IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Добре дошли в толерастка Европа.

Честито. Значи ша има преливане на свежа кръв в северната страна. Скоро болшинството шведчета ша са смугли, чернокоси и къдрави. Дет викаше криСталинка ше има обновяване на генофонда.
    На него клипче ли беше където убиха охранителя

Коментар

• Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение

Стига си, Ни набивал КСЕНОФОБИЯТА И ОМРАЗАТА си!!! Това не е продуктивно, не ефективно и показва колко си лек !!!

Бъчварова към Нинова и Йотова: Другарки, срам сте за България!
      В ГЕРБ вече мислели за импийчмънт на Радев и вицепрезидентката

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/12/...lgariia.324701

Ехаа.. кеф...

http://rumenradev.com
      Жигулов карай си със стария ник

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Добре дошли в толерастка Европа.

Честито. Значи ша има преливане на свежа кръв в северната страна. Скоро болшинството шведчета ша са смугли, чернокоси и къдрави. Дет викаше криСталинка ше има обновяване на генофонда.
        Стига си, Ни набивал КСЕНОФОБИЯТА И ОМРАЗАТА си!!! Това не е продуктивно, не ефективно и показва колко си лек !!!

Бъчварова към Нинова и Йотова: Другарки, срам сте за България!
        В ГЕРБ вече мислели за импийчмънт на Радев и вицепрезидентката

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/12/...lgariia.324701

Ехаа.. кеф...

http://rumenradev.com

Коментар

• Добре дошли в толерастка Европа.

Мигранти пребиха охраната на метрото в Стокхолм

Африкански мигранти пребиха охранители на метростанция в шведската столица Стокхолм. Агресията е заснета както от пътници на подземната железница, така и от охранителните камери, разположени в самата станция.

От кадрите става ясно, че охраната се опитва да отведе един от мигрантите, но това предизвиква агресия в групата около него и следва побой над охранителя. Кадрите са разпространени от шведската полиция.

Швеция е една от европейските държави с най-сериозен проблем с мигрантите. Припомняме, че тя е втората страна в света с най-голям брой изнасилвания, като пред нея е само африканската държава Лесото

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Дъртото ЗКПЧ тотално изстеряса, но вероятно няма да има бан, щото или е любимец на модерацията, или е ник на модератор.
            За какво да има бан, за драскане на социализми от американски Windows? @?
            The strongest stand last.

Коментар

• Дъртото ЗКПЧ тотално изстеряса, но вероятно няма да има бан, щото или е любимец на модерацията, или е ник на модератор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Не говоря за БЪЛГАРИТЕ, а за ВАС - ТРОЛОВЕТЕ... ОСРАХТЕ ни форума...

Никой не говори за соцялизъм иле комонизам, просто го обръщате в тая плоскос, щото така трябва...

Относно остойностяването на "лицемерието", най-ясно ше го усетиш (вътрешно), когато тИ сменят плочата и требе да "заштитаваш друга теза"...

Марш !!

Това не е комунистически форум!!!!

Видяхме ви колко струвате, пеете песента на соцносталгията откакто форума се е появил.

И в живота сте такива, вечно недоволни, вечно повтарящи, едно време колко хубаво е било.

За наша българска радост и ние помним вашето едно време.

Стига вече сте го припявали, НЕ БЕШЕ ХУБАВО И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!

Никой не ви иска социализма!

И най лицемерно не ми драскай глупости от американския си Windows...

Купи си руска кола, руски компютър, дрехи, храна и телевизор - тогава ще ти приема думите насериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Колчовците говорят тук за българите в трето лице, наричат ни "ги"...

Я се осъзнайте, къде се намирате!!!!!!!!!!!!!!!!

По-голяма лицемерщина от вашата няма.

Като толкова искате социализъм, вървете в Горна Корея!

Дори и в Русия не щете да стъпите, но им величаете ценностите.

Много лицемерно така, другари!

Лицемерието е доста недостойно за уважение качество, с което се отличавате до един тук.
                  Не говоря за БЪЛГАРИТЕ, а за ВАС - ТРОЛОВЕТЕ... ОСРАХТЕ ни форума...

Никой не говори за соцялизъм иле комонизам, просто го обръщате в тая плоскос, щото така трябва...

Относно остойностяването на "лицемерието", най-ясно ше го усетиш (вътрешно), когато тИ сменят плочата и требе да "заштитаваш друга теза"...

Марш !!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчовците говорят тук за българите в трето лице, наричат ни "ги"...

Я се осъзнайте, къде се намирате!!!!!!!!!!!!!!!!

По-голяма лицемерщина от вашата няма.

Като толкова искате социализъм, вървете в Горна Корея!

Дори и в Русия не щете да стъпите, но им величаете ценностите.

Много лицемерно така, другари!

Лицемерието е доста недостойно за уважение качество, с което се отличавате до един тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Все по-зле и по-зле...
                      Такива като вас русолюбци не ви ли е някак гузно пред нас българите да си веете "нас червеното знаме роди ни"??
                      Що за вселенска наглост пред нас в родината ни, да пропагандирате и агитирате в полза на най-противния строй запомнен до сега от историята?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Фланкер,
                        Те са там един творчески колектив ...
                        Тоя е ново попълнение..
                        Винаге ми е било антересно, от къде ги намират такива... и как ги "подбират"..
                        Все по-зле и по-зле...

Коментар

• Колчов, колективи няма от 89та... Честито на печелившите!

Коментар

• Фланкер,
                            Те са там един творчески колектив ...
                            Тоя е ново попълнение..
                            Винаге ми е било антересно, от къде ги намират такива... и как ги "подбират"..
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Добро утро !
                              Ще си помислите, че това което ще напиша няма нищо общо с Политиката, но както и при санирането за което споменах преди време, в БГ всичко е политика !
                              Вчера бях в метрото което гръмна....
                              Ще споделя впечатления за преживяното ...
                              Наближавайки станцията на СУ, метрото се засили ( според мен това е грешка на водача ) и при приближаване на перона ( около 100 м ) наби спирачка. Тогава се чуха мисля, че два пукота....( тука може да бъркам събитията , кое е първо )
                              Спряхме на перона и 30сек вратите стоят затворени...Хората на перона гледат, сочат влака, смеят се, а дим се носи по перона и във влака....
                              Отварят се вратите и хората излизат, спира влак от другия коловоз и излизат хора, от сълбите слиза поток от хора...Перона се задръсти от хора....
                              1,2 ч по уредбата съобщават ( през 10мин !!!), че има повреда и ще бъде нарушено движението...( анемично, с никаква чуваемост...смечно - трагично )
                              След това най-после съобщиха, че линията няма да работи...
                              Проследих и изчаках събитията от професионална гледна точка !

Какво бих направил !

- Отговорника на гара СУ веднага да бъде уволнен ( да допуснеш продаването на билети и задръстване на перона с новодошли е немарливост !
                              - Отговорника по сигурността на гарата да бъде незабавно уволнен и подведен под отговорност - 20мин не се мярна полицай на перона. Бабите започнаха да се надвесват над релсите....
                              - Системата за пожароизвестяване трябва да се хвърли на боклука и фирмата или хората по подръжка да се сменят....( При такова задимяване предварителната аларма трябваше да сработи и с някакъв светлинен сигнал и да спре достъпа на хора до перона )
                              - Техническия директор и дежурния техник трябва да бъдат уволнени....1ч 20мин аз човек от поддръжката не видях....
                              - Планът за бедствия и аварии да се изхвърли и Директорът на Метрополитена 3 месеца без заплата !!!
                              - Кой идиот е проектирал дизайна на гарите ...На перона над главите на 500-600 човека има стъклени ( не знам как да ги опиша) "гилотини".
                              Ако тръсне едно земетресение или гръмне нещо на перона над хората не се изсипят стотици остри парчета с ужасно поразяващ ефект върху хората....( освен да не са от стъкло а някакъв съпер лек материал, което ме съмнява...)

Само си помислете, че беше станало нещо по-сериозно...Щеше да стане страшно !!!
                              Току що си описал държавата. Тя е такава не от вчера. такава е от преди 60-70 години.

Коментар

• Добро утро !
                                Ще си помислите, че това което ще напиша няма нищо общо с Политиката, но както и при санирането за което споменах преди време, в БГ всичко е политика !
                                Вчера бях в метрото което гръмна....
                                Ще споделя впечатления за преживяното ...
                                Наближавайки станцията на СУ, метрото се засили ( според мен това е грешка на водача ) и при приближаване на перона ( около 100 м ) наби спирачка. Тогава се чуха мисля, че два пукота....( тука може да бъркам събитията , кое е първо )
                                Спряхме на перона и 30сек вратите стоят затворени...Хората на перона гледат, сочат влака, смеят се, а дим се носи по перона и във влака....
                                Отварят се вратите и хората излизат, спира влак от другия коловоз и излизат хора, от сълбите слиза поток от хора...Перона се задръсти от хора....
                                1,2 ч по уредбата съобщават ( през 10мин !!!), че има повреда и ще бъде нарушено движението...( анемично, с никаква чуваемост...смечно - трагично )
                                След това най-после съобщиха, че линията няма да работи...
                                Проследих и изчаках събитията от професионална гледна точка !

Какво бих направил !

- Отговорника на гара СУ веднага да бъде уволнен ( да допуснеш продаването на билети и задръстване на перона с новодошли е немарливост !
                                - Отговорника по сигурността на гарата да бъде незабавно уволнен и подведен под отговорност - 20мин не се мярна полицай на перона. Бабите започнаха да се надвесват над релсите....
                                - Системата за пожароизвестяване трябва да се хвърли на боклука и фирмата или хората по подръжка да се сменят....( При такова задимяване предварителната аларма трябваше да сработи и с някакъв светлинен сигнал и да спре достъпа на хора до перона )
                                - Техническия директор и дежурния техник трябва да бъдат уволнени....1ч 20мин аз човек от поддръжката не видях....
                                - Планът за бедствия и аварии да се изхвърли и Директорът на Метрополитена 3 месеца без заплата !!!
                                - Кой идиот е проектирал дизайна на гарите ...На перона над главите на 500-600 човека има стъклени ( не знам как да ги опиша) "гилотини".
                                Ако тръсне едно земетресение или гръмне нещо на перона над хората не се изсипят стотици остри парчета с ужасно поразяващ ефект върху хората....( освен да не са от стъкло а някакъв съпер лек материал, което ме съмнява...)

Само си помислете, че беше станало нещо по-сериозно...Щеше да стане страшно !!!

Коментар

Working...
                                X