IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Герджиков бръкна в г..а на Боко с боксова ръкавица.
    Герджиков: За пет дни на "Ечемишка" се свърши работа за пет години

И естествено Тиквата три деня газ ша пикае.

А работата с това осветление е пределно проста. Махаш тежките и енергоемки живачни лампи, слагаш енергоспестяващи и за една година само от икономия на ток парите се връщат. Щото тези лампи светят денонощно, по 365 дни в годината.
    Една малка живачна лампа е 250 вата. На ден изразходва 6 кW/h. За година 2200 kW/h. По 28ст= 616 лева. Сто лампи правят 61 600 лв само за ток.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Нито да си богат, нито да си беден е срамно, хора и съдби всякакви. Да си тъп обаче е наистина срамно.
      Браво , откри топлата вода...разтълкувай го сега на заслужилите и на кандидат заслужилите енвеститори...

Коментар

• Нито да си богат, нито да си беден е срамно, хора и съдби всякакви. Да си тъп обаче е наистина срамно.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=O1KYtrtB7F0

Чавдар Найденов: Да си богат при лошо управление е срамно! Да си беден при добро - също!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ти не ми обяснявай, кой ще разбере, дай примера ..
            Ето...ми нали го даде примера сганта , пак не внимаваш...примера беше за сегашната мизерия и живота при бай Тошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ти няма да разбереш , щото си само на черно-бяло възприемане.
              Ти не ми обяснявай, кой ще разбере, дай примера ..
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Дай де... Ще е весело.
                Ти няма да разбереш , щото си само на черно-бяло възприемане.

Коментар

И аз тоя пример мислех да ти дам...
                  Е сега вече не си "правоимащ" и няма как да не затънеш в мизерия, предвид некадърността и непригодността си.
                  За радост не всички са бивши милюцинери, десари и наследствени комунета, като теб, та дръпнахме напред с материала.
                  Сега ти остава единствено да чакаш пак червените новосАвецки отрепки да ни обявят война и пак да те назначат, я за началник-цех, я за областен милюцинер.
                  Уви...тежка и нерадостна е съдбата на неграмотните и ненужните вече.

Коментар

Дай де... Ще е весело.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Сравнявайки живота от преди 89-та с този сега - ДА имам.

Коментар

Ти имаш ли идея какво е мизерия...?
                        Сравнявайки живота от преди 89-та с този сега - ДА имам.

Коментар

Мизерия е това, което става в главата на безроден русофил комоне...

Коментар

• О-скоро, АКО НЕ БЕШЕ сега "Сириза", друг щеше да е...а резултатите не можеше да са добри, който и да беше. В един момент, все някой застава на амбразурата. "Десен" Боко бръмчи срещу 1 млрд дълг, награби 16...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Е да, де ще имат!
                              Те комунягите, никога нямат нищо общо с мизерията......все пак те винаги са от "правоимащите"..и имащите изобщо, докато "верващият" пролетариат оскотява...прогресивно.

Коментар

• Е да, де ще имат!
                                Те комунягите, никога нямат нищо общо с мизерията......все пак те винаги са от "правоимащите"..и имащите изобщо, докато "верващият" пролетариат оскотява...прогресивно.

Коментар

Working...
                                X