IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Да знаеш с кви дългове към ББН ни изоставиха 1944. Тать Тошо после нещо ги смота, замота и нема дългове. Сигур техен агент беше.
    Знам бре, чадо. Знам за квитанцийките за дървен материал, руда, манджа и прочие. Ами, ето нали имате "политици" - нека си ги поискат от дебелата Меркел - сигурно към 100 млрд. ойрос дългове им се опростиха към нас на швабухите.

Ама, що ми се чини, че ще стане същата стори, както договора от Ангора с тураките за обезщетения на бежанците насам. Към днешна дата са вероятно станали 15 млрд. гущерос.

И ко ...?

БГ население се топи и изчезва, а вашите льохмани ги е срам да си поискат стинките по договори, които са подписани тогава? Ърмм ..?

Знаеш ли какво значат 120 млрд. ойрос да влязат сега в БГ икономиката? Как да го знаеш - иначе отдавна да си си ги поискал

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Аха, викаш Хитлер е бил необразован като тукашните червени кордели и затова е казал: Славяните ще бъдат тор за арийските ботуши и почва да ги трепе яко.

Па, при нас си плащат квартиките докато преминават, йедене/пийене, пускат да изкараме евреите навън без да има утрепан, щото сме "славяни" според тукашната мурзилска школа.

Брех да'е .. тоя фрост Хитлер да'е .. Май, той е бил доста повечко в час от родните червени кордели? Ърмм ..?
      Да знаеш с кви дългове към ББН ни изоставиха 1944. Тать Тошо после нещо ги смота, замота и нема дългове. Сигур техен агент беше.

Коментар

Аха, викаш Хитлер е бил необразован като тукашните червени кордели и затова е казал: Славяните ще бъдат тор за арийските ботуши и почва да ги трепе яко.

Па, при нас си плащат квартиките докато преминават, йедене/пийене, пускат да изкараме евреите навън без да има утрепан, щото сме "славяни" според тукашната мурзилска школа.

Брех да'е .. тоя фрост Хитлер да'е .. Май, той е бил доста повечко в час от родните червени кордели? Ърмм ..?
        И тъй до 30 000 ния пост...после кво ...два пъти герой на енвеститорския труд ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Маранде, това известно, но народите си сменят имената, сливат се преливат се. Нацията е идеология и пропаганда.

Па, при нас си плащат квартиките докато преминават, йедене/пийене, пускат да изкараме евреите навън без да има утрепан, щото сме "славяни" според тукашната мурзилска школа, което претопило големото море още при Аспарух вулгаросите.

П.П. Бе, ние ги изкарваме, ама манголците потапят кораба Струма с 750 евреи на борда. Ей, така докато се борят срещу фашизма, както сега в Алепо. Бой по цивилни, щот' друго не можем.
          Last edited by marandi; 19.12.2016, 22:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
            https://deutsche-wirtschafts-nachric...rien/#cxrecs_s Russland und die Türkei wollen neue Friedens-Initiative für Syrien

Русия и Турция искат нова мирна инициатива за Сирия.
            А дали това не е причината да зстрелят посланика ?!
            Не, Той нападателят си го е казал, заради Руските зверства там с снаряди и химическо оръжие !!! Видя картинките по рано!! БАШАР АСАД Е ТЕРОРИСТ, ТОЙ ИМА КВОТИ ЗА ИЗБИВАНЕ СРЕД НАРОДА СИ!!

А шУТИН, НЕГО ПОДКРЕПИ!!

Много интересно как се разграничават терористичните атаки на идил и тази!!! Явно днес по света има такива!!!
            Last edited by Птица; 19.12.2016, 22:04.

Коментар

Завчера ли беше набивах шортите на Тракащото, което се изсмя, че баварците не били българи и щели да ни нападнат.

Пратих го да чете бащата на историята на Бавария от 16 век, която не е отречена и до днес. Та, там се шпреха за две преселения на вулгароси, през 1-2 век и в 5-6, които основават държава.

Това го казва техният баща на историята, а не аз. Та, го питах да ми обясни: Как точно ще стане Баварци/вулгарос да нападнат вулгарос, понеже не се сещам? Чакам го още да ми обясни ...

Понеже те не са блатните мижитурки, които унищожават древни културни паметници като джихадисти, белким заличат кой ги е основал. Голям срам, нали? Кой е основал Масква или Новгород да кажем?

Швабчетата не отричат нищо!
              Маранде, това известно, но народите си сменят имената, сливат се преливат се. Нацията е идеология и пропаганда.

Коментар

• Я, сега да помисля кога швабуха ни е нападала или обявявала война?

Ами не се сещам, за разлика от едни северни пещерняци, които дори воюват през цялата Първа Световна война като са ни обявили война и кацат в Добруджа, а ние не сме им обявявали война.

Но това червените краставичари ( пардон историчари ) никога няма да ви го кажат. България воюва срещу Манголия през ПСВ като на нас е обявана война, но не сме им обявявали. И после следва Ньойския договор, където пещерняците настояват БГ империя да се нацепи на три части и подели между Сърбия, Гърция и Румъния.

Ама, голям срам берат манголчетата от нас, бре - хаха

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...rien/#cxrecs_s Russland und die Türkei wollen neue Friedens-Initiative für Syrien

Русия и Турция искат нова мирна инициатива за Сирия.
                  А дали това не е причината да зстрелят посланика ?!

Коментар

Завчера ли беше набивах шортите на Тракащото, което се изсмя, че баварците не били българи и щели да ни нападнат.

Пратих го да чете бащата на историята на Бавария от 16 век, която не е отречена и до днес. Та, там се шпреха за две преселения на вулгароси, през 1-2 век и в 5-6, които основават държава.

Това го казва техният баща на историята, а не аз. Та, го питах да ми обясни: Как точно ще стане Баварци/вулгарос да нападнат вулгарос, понеже не се сещам? Чакам го още да ми обясни ...
                    А иди го чакай в тема История , там ше си шпрехеш сам ...

https://deutsche-wirtschafts-nachric...erdogan/?ls=fp
                    Подготовка за нов преврат в Турция ! хм , по всички фронтове подготвят война !

Коментар

• Завчера ли беше набивах шортите на Тракащото, което се изсмя, че баварците не били българи и щели да ни нападнат.

Понеже те не са блатните мижитурки, които унищожават древни културни паметници като джихадисти, белким заличат кой ги е основал. Голям срам, нали? Кой е основал Масква или Новгород да кажем?

Швабчетата не отричат нищо!
                      Last edited by marandi; 19.12.2016, 21:49.

Коментар

• След като болшевиките завземат властта, комисарите им извършват реформа на великоруския език. Първо го преименуват на “руски”, за да махнат “великодържавното и имперското” от него. Правят го скудоумно и думата за националност на руснаците се оказва прилагателно (“русские”), а не съществително, както е в другите славянски езици и дори в полския. После Троцки и Свердлов създават “нова гражданска азбука”. Накрая Троцки настоява руският език да мине на латиница “заради целите на световната революция”. Леле-мале, ако се беше наложил! Латиницата щеше да е официална в СССР, а и в България след 1944 г. чак до 1991 г., когато Елцин я ни върнал кирилицата, я не.

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/4780679

Коментар

• Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение

Маранди, тази твоята история е избирателна и няма как да се случи !! Може само да ни поучи, но не и по твоя начин!! Няма как да не правиш разлика от историческо време и реалността в 21 век, добре историята ни е богата и велика, но вместо да ни помага, червените тролове те вземат за мезе!! Най малкото !! ?!!
                          Чадо, колко мислиш, че се самоопределят като вулгарос по света? Ако ти кажа около 450 милки как ти се струват лафчетата за "малка и бедна" държава, която червените кордели повтарят като мантра, та белким стане?

Ще стане, ама като цъфнат налъмите, чадо. Но ме кефи как джафкат покрай кервана на Историята

Коментар

Думичките се променят, чадо ( комунизъм/фашизъм; демокрация/монархия ).

Но историята винаги се повтаря. ( ъъ .. смигам )
                            Маранди, тази твоята история е избирателна и няма как да се случи !! Може само да ни поучи, но не и по твоя начин!! Няма как да не правиш разлика от историческо време и реалността в 21 век, добре историята ни е богата и велика, но вместо да ни помага, червените тролове те вземат за мезе!! Най малкото !! ?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

На мене си ми аресва , мисли му ти , като не ти изнася , багажа и влака ! И без туй не си българин , тъй че не ми губи времето !
                              хм..... ???
                              1. като не ми изнася--->>> багажа ли, що ТИ ТАКА ЛИ ИЗПРАТИ ДЕЦАТА СИ НА ЗАПАД!???

2. И КАК СЛЕД КАТО НЕ МИ ИЗНАСЯ ИЗВЕДНЪЖ НЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!???
                              3. ДА НЕ ТИ СЕ ГУБЕЛО ОТ ВРЕМЕТО ЛИ, АМИ НАД 45 ГОДИНИ ЛЪЖА ЗАЩО Я ДОПУСНАХТЕ ??? ЧЕ ДА МИ ГОВОРИШ СЕГА, ТАКА ЛИ!!??? Смешно и елементарно мислене пак от 19 век!!??
                              Last edited by Птица; 19.12.2016, 21:32.

Коментар

• Думичките се променят, чадо ( комунизъм/фашизъм; демокрация/империя ).

Но историята винаги се повтаря. ( ъъ .. смигам )

Коментар

Working...
                                X