Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Сганта , ти днеска щеше да си с фес и да тролиш на турски тука...ако не си зает с ибрика , разбира се .
човека има проблем с политическата си ориентация.....
От както гласува за Реаниматорите ......
показа моралните си демократични устоИ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Сганта , ти днеска щеше да си с фес и да тролиш на турски тука...ако не си зает с ибрика , разбира се .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Виждам, че си започнал да мислиш като Левски най-сетне!
Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Особенно по нашите места през 1877 г......
Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.
Коментар
-
Така и трябва.
Никой не ги иска НИКЪДЕ по света. Доказано от векове.
Коментар
-
http://a-specto.bg/neinteligenten-i-grub-sabotazh/ Последни конвулсии на отиващата си администрация във Вашингтон
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
, сигурен съм, че ще се изплашат ще се качат на джоганите и обратно в тайгата
Никой не ги иска НИКЪДЕ по света. Доказано от векове.
Коментар
-
Е ти си свикнал с шамарите и русняците, оправяй се.
Аз ще ги посрещна с шутове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не разбирам що си решил да мреш.Руснаците не са лоши хора ще дойдат мое ти ударят два шамара ама не вервам да те мъчат не се страхувай.
Аз ще ги посрещна с шутове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБСП на среща с руския посланик у нас
На срещата са присъствали и говорителят на парламентарната група на "БСП Лява България" Жельо Бойчев, зам.-председателят на ГС на БСП и член на НС на БСП проф. Ваня Добрева и Светлана Шаренкова, член на Националния съвет на БСП и председател на форум "България- Русия".
Срещата на социалистите с посланик Макаров е продължила повече от час в посолството на Русия в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДнес в посолството, утре - на ту 154
Коментар
-
БСП на среща с руския посланик у нас
На срещата са присъствали и говорителят на парламентарната група на "БСП Лява България" Жельо Бойчев, зам.-председателят на ГС на БСП и член на НС на БСП проф. Ваня Добрева и Светлана Шаренкова, член на Националния съвет на БСП и председател на форум "България- Русия".
Срещата на социалистите с посланик Макаров е продължила повече от час в посолството на Русия в София.
Last edited by aleks262; 30.12.2016, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМежду другото 000, гледай как добре се оправят в една друга богата на природни ресурси страна....всъщност НАЙ-БОГАТА на петрол в света (по доказани залежи):
Президентът на Венецуела Николас Мадуро удължи до 20 януари догодина валидността на банкнотите от 100 боливара, предадоха световните агенции.
познай коя демократична световна сила им помогна.
Коментар
Коментар