IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Не е имало избухнала цистерна. В цистерната има газ, но няма кислород и тя не може да избухне. Имало е изтичане на газ и поради доста ниската температура и безветрието газът се се смесил с въздуха и е образувал взривна смес. Ако беше по-топло щеше да се издигне бързо в атмосферата, ако имаше вятър, щеше да го отвее, ама ....
    Взривът се усети и в Шумен, особено по високите етажи като земетресение. Леко разлюляване на блока.
    Бе, нещо твърде бързо гръмнал, ми се чини. Веднага след дерайлирането. Не бих се учудил, ако има некъф тип детонатор. Умишлен или неумишлен.

Коментар

• Е така като започнете да разбирателствате по всичкология...
      The strongest stand last.

Коментар

Не е имало избухнала цистерна. В цистерната има газ, но няма кислород и тя не може да избухне. Имало е изтичане на газ и поради доста ниската температура и безветрието газът се се смесил с въздуха и е образувал взривна смес. Ако беше по-топло щеше да се издигне бързо в атмосферата, ако имаше вятър, щеше да го отвее, ама ....
        Взривът се усети и в Шумен, особено по високите етажи като земетресение. Леко разлюляване на блока.
        Добре де, от момента на дерайлирането (или квото там е станало) до гърмежа времето не стига, да изтече чак толко газ...
        Освен това, дори да изтече и някак си не се разлети, и някакси се запали, такава чудесия ли ше стане ???
        На открито ???

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Някой ги притиска за ново безвремие. Спомни си чия 20-годишнина се задава. Мафията тогава добре намаза. Иска пак.

А бе то е ясно, аз дори го очаквах. Това ще помогне на преЦедента Плювню да протака още известно време съставяне на служебно правителство.... и току виж станало 20 януари.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Какво става с това хитрино, вече 2 статии чета че това е атентат
            http://blife.eu/%D0%B0%D1%82%D0%B5%D...-%D0%B3%D0%BE/

Писаха че цигани може да са откраднали релсите, ама май не било това
            Може, може, всичко може, дори в началото, преди да узная подробности, първом това ми доде на акъла. Но като погледнах статистика видях, че ромите са малко, а българи и турци са почти наравно. Но загиналите само турци, светла им памет, щото явно махалата до гарата предимно турска, вероятно още от османско време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Това със сътрудниците преувеличено ми се вижда - чак пък 100 на брой. Може за "На всеки километър" да му е помагано. Но това е нормално при по-обемна работа. Много видни историци ползваха помощта на студенти при обширни издирвания.
              Колкото до осигурения пазар, това му е било хубавото на соца - много четяха хората. 60-те малко телевизия, малко преса и просветения народ четеше книжки. Знаеш ли кви опашки ставаха. И как се продаваха под щанда. Един съученик, Бог да го прости, майка му беше книжарка или разпространението и всички завиждахме на приключенската му колекция. При наште автори обаче се сравняваха тиражите и продажбите и се виждаше кои са на ясла с високи тиражи и слаба реализация на пазара.
              Ти правиш ли разлика в момента каква е конкуренцията, когато няма само 1 ТВ канал, понеже хората са нямали телевизори и 100 подбрани заглавия от чужди автори? ( които предимно пишат за лошите бели, които избили индианците ).

И да се пише книга, в географска ширина, където никой не чете. Чукча е писател - той не е читател

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Не съм спецялис по динамика на газовете или подобна дисциплина, но чисто логически, и на мен нещо не ми се връзва цялостната картинка.
                Газ на открито НЕ гърми, а гори...
                До ся, нема показано нищо, което да прилича на експлодирала цистерна ???
                Ко пречи да се каже, какво е станало там ???
                Има загинали хора в края на краищата бе !!!!

Коментар

И да се върнем на политиката. Румен Христов от СДС бил приел мандата като министър председател да състави правителство на Република България.....

Боже, Боже, Боже!!! Седесарията няма нито срам, нито съвест, нито памет дори! Тоя знае ли с колко депутата разполага неговата партия, че тръгнал да управлява? Глупакът забрави ли мъчението Орешарски, който също се мъчеше да управлява без мнозинство? Не си ли спомня самозабравилият се "политик" как Бойко Тиквата правеше на маймуни всички в предното (пък и в сегашното) Народно събрание с неговото влез-излез и проверка на кворума?
                  И най накрая не си ли спомня поне в лично качество колко гласа спечели лично той, Румен Христов, на предните предните президентски избори? Ами че той дори не можа да стигне 2%. Нямаше и 2%, а сега тръгнал да управлява България.
                  Някой ги притиска за ново безвремие. Спомни си чия 20-годишнина се задава. Мафията тогава добре намаза. Иска пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Аз въобще не съм чел партенката на тоя. Просто го питах гражданска война ли иска да прави?

Мухльо на социални помощи от дебелата Меркел и пуска лафчета от нищото за цигани като участници в една трагедия. Както са настръхнали, само това им трябва сега.

И тоя ще яде пуканки пред телевизора в Германия и ще гледа мача, щото му казах, че няма дори една гънка между ушите.

П.П. Даже не знае как цената на 3-те му панелки в България, с които се фука ще се стопят делено на 5, ако гръмнем панаира, който тоя умишлено подклажда.
                    Баси форума ! Всеки сам си говори , нема значение какво и дали е въобще за тема Политика ! А модерацията минава с баданарката и всичко пак си продължава !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Нямам неговия капацитет като екип, който му е бил връчен служебно и 100% гарантиран пазар да им се пуска от сутрин до вечер "На всеки километър"

Времената са други
                      Това със сътрудниците преувеличено ми се вижда - чак пък 100 на брой. Може за "На всеки километър" да му е помагано. Но това е нормално при по-обемна работа. Много видни историци ползваха помощта на студенти при обширни издирвания.
                      Колкото до осигурения пазар, това му е било хубавото на соца - много четяха хората. 60-те малко телевизия, малко преса и просветения народ четеше книжки. Знаеш ли кви опашки ставаха. И как се продаваха под щанда. Един съученик, Бог да го прости, майка му беше книжарка или разпространението и всички завиждахме на приключенската му колекция. При наште автори обаче се сравняваха тиражите и продажбите и се виждаше кои са на ясла с високи тиражи и слаба реализация на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow

Ти сега ли разбираш, че тези двама трола се толерират от модерацията? Особено е нетърпим лясковския, дето постоянно залива темата с неговите простотии за империи, ханове, пещери и не знам какви още глупости.
                        Аз въобще не съм чел партенката на тоя. Просто го питах гражданска война ли иска да прави?

Мухльо на социални помощи от дебелата Меркел и пуска лафчета от нищото за цигани като участници в една трагедия. Както са настръхнали, само това им трябва сега.

И тоя ще яде пуканки пред телевизора в Германия и ще гледа мача, щото му казах, че няма дори една гънка между ушите.

П.П. Даже не знае как цената на 3-те му панелки в България, с които се фука ще се стопят делено на 5, ако гръмнем панаира, който тоя умишлено подклажда.

Коментар

• И да се върнем на политиката. Румен Христов от СДС бил приел мандата като министър председател да състави правителство на Република България.....

Боже, Боже, Боже!!! Седесарията няма нито срам, нито съвест, нито памет дори! Тоя знае ли с колко депутата разполага неговата партия, че тръгнал да управлява? Глупакът забрави ли мъчението Орешарски, който също се мъчеше да управлява без мнозинство? Не си ли спомня самозабравилият се "политик" как Бойко Тиквата правеше на маймуни всички в предното (пък и в сегашното) Народно събрание с неговото влез-излез и проверка на кворума?
                          И най накрая не си ли спомня поне в лично качество колко гласа спечели лично той, Румен Христов, на предните предните президентски избори? Ами че той дори не можа да стигне 2%. Нямаше и 2%, а сега тръгнал да управлява България.

Коментар

• За Хитрино истината я очаквам или никога или след 10 години.
                            Имам познати в екипите за помощ, нищо в медиите не е такова, каквото се говори,
                            камо ли вие тук да се наясно... Това е текущото ви положение, какво да говорим с вас точно????
                            The strongest stand last.

Коментар

• Накратко, тогава Велика България се разпада на източна и западна. Като това не включва тукашна България. Гражданската война е била жестока и неслучайно Симеон Велики изселва днешна Унгария в пограничните райни, където минава границата Буда и Пеща, защото друг български аристократ ( Арпад ) се опитва да направи преврат и напада от север, като тоя мухльо Светослав ( 20-30 години по-късно ).

Симеон тогава го пресреща в Добруджа и го разбива. Следва наказателна акция веднага към Киев и изселва всички маджари ( днес унгарци ) в граничната ни зона.

Източна България тогава се разделя със западна и едните стават Ак Булгар, а другите стават Волжа България. Тоест пак са част от БГ империя!

Московските блата ще се появят 600-700 години по-късно като рекетьорите/събирачите на данъци на Златната Орда.
                              Last edited by marandi; 13.12.2016, 11:59.

Коментар

• Не съм спецялис по динамика на газовете или подобна дисциплина, но чисто логически, и на мен нещо не ми се връзва цялостната картинка.
                                Газ на открито НЕ гърми, а гори...
                                До ся, нема показано нищо, което да прилича на експлодирала цистерна ???
                                Ко пречи да се каже, какво е станало там ???
                                Има загинали хора в края на краищата бе !!!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X