Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...nden/#cxrecs_s
Странно "самоубийство" на НАТО финасист в Брюксел , левичар се самоубива с дясна ръка , с чуждо оръжие , а не със законните две които е имал...отговарял е за контрола по финансирането на умеренната опозиция .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеИскат социализъм, но живеят съзнателно и доволно в капитализъм.
Голямо разминаване в думи и дела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПравят се модели при различна точка на взврива: пилотска кабина, двигатели в крилата, средата на корпуса, опашка. Оттам насетне може много точно да се изчисли по разпръснатите отломки дали това е злополука или терористичен акт.
За съжаление в манголската математическа школа ще им трябват няколко месеца докато сметнат нещата и затова отхвърлиха веднага версията терористичен акт, а то се проверява много лесноМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Правят се модели при различна точка на взврива: пилотска кабина, двигатели в крилата, средата на корпуса, опашка. Оттам насетне може много точно да се изчисли по разпръснатите отломки дали това е злополука или терористичен акт.
За съжаление в манголската математическа школа ще им трябват няколко месеца докато сметнат нещата и затова отхвърлиха веднага версията терористичен акт, а то се проверява много лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДадено: Един самолет лети със скорост v = 800 км/час и експлодира, след което отломките падат t = 30 секунди.
Търси се:
1) На каква височина H е летял самолета?
2) На какво максимално разстояние L от точката на експлозията ще паднат отломки?
H = g * t^2 / 2 = 10 *30^2 / 2 = 4 500 m
L = v * t = 800/(60*60) * 30 = 6 666 m
Питам се: За кой самолет става дума?
От друга страна се чудя какво значи това: Днес, 19:40
Този коментар от marandi е изтрит от Andi11
Причина: Придържайте се към темата. Следва бан..
П.П. Затова, че някой се е изсмял за некадърно написани статии относно газотръбите ли? Ами, и да ме бамнат, тръбите няма да гръмнат, както се опитва да ви убеди тук един псевдо-енергетик от плевенските села.
Поне можехте да попитате: Защо? - вместо да търкате, когато ви се изсее дипломиран инженер за глупостите, които се списват. Не ви интересува, нали? Затова ще висите бееееееееееееееедни .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДадено: Един самолет лети със скорост v = 800 км/час и експлодира, след което отломките падат t = 30 секунди.
Търси се:
2) На какво максимално разстояние L от точката на експлозията ще паднат отломки?
Коментар
-
Дадено: Един самолет лети със скорост v = 800 км/час и експлодира, след което отломките падат t = 30 секунди.
Търси се:
Коментар
-
Обама е уверен, че би спечелил бъдещи президентски избори
Другаря Хюсеин вече никой не го бръсне. Последните му фенове ще останат пишмандесните от България и ислямтоталитаристите на меркелица.
Тръмп отменя почти всички укази на Обама
"Смятам, че президентът Обама започва да разбира, че наследството му започва да се свива като надуваема кукла, въздухът от която изтича", заяви Нют Гингрич, съветник на новоизбрания президент, цитиран от ТАСС и БТА.Last edited by majnata; 26.12.2016, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеНебългари комонета рускопоклонни, намалявайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение"Есть ли у меня сочувствие по поводу гибели восьмидесяти штатных сотрудников Министерства обороны, поехавшей головой недоимперии, устроившей в соседней братской когда-то стране Сталинград и Курскую дугу с тысячами погибших, и летевших теперь в Сирию петь и плясать перед летчиками для поднятия боевого духа, чтобы им более лучше бомбилось, а также девяти сотрудников агентств массовой пропаганды — причем самых передовых из них, «Первого канала» и «Звезды» — клепавших сюжеты про фашизм, хунту, распятие детей, тысячами вербовавших людей на войну как в Украину, так и в ту же самую Сирию, оправдывающих посадки моих друзей, врущих про то, что моего товарища не пытают в Сегежской колонии, призывавших к расправам со мной и моими друзьями, выливших тонны дерьма на близких мне людей и не раз поставивших их жизнь под угрозу, раскрутивших антимигрантские, антигрузинские, антиукраинские, антилиберальные, педофильские и прочие кампании, приведшие к убийствам инакомыслящих и инакородных уже в мирных российских городах — сотнями, если не тысячами — и в первых рядах строивших новую оруэловщину, диктатуру и ГУЛАГ….
Риторический вопрос.
Нет. У меня нет ни сочувствия, ни жалости. Я не выражаю соболезнования родным и близким. Как не выражал никто из них. Продолжая петь и плясать в поддержку власти или все так же поливать дерьмом с экранов телевизоров и после смерти. Чувство у меня только одно — плевать. Не я противопоставил себя этому государству и его обслуге. Это государство и его обслуга противопоставили меня себе. Оно назначило меня врагом и национал-предателем. Так что — совершенно плевать."
http://retrans.in.ua/?p=8021
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеРадостта от катастрофите и смъртта на хора , произтичаща от това е перверзно чувство. Обясних го на ОМГ то вече , но ти явно си караш по навик , с усмивка . Ако беше от роднините на загиналите едва ли би писал така , за емотикона пък е направо гавра !
Риторический вопрос.
Нет. У меня нет ни сочувствия, ни жалости. Я не выражаю соболезнования родным и близким. Как не выражал никто из них. Продолжая петь и плясать в поддержку власти или все так же поливать дерьмом с экранов телевизоров и после смерти. Чувство у меня только одно — плевать. Не я противопоставил себя этому государству и его обслуге. Это государство и его обслуга противопоставили меня себе. Оно назначило меня врагом и национал-предателем. Так что — совершенно плевать."
http://retrans.in.ua/?p=8021
Коментар
Коментар