този път при скъсване на спирачно въже.

https://lenta.ru/news/2016/12/05/su33/

Най-вероятно е повторение на една случка от 2005г., когато пак така загубиха Су-33.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Нещо за Курск си много начетен ама за другото мълчиш кат комунист на разпит
        Какой то туй другото??
        The strongest stand last.

Коментар

Пираты Черного моря: под прикрытием военных кораблей Россия украла у Украины 3 млрд. кубометров газа. ВИДЕО

Коментар

• Гледм, Кузя пак е актуален. Този интерес заради Су 33 (Сушката, дето му вика Фланцера) дето пак се приводнило в Средиземно море ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Курск бе зарязана на дъното именно от КГБееца Путин в началото на президенстването му.
              Ако беше друг човек президент, неприлагащ кагебейски методи за пазене на тайна, момчетата щяха да са живи.
              Руснаците отказаха помощ тогава, за да не си разкрият великата техника на норвежците, които така или иначе се оказаха по развити в това отношение.
              С две думи, затриха воиниците на вятъра. Нещо нормално за Русия, там живота не струна нищо.

Коментар

• Това сега пак е лъжа и не е вярно, нали!!!! ​Проруска вълна се надига да залее България

"Наясно ли са специалните служби какво правят руският и българският генерал"

Александър Йорданов

Тая работа с генералите Решетников – руски и Радев - български, и тяхната идеологическа сестра Нинова, много мирише. Вони.

"Не съм разбирач по „ония служби“, но е очевидно, че те би трябвало да имат информация за контактите на Решетников с български политици, независимо дали тези контакти са ставали у нас или в Москва. Ако нямат, бадева получават огромни заплати. Но ако са имали е било редно да докладват на премиера Борисов. Ако са докладвали „решението“, че генерал Радев е удобен за Москва, то странно изглежда абсолютно пасивната, изчакала до последно, руското решение, предизборна кампания на ГЕРБ. И издигната кандидура на г-жа Цачева –възможно най-добър вариант за „генерала“."

а, ама то ДАНС се създаде от БСП и Станишко!! Голям червен цирк!!
                Last edited by mibova; 05.12.2016, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Православната ни църква има ли становище за Ванга или чака инструкции по въпроса?
                  Не съм чувал патриарха да се е изказвал за Ванга.Дали чака инструкции не знам.Знам че тези неща съм ги чел преди много години когато Путин беше световно неизвестен и се чудех каква Сирия ще пада и откъде ще пада.И през ум не ми е мнавало за падане на властта.Но днес знам какво значи Сирия да падне.Щом е казала че ще падне ще падне.Не знам дали думите и се отнасят за Владимир Путин но знам че това съм го чел преди изобщо да знам кой е Путин.И знам че винаги трябва да имаме едно на ум.
                  Last edited by national power; 05.12.2016, 15:12.

Коментар

• Банда роми?

Коментар

мхм.. 1:1 са с Кузя-та
                      Непобедимая има други шарлатании дето всичко де фърка и плава го превръщат в непотребно желязо.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Чудеса инженерии: Авианосец «Нимиц» (США)
                        https://www.youtube.com/watch?v=yVWIziBwqGw
                        мхм.. 1:1 са с Кузя-та

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Казвам ти, че ставаш смешен с жалките си опити да тролиш. Като се започне от простотията снабдителен кораб, който го "тегли на буксир", та се стигне до късите ластици.
                          Кви жалки опити да тролиш, дай ми пример??

Кузя-та е най-скапания "самолетоносач" на земното кълбо, ако искаш, отиди да служиш на него, ще ти ходи..

Коментар

• Чудеса инженерии: Авианосец «Нимиц» (США)
                            https://www.youtube.com/watch?v=yVWIziBwqGw

Коментар

Беше ти обяснено, чети отново. Къс им е ластика...

Какво ми казваш сега, че Кузя-та е най-върхъ на самолетоносачостроенето по всички земни кълбета ли?? Това ли ми казваш?
                              Седнал да защитава някаква опушвачка против комари...
                              Казвам ти, че ставаш смешен с жалките си опити да тролиш. Като се започне от простотията снабдителен кораб, който го "тегли на буксир", та се стигне до късите ластици.

Коментар

Русия
                                „В края на века, през август 1999 или 2000 година, Курск ще се окаже под вода и целият свят ще го оплаква.“ За атомната подводница „Курск“.

„Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще се развива, ще расте, ще крепне. Всичко ще се разтопи като лед, само едно ще остане незасегнато – славата на Владимир (княз Владимир, покръстил Русия), славата на Русия. Твърде много жертви са принесени. Никой не може вече да спре Русия. Всичко ще помете по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света“

„Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.“
                                „Русия ни е помагала и в бъдеще ще ни помага. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте отношенията с Русия!“
                                „Не си затваряйте вратата към Русия! Русия е входната и изходната врата на България.“
                                „Животът в България ще се подобри, когато се опрем на Русия. Този държавник, който стопли отношенията с Русия, той ще изведе България.“

Общи за света
                                „Трета световна война няма да има. Но ако продължаваме така, природата ще ни затрие. Природата не трае всезнайковците. Природата е Господ…“
                                Православната ни църква има ли становище за Ванга или чака инструкции по въпроса?

Коментар

Working...
                                X