Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение
Стига си, Ни набивал КСЕНОФОБИЯТА И ОМРАЗАТА си!!! Това не е продуктивно, не ефективно и показва колко си лек !!!
Бъчварова към Нинова и Йотова: Другарки, срам сте за България!
В ГЕРБ вече мислели за импийчмънт на Радев и вицепрезидентката
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/12/...lgariia.324701
Ехаа.. кеф...
http://rumenradev.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДобре дошли в толерастка Европа.
Честито. Значи ша има преливане на свежа кръв в северната страна. Скоро болшинството шведчета ша са смугли, чернокоси и къдрави. Дет викаше криСталинка ше има обновяване на генофонда.
Бъчварова към Нинова и Йотова: Другарки, срам сте за България!
В ГЕРБ вече мислели за импийчмънт на Радев и вицепрезидентката
Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/12/...lgariia.324701
Ехаа.. кеф...
http://rumenradev.com
Коментар
-
Добре дошли в толерастка Европа.
Мигранти пребиха охраната на метрото в Стокхолм
Африкански мигранти пребиха охранители на метростанция в шведската столица Стокхолм. Агресията е заснета както от пътници на подземната железница, така и от охранителните камери, разположени в самата станция.
От кадрите става ясно, че охраната се опитва да отведе един от мигрантите, но това предизвиква агресия в групата около него и следва побой над охранителя. Кадрите са разпространени от шведската полиция.
Швеция е една от европейските държави с най-сериозен проблем с мигрантите. Припомняме, че тя е втората страна в света с най-голям брой изнасилвания, като пред нея е само африканската държава Лесото
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДъртото ЗКПЧ тотално изстеряса, но вероятно няма да има бан, щото или е любимец на модерацията, или е ник на модератор.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Не говоря за БЪЛГАРИТЕ, а за ВАС - ТРОЛОВЕТЕ... ОСРАХТЕ ни форума...
Никой не говори за соцялизъм иле комонизам, просто го обръщате в тая плоскос, щото така трябва...
Относно остойностяването на "лицемерието", най-ясно ше го усетиш (вътрешно), когато тИ сменят плочата и требе да "заштитаваш друга теза"...
Марш !!
Това не е комунистически форум!!!!
Видяхме ви колко струвате, пеете песента на соцносталгията откакто форума се е появил.
И в живота сте такива, вечно недоволни, вечно повтарящи, едно време колко хубаво е било.
За наша българска радост и ние помним вашето едно време.
Стига вече сте го припявали, НЕ БЕШЕ ХУБАВО И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!
Никой не ви иска социализма!
И най лицемерно не ми драскай глупости от американския си Windows...
Купи си руска кола, руски компютър, дрехи, храна и телевизор - тогава ще ти приема думите насериозно.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКолчовците говорят тук за българите в трето лице, наричат ни "ги"...
Я се осъзнайте, къде се намирате!!!!!!!!!!!!!!!!
По-голяма лицемерщина от вашата няма.
Като толкова искате социализъм, вървете в Горна Корея!
Дори и в Русия не щете да стъпите, но им величаете ценностите.
Много лицемерно така, другари!
Лицемерието е доста недостойно за уважение качество, с което се отличавате до един тук.
Никой не говори за соцялизъм иле комонизам, просто го обръщате в тая плоскос, щото така трябва...
Относно остойностяването на "лицемерието", най-ясно ше го усетиш (вътрешно), когато тИ сменят плочата и требе да "заштитаваш друга теза"...
Марш !!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
- 1 like
Коментар
-
Колчовците говорят тук за българите в трето лице, наричат ни "ги"...
Я се осъзнайте, къде се намирате!!!!!!!!!!!!!!!!
По-голяма лицемерщина от вашата няма.
Като толкова искате социализъм, вървете в Горна Корея!
Дори и в Русия не щете да стъпите, но им величаете ценностите.
Много лицемерно така, другари!
Лицемерието е доста недостойно за уважение качество, с което се отличавате до един тук.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Все по-зле и по-зле...
Що за вселенска наглост пред нас в родината ни, да пропагандирате и агитирате в полза на най-противния строй запомнен до сега от историята?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеФланкер,
Те са там един творчески колектив ...
Тоя е ново попълнение..
Винаге ми е било антересно, от къде ги намират такива... и как ги "подбират"..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ще си помислите, че това което ще напиша няма нищо общо с Политиката, но както и при санирането за което споменах преди време, в БГ всичко е политика !
Вчера бях в метрото което гръмна....
Ще споделя впечатления за преживяното ...
Наближавайки станцията на СУ, метрото се засили ( според мен това е грешка на водача ) и при приближаване на перона ( около 100 м ) наби спирачка. Тогава се чуха мисля, че два пукота....( тука може да бъркам събитията , кое е първо )
Спряхме на перона и 30сек вратите стоят затворени...Хората на перона гледат, сочат влака, смеят се, а дим се носи по перона и във влака....
Отварят се вратите и хората излизат, спира влак от другия коловоз и излизат хора, от сълбите слиза поток от хора...Перона се задръсти от хора....
1,2 ч по уредбата съобщават ( през 10мин !!!), че има повреда и ще бъде нарушено движението...( анемично, с никаква чуваемост...смечно - трагично )
След това най-после съобщиха, че линията няма да работи...
Проследих и изчаках събитията от професионална гледна точка !
Какво бих направил !
- Отговорника на гара СУ веднага да бъде уволнен ( да допуснеш продаването на билети и задръстване на перона с новодошли е немарливост !
- Отговорника по сигурността на гарата да бъде незабавно уволнен и подведен под отговорност - 20мин не се мярна полицай на перона. Бабите започнаха да се надвесват над релсите....
- Системата за пожароизвестяване трябва да се хвърли на боклука и фирмата или хората по подръжка да се сменят....( При такова задимяване предварителната аларма трябваше да сработи и с някакъв светлинен сигнал и да спре достъпа на хора до перона )
- Техническия директор и дежурния техник трябва да бъдат уволнени....1ч 20мин аз човек от поддръжката не видях....
- Планът за бедствия и аварии да се изхвърли и Директорът на Метрополитена 3 месеца без заплата !!!
- Кой идиот е проектирал дизайна на гарите ...На перона над главите на 500-600 човека има стъклени ( не знам как да ги опиша) "гилотини".
Ако тръсне едно земетресение или гръмне нещо на перона над хората не се изсипят стотици остри парчета с ужасно поразяващ ефект върху хората....( освен да не са от стъкло а някакъв съпер лек материал, което ме съмнява...)
Само си помислете, че беше станало нещо по-сериозно...Щеше да стане страшно !!!The strongest stand last.
Коментар
-
Добро утро !
Ще си помислите, че това което ще напиша няма нищо общо с Политиката, но както и при санирането за което споменах преди време, в БГ всичко е политика !
Вчера бях в метрото което гръмна....
Ще споделя впечатления за преживяното ...
Наближавайки станцията на СУ, метрото се засили ( според мен това е грешка на водача ) и при приближаване на перона ( около 100 м ) наби спирачка. Тогава се чуха мисля, че два пукота....( тука може да бъркам събитията , кое е първо )
Спряхме на перона и 30сек вратите стоят затворени...Хората на перона гледат, сочат влака, смеят се, а дим се носи по перона и във влака....
Отварят се вратите и хората излизат, спира влак от другия коловоз и излизат хора, от сълбите слиза поток от хора...Перона се задръсти от хора....
1,2 ч по уредбата съобщават ( през 10мин !!!), че има повреда и ще бъде нарушено движението...( анемично, с никаква чуваемост...смечно - трагично )
След това най-после съобщиха, че линията няма да работи...
Проследих и изчаках събитията от професионална гледна точка !
Какво бих направил !
- Отговорника на гара СУ веднага да бъде уволнен ( да допуснеш продаването на билети и задръстване на перона с новодошли е немарливост !
- Отговорника по сигурността на гарата да бъде незабавно уволнен и подведен под отговорност - 20мин не се мярна полицай на перона. Бабите започнаха да се надвесват над релсите....
- Системата за пожароизвестяване трябва да се хвърли на боклука и фирмата или хората по подръжка да се сменят....( При такова задимяване предварителната аларма трябваше да сработи и с някакъв светлинен сигнал и да спре достъпа на хора до перона )
- Техническия директор и дежурния техник трябва да бъдат уволнени....1ч 20мин аз човек от поддръжката не видях....
- Планът за бедствия и аварии да се изхвърли и Директорът на Метрополитена 3 месеца без заплата !!!
- Кой идиот е проектирал дизайна на гарите ...На перона над главите на 500-600 човека има стъклени ( не знам как да ги опиша) "гилотини".
Ако тръсне едно земетресение или гръмне нещо на перона над хората не се изсипят стотици остри парчета с ужасно поразяващ ефект върху хората....( освен да не са от стъкло а някакъв съпер лек материал, което ме съмнява...)
Само си помислете, че беше станало нещо по-сериозно...Щеше да стане страшно !!!
Коментар
Коментар