IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чупка, червена сган 35 руски шпиони експулсирани от САЩ
    "WASHINGTON — The Obama administration struck back at Russia on Thursday for its efforts to influence the 2016 election, ejecting 35 Russian intelligence operatives from the United States and imposing sanctions on Russia’s two leading intelligence services, including four top officers of the military intelligence unit the White House believes ordered the attacks on the Democratic National Committee and other political organizations.

In a sweeping set of announcements, the United States was also expected to release evidence linking the cyberattacks to computer systems used by Russian intelligence. Taken together, the actions would amount to the strongest American response ever taken to a state-sponsored cyberattack aimed at the United States."
    http://www.nytimes.com/2016/12/29/us...ions.html?_r=0

Коментар

• "Импийчмънт веднага за чучелото Радев и за лъжите, че търпим огромни "загуби". При почти двоен ръст на износа той лъже, че било загуби. Палячо!"

Като се има предвид , че е Коледно-Новогодишен период и "орицата" се черпят , пък и щом Маранди предлага импийчмънт...ха наздраве ! Време е за кукленото шоу !
      Last edited by majnata; 29.12.2016, 20:57.

Коментар

• 5 декабря 2016, 19:16 Заболеваемость ВИЧ-инфекцией в Севастополе за год выросла на 30%

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/12/05/1573139.html

П.П. А, това статията как в Крим след идването на "асвабадителите" спинясалите рязко скачат с 30% само за една година. Спакойна, до 3 години половината Крим ще е спинясал, пардон "асвабаден".

Коментар

• СМИ: Власти России бездействуют на фоне эпидемии ВИЧ в стране

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/12/29/1580086.html

Между тем в этом году количество зараженных ВИЧ россиян превысило миллион. Это около 1% от населения России, чего достаточно для того, чтобы называться эпидемией, считает глава Федерального центра по борьбе со СПИДом Вадим Покровский.
          --------------------------------------------------------------------------------

Last edited by X_Y; 29.12.2016, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Хаххахахаха, ма това ли ти бил проблема бе пеше? Че англичанинът и германецът не "гледат на теб, като на елит"?
            Баси комплексарите ейййй.
            Ми оди в папуа нова гвинея или тимбукту, там може и крал да те направят.....и то без да крадеш )).

Как да гледат на теб, като на нещо друго, като си плюеш дъвката на улицата, риташ хората в метрото, смърдиш и обиждаш жените, "негрите" и всеки по-различен от теб мачото, правослявния арийски славянин? Пфууууу ...патрЕоти.
            Мен ма боли фара как англичанина гледа на мен.Аз в Англия едва ли ще отида но тука ако някоя пияна мърша се осмели да ме обиди ше го закарат в ковчег в елитната му страна
            Last edited by X_Y; 29.12.2016, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              https://deutsche-wirtschafts-nachric...kaempfen-will/

Турският президент остро атакува НАТО да реши ,на коя страна в Сирия ще застане .
              Ма той не е ли наясно че там с НАТО се бие срещу неговите войници се стрля с българско оръжие

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...kaempfen-will/

Турският президент остро атакува НАТО да реши ,на коя страна в Сирия ще застане .

Коментар

Искаш да кажеш, че НЕ Е ВЯРНО, че 1.5 милиона рушняци са спинозни??? ОК, дай някакви "други" цифри и поне линк към .....РТ...или квото там има под ръка.
                  А за това на какво ги учат - ми то е очевидно от същите цифри, които съм ти дал аз.
                  Както казах в развратен, гейски, биещнегри, хомонарко САЩ спинозните са 1.2 от 350 милиона население, а в морализаторстващия сесесе...пардон руслямиста, те са над 1.5 милиона от 140 милиона население.
                  Кофти нещо са ФАКТИТЕ, дори индоктринирани мурзилки не могат да ги опровергаят с опорки, освен да размиват приказката ......с боярищник.
                  Както едно време гледахме на снимки градове от запада и се чудехме-товали е загниващия капитализъм и ти така-на бялото казваш черно.Погледни какво преставлява Москва и после пиши какви са руснаците.Днес гледах снимка на познат от Москва -снимал се е пред някава сграда с надпис "сити москва".И коментар -в Москва сити, в София гладни.
                  Last edited by X_Y; 29.12.2016, 19:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми недей ходи в Русия бе , къв ви е проблема на всичките пиндофенове тука...никой не ви кара насила /все още / да одите в Сибир .
                    май проучват обстановката, все пак екскурзия ще има, трябва да са запознати с условията

Коментар

Искаш да кажеш, че НЕ Е ВЯРНО, че 1.5 милиона рушняци са спинозни??? ОК, дай някакви "други" цифри и поне линк към .....РТ...или квото там има под ръка.
                      А за това на какво ги учат - ми то е очевидно от същите цифри, които съм ти дал аз.
                      Както казах в развратен, гейски, биещнегри, хомонарко САЩ спинозните са 1.2 от 350 милиона население, а в морализаторстващия сесесе...пардон руслямиста, те са над 1.5 милиона от 140 милиона население.
                      Кофти нещо са ФАКТИТЕ, дори индоктринирани мурзилки не могат да ги опровергаят с опорки, освен да размиват приказката ......с боярищник.
                      Ми недей ходи в Русия бе , къв ви е проблема на всичките пиндофенове тука...никой не ви кара насила /все още / да одите в Сибир .

Коментар

виж линка
                        после ще говорим

https://www.youtube.com/watch?v=4NDiQiV7KTc

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

факти дръжки.
                          спри да се излагаш, тука си има барбарон, омг, импотех, това е тяхната работа.
                          само това дето съм ти оцветил прочети да видиш колко е абсурдно и плитко.
                          учели ги на православие и моногамия / червения текст/ а на какво друго да ги учат?!
                          на мюсули, хареми и секс с кози ли?
                          мисли момче!
                          да не станеш като тях

Коментар

Не знам бе плъх, аз само цитирам ФАКТИ, които сочат, че в 140 милиона раша има 1.5 милиона спинозни (за наркоманите, алкохолиците и проституиращите даже не говорим, въпреки, че те са основен контингент от потенциални спинозни).
                            В 350 милионния развратен, гейски, морално-западнал САЩ има 1.2 милиона спинозни.
                            Ти сам си прави ексела и си отговори на въпроса за ценности, морал, хомо-момо и т.н.
                            факти дръжки.
                            спри да се излагаш, тука си има барбарон, омг, импотех, това е тяхната работа.
                            само това дето съм ти оцветил прочети да видиш колко е абсурдно и плитко.
                            учели ги на православие и моногамия / червения текст/ а на какво друго да ги учат?!
                            на мюсули, хареми и секс с кози ли?
                            мисли момче!
                            да не станеш като тях

Коментар

Не знам бе плъх, аз само цитирам ФАКТИ, които сочат, че в 140 милиона раша има 1.5 милиона спинозни (за наркоманите, алкохолиците и проституиращите даже не говорим, въпреки, че те са основен контингент от потенциални спинозни).
                              В 350 милионния развратен, гейски, морално-западнал САЩ има 1.2 милиона спинозни.
                              Ти сам си прави ексела и си отговори на въпроса за ценности, морал, хомо-момо и т.н.
                              Това ми прилича на онзи виц дето един рекъл на набора си, че е импотентен от 15 години, на което онзи отвърнал - хи, хи хи - а аз само от 5. Все тая.
                              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Не знам бе плъх, аз само цитирам ФАКТИ, които сочат, че в 140 милиона раша има 1.5 милиона спинозни (за наркоманите, алкохолиците и проституиращите даже не говорим, въпреки, че те са основен контингент от потенциални спинозни).

Коментар

Working...
                                X