IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Инженер корабостроителят обикновено се занимава с други дейности , които запълват голяма част от времето му . Не заблуждавай тези които не те познават .
    Чадо, първо иди да видиш как се изкарва диплома за това нЯщу, понеже още в първия семестър от 38 души група, останахме само 12. После го изкарай и тогава ще ти позволя да ме коментираш.

Говорят се пълни дивотии в момента за една трагедия, която няма да оправим в близките 5 години поне. В Стражица още спят на фургони след земетресението през 1986 година, понеже бай Тошу Тъпото вдигна ръка и каза: Не помагайте, ние ще се оправим.

Същото направи и Боко Тиквата преди дни, когато веднага ни предложиха помощ от други страни. Ние ще се оправим.

Да заминава да спи на палатка той като куче посред зима, да го плющя в "оправача"
    Last edited by marandi; 13.12.2016, 13:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Просто ги поздравих за "професионалните" мнения, които налагат тук, а трият всеки, който се изсмее с тях. Нямаше нищо обидно в поста ми: Просто написах: Нерде Ямбул - нерде Стамбул?

Стар български израз, който означава: Какво общо има едното с другото ( като проблем ), като то няма нищо общо между тях?

Единият веднага го разбрал по друсанате на кревата, че било терористичен акт на 40 км оттам, а другият веднага го приписа на някакъв етнос от раз на 2500 км разстояние.

П.П. Възможно е, да е било такова, работят хората и ще се разбере. Но обърни внимание кого трият постоянно?
      Нивото на ескпертност е ясно.
      Аз по-нагли същества от тези тук не съм виждал, а познавам доста народ...

Седи и се натиска на западната социалка и плюе ръката която го храни.. НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Натискат с в Гейропата и я плюят едновременно.
        Величаят Русия, главен износител на лондончани "славяни", Русия която една кола не може да направи..
        Лицемерие, лицемерие, лицемерие!
        Просто ги поздравих за "професионалните" мнения, които налагат тук, а трият всеки, който се изсмее с тях. Нямаше нищо обидно в поста ми: Просто написах: Нерде Ямбул - нерде Стамбул?

Стар български израз, който означава: Какво общо има едното с другото ( като проблем ), като то няма нищо общо между тях?

Единият веднага го разбрал по друсанато на кревата, че било терористичен акт на 40 км оттам, а другият веднага го приписа на някакъв етнос от раз на 2500 км разстояние.

П.П. Възможно е, да е било такова, работят хората и ще се разбере. Но обърни внимание кого трият постоянно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Сега, когато Русия нападна Украйна, вие дори не заехте българска позиция, минахте направо на руска. Е това няма да ви простим!
          Продължавам да твърдя, че Русия НЕ Е нападнала Украйна.
          Нападне ли я, ще разбереш. И ще ти дадат команда за ВОЙ и СКИМТЕНЕ...
          както обикновено.
          [/QUOTE]
          Ами продължавай си, така поддържаш спора отворен, поне за теб, за мен не е.
          Както обикновено си неадекватно нагъл.
          За стотен път ти пиша, че съм тук, за да търгувам с акции, индекси и суровини.
          Никой не ми подава команди на мен, въздържай се от изявления от мое име.

Коментар

Модерацията, батко Маранди е инженер-корабостроене и по-голяма глупост не бях чел през живота си от подобен коментар. Но понеже според вас се "заяждам", ще ви оставя да си спамите форума на воля с мнения на безхаберници.

Нали дебелата Меркел им плаща да стоят на топло и по цял ден да ръсят "акъли"
            Инженер корабостроителят обикновено се занимава с други дейности , които запълват голяма част от времето му . Не заблуждавай тези които не те познават .

Коментар

Модерацията, батко Маранди е инженер-корабостроене и по-голяма глупост не бях чел през живота си от подобен коментар. Но понеже според вас се "заяждам", ще ви оставя да си спамите форума на воля с мнения на безхаберници.

Натискат с в Гейропата и я плюят едновременно.
              Величаят Русия, главен износител на лондончани "славяни", Русия която една кола не може да направи..
              Лицемерие, лицемерие, лицемерие!

Коментар

ТРОЛЧО,

как така изведнъж нарече случващото се в Украйна война??????????

Че аз три години спорих с теб, че това е война и ти го отричаше и се гънеше по всякакъв начин.
                Днес изведнъж ти произнесе думата, поздравявам те за проглеждането. Честит напредък!!!!!! БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Случващото се в Украйна няма как са се нарече по различен начин. ФАКТ.
                Дай пример, където съм твърдял че не е така.
                Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                На времето (пиша тук от 11 години преди троловете на Путин да превземете форома ), когато нямаше война, всички си говорехме на един език.
                мъчиш се да оригиналничиш и да присвояваш думите на друг ?
                Нищо ново.
                Сега, когато Русия нападна Украйна, вие дори не заехте българска позиция, минахте направо на руска. Е това няма да ви простим!
                Продължавам да твърдя, че Русия НЕ Е нападнала Украйна.
                Нападне ли я, ще разбереш. И ще ти дадат команда за ВОЙ и СКИМТЕНЕ...
                както обикновено.
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Модерацията, батко Маранди е инженер-корабостроене и по-голяма глупост не бях чел през живота си от подобен коментар. Но понеже според вас се "заяждам", ще ви оставя да си спамите форума на воля с мнения на безхаберници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    ТРОЛов, за твое сведение, войната в Украйна все още тече и всеки ден загиват хора ...
                    Благодарение на усилията на целия Ви колектив, темата вече НЕ СЕ коментира. Нале това беше целта ...

Нищо не твърдя, щото не съм професьоналис в таа облас...
                    Което обаче не ме лишава от право да разсъждавам по темата и да питам ...
                    На времето (преди троловете да превземете форома ) имаше варянт компетентен съфорумец да обясни какво е възможно и какво не...
                    Сега вече НЕ МОЖЕ.
                    В тая тема требе единствено по най-примитивен начин да се жафкат русо фили и фоби... И на бат Марандей имперските полюции афкорс...
                    ТРОЛЧО,

как така изведнъж нарече случващото се в Украйна война??????????

Че аз три години спорих с теб, че това е война и ти го отричаше и се гънеше по всякакъв начин.
                    Днес изведнъж ти произнесе думата, поздравявам те за проглеждането. Честит напредък!!!!!! БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На времето (пиша тук от 11 години преди троловете на Путин да превземете форома ), когато нямаше война, всички си говорехме на един език.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      http://dnes.dir.bg/news/kmet-hitrino...-24741523?nt=4

Кметът на Хитрино Нуридин Исмаил обяви, че вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова го е отстранила от работата на Кризисния щаб.
                      Кметът обясни по БНТ, че според него отстраняването му е, защото задава неудобни въпроси около операцията по източването но цистерните с газ.

Какви ли могат да са "неудобните" въпроси ?!
                      Че коя е тая крава некадърна че да отстранява кмета?Кмета е избран от народа а тая смешна тъповата женица никой не я е избирал?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами в линка който бях дал си имаше мнение на човек който е проверявал години наред такива жп състави. Та той казваше че ако е газ както казват е щяло да гори на факел извън цистерната. КАто съм бил на химикаловози и там се инертира танка- тук е същата работа, кислорода трябва да е под 2%. На кораба е около 0,7% в дадения обем. Тук са същите правила. На факел трябва да гори заради налягането в цистерната. А никъде по репортажите не показват взривена цистерна, все нещо трябва да е останало от нея. В линка имаше видео какво се случва с цистерната/танка когато гръмне. Да си видял такова нещо???
                        Няма как нито аз нито ти да знаем, как точно е протекла злополуката.
                        Именно за това, не си позволявам фантазии и интерпретации по въпроса.

Коментар

Разбирачов, ти и по време на войната в Украйна така се държа.
                          ТРОЛов, за твое сведение, войната в Украйна все още тече и всеки ден загиват хора ...
                          Благодарение на усилията на целия Ви колектив, темата вече НЕ СЕ коментира. Нале това беше целта ...
                          Помислете малко за триенето на метал в метал, за искрите и поведението на запалими и избухливи газове в съседство.
                          Помислете още колко трудно може, да се докаже в български условия някаква различна причина за запалването на газта.
                          Нищо не твърдя, щото не съм професьоналис в таа облас...
                          Което обаче не ме лишава от право да разсъждавам по темата и да питам ...
                          На времето (преди троловете да превземете форома ) имаше варянт компетентен съфорумец да обясни какво е възможно и какво не...
                          Сега вече НЕ МОЖЕ.
                          В тая тема требе единствено по най-примитивен начин да се жафкат русо фили и фоби... И на бат Марандей имперските полюции афкорс...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Христо Иванов: Не съм човек, който "слушка и папка"

Коментар

Разбирачов, ти и по време на войната в Украйна така се държа.

Помислете малко за триенето на метал в метал, за искрите и поведението на запалими и избухливи газове в съседство.
                              Помислете още колко трудно може, да се докаже в български условия някаква различна причина за запалването на газта.

--------------------------------------
                              Ще цитирам един приятел:
                              Само и единствено в България всеки клошар се чувства длъжен, да дава съвети и оценки на преуспели хора.
                              Ами в линка който бях дал си имаше мнение на човек който е проверявал години наред такива жп състави. Та той казваше че ако е газ както казват е щяло да гори на факел извън цистерната. КАто съм бил на химикаловози и там се инертира танка- тук е същата работа, кислорода трябва да е под 2%. На кораба е около 0,7% в дадения обем. Тук са същите правила. На факел трябва да гори заради налягането в цистерната. А никъде по репортажите не показват взривена цистерна, все нещо трябва да е останало от нея. В линка имаше видео какво се случва с цистерната/танка когато гръмне. Да си видял такова нещо???

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами трудно му е. Все пак трябва да пише за руснаците и колко са лоши, а за имперора там е неспасяема работата
                                Ама не обяснявай от мое име, кое на кого му е трудно.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това, че ти келеферчат думите и вкарват измишльотинки по твой адрес си е :

спам
                                неподходящо мнение
                                клевета
                                тролене
                                обида

и какво ли още не....

Сега схващаш ли кой размива форума??
                                Ей такива - келеферчещи чужди мнения и даващи изявления от чуждо име.

Коментар

Working...
                                X