Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеПарад на победата и развят червен флаг на бундестага.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеНай -учтиво моля модераторите,да охладят темпераментния участник Птица.
Само се пени от злоба....Съжалявам го вече и даже не му обръщам внимание на писаниците...Нека ползва форума за да си облекчава душевното страдание, щот може да търси комунисти по улиците, въоръжен с ножове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеПарад на победата и развят червен флаг на бундестага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Проблемът не е мой а на сайта...та по въпроса за по зловещите мерки ...да ме светнеш къде да седна , по напред или по назад ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми на първо време, ще почнеш да заекваш и да повтаряш едно и също поне по 3 пъти....опс ти вече си в тая фаза,
После...стой и гледай мача!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Правилно, Маранде! Ти ме сломи. Мюнхенските бирарии ще са столнина на българските пияндета, а нюрнберските килии - на българските фантазичари.
Действително ли най-големият баварски историк Авентин смята, че баварците са българи по произход?
https://www.facebook.com/ziezibook/p...type=1&theater
П.П. Не четеш бог Маранди, чадо. Те го твърдят, не аз. Знаеш, когато един фантазичар хване един бг краставичар ( пардон историчар ) какво се случва
Думаш българи ще нападнат българи? Я, да помисля?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВъпреки тези "загуби", Германия е от най-твърдите привърженици на санкциите....за да не се преминава към по-зловещи мерки към мордор.
За разлика от българските червени скотове, които осмърдяват пространството с хленча си за санкциите срещу матушка им.
Вийте чугуни, вийни!
Коментар
Коментар