IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Медия публикува статия, в която пише, че скоро ще се възобнови износа на суров петрол през терминала на либийския град Аз Зауия. В статията пише още, че сега добивът на суров петрол в Либия е около 700 000 барела суров петрол средно на ден. Да ви напомня, че през 2017г. се очаква рязко увеличаване на добива на суров петрол в Либия.

http://www.bloomberg.com/news/articl...e-output-rises

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Има я публикувана в интернет, набери"Зиези острието на историята".
      Важна е самоуценката по грамотност, известна из цяло Дряново.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Хахахаха..тук ме разсмя , за пореден път нереално завишена самооценка извади .......

Кво стана с оная хумореска дет я пишеше , продаде ли десетото книжле или още се мъчиш на деветата продажба ......... нъл щеше да става световен бестселър , що нищо не се чува вече по темата. Я вземи ни отвори очите по въпроса

п.п. Лягам, утре ще ти чета нацвъканото .....
        Има я публикувана в интернет, набери"Зиези острието на историята".

Коментар

• Русофили с гадни номера ни обвързват с Кремъл, а грабят с пълни шепи от ЕС

Да се опитат да разберат справедливостта на санкциите и позицията на Запада, и да не се самозалъгват, че ние – Западът, ще отстъпим

Александър Йорданов, Facebook

Санкциите срещу Русия са реалност, която ще бъде такава и през 2017 г. В момента руската политика няма за тях адекватен като сила и въздействие, отговор. Показва безпомощност, затова и новогодишното слово на руския президент Путин бе сиво и безлично. Нямаше в него и помен от смелите и горди пози отпреди две години.

ПРИЗЕМЯВАНЕ

Вярно е, че санкциите и ниските цени на горивата (единствената „стока”, която храни Русия) поставят руската държава в кризисна ситуация, в ситуация на трайна неопределеност. Така я определят и самите руски анализатори. Те са обезверени. Ясно е, че западната политика на санкции ще продължи поради простата и логична причина, че няма как западни политици да изневерят на основни демократични и правови принципи. А такава изневяра би била да приемат анексирането на Крим от Русия. Това в обозримо бъдеще Западът, а следователно и ние – България като част от този Запад, няма да направи. Моят съвет е, както към руснаците, така и към българските русофили: да се опитат да разберат справедливостта на санкциите и позицията на Запада, и да не се самозалъгват, че ние – Западът, ще отстъпим. Русия при Путин се опита да хвърчи в облаците, но в момента е в позиция

ПРИЗЕМЯВАНЕ

Санкциите доведоха до сериозен срив руската икономика. Тя боледува. Те отслабиха рублата, доходите рязко паднаха, песимизмът е повсеместен. Да се очаква завръщане на чуждестранните инвеститори в Русия в размер, който бе преди Русия да предприеме агресията срещу Украйна, е прекалено оптимистично, т.е. нереалистично. Отдавна предаде Богу дух меракът рублата да стане резервна валута. Тя няма шанс дори да стане регионална валута. Експертите казват: поне в следващите 20 години.

КРИЗАТА ОЗНАЧАВА: СМЯНА НА СТИЛА НА ЖИВОТ

Това очаква руснаците през следващите години. Стагнация, свиване на потреблението, ограничаване на консумацията и увеличаване на безработицата. Фирмите не гонят развитие, а се опитват да оцелеят. Кризата ще възроди единствено елементи на гражданското общество. То ще поиска отстраняването на Владимир Путин от власт.

РЕЙТИНГИ И КЛАСАЦИИ

Във всички икономически класации Русия днес е на дъното. Няма нито един позитивен резултат, който да въодушеви феновете на Кремъл. А що се отнася до владеенето на правото, Русия е държавата, която заема 80-то място от 99 позиции. Но затова пък е на върха по корупция и лошо функциониране на съдебната система. По това и България прилича на Русия. По нищо друго. Това, което е лошо в Русия е лошо и у нас. Затова и няма желаещи българи да емигрират в Русия. Обратното: има руснаци, които емигрират в България, защото знаят, че тук все пак е по-добре отколкото в родината им. И причината е очевидна: българските „путинисти” по-рядко стигат до властта отколкото руските „путинисти”. Но е факт, че отново са се запътили към нея.

ГАДНИ НОМЕРА

Има българи, които желаят да правят гадни номера на България като я обвързват с Русия. Парадоксалното е, че това са точно тези, които с пълни шепи гребат от възможностите, които им предостави членството на България в Европейския съюз. Имам предвид т.нар. социалисти или бесепари, които в Европа се представят за европейци, а у нас манипулират с приказки за „братската” Русия. Но дори и тяхната Бокова си купи апартамент в Ню Йорк, а не в Москва. Това е много гаден номер: от Запада да лапаш, а Русия да подкрепяш. Това е все едно да караш народът да плюе в паницата, от която се храни. Нещо повече. Днес Русия продължава да експлоатира България, да рекетира България. Нищо ново. Световно известно е, че стандартът на живот във всяка държава, която е близка – повече или по-малко с Русия, е по-нисък от този на държавите, които не са така близки с Русия. Да сте чули в успелите държави – да не изреждам от Великобритания и Германия до САЩ и Канада, да има русофили? Не сте чули. И няма да чуете. Но дори и да има народите на тези държави, на всички европейски държави, не им позволяват да стигнат до властта. Защото знаят: русофил на власт – лоши дни за държавата. Та такива ми ти новогодишни размисли – като няма какво да правя!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Всички червеномислещи ли сте толкова учени.
            По това си личите отдалеч.. Безотказно!
            Смях!
            внимавай със самоуценките, чи лошу..

Коментар

Хахахаха..тук ме разсмя , за пореден път нереално завишена самоуценка извади .......

Кво стана с оная хумореска дет я пишеше , продаде ли десетото книжле или още се мъчиш на деветата продажба ......... нъл щеше да става световен бестселър , що нищо не се чува вече по темата. Я вземи ни отвори очите по въпроса

Всички червеномислещи ли сте толкова учени.
              По това си личите отдалеч.. Безотказно!
              Смях!
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Остави на мира бог Маранди да си свърши нещата, както трябва, синко.

Ще бъдат готови, когато аз реша, че заслужават да се появят на бял свят - трудно се обяснява на лаик, че се спи по 3 часа на ден и се бачка непрекъснато. Докато ми хареса как да стане, иначе ноу! Нет!
                Last edited by marandi; 05.01.2017, 02:10.

Коментар

Хахахаха..тук ме разсмя , за пореден път нереално завишена самоуценка извади .......

Очакваш да отговоря нещо на простотията на някого ли? Дано ти е олекнало изхождането

Вътрешният дизайн приключи точно преди Нова година и вече сме на външният. И да ти обяснявам какво качество се гони на продукта няма да ме разбереш, но ще ти пусна една картинка как ще изглежда в библиотеката, като се сложи, въпреки че върви голям кютек с програмистите по всеки детайл, чадо.
                  Click image for larger version

Name:	гръб елемент.JPG
Views:	1
Size:	9.3 КБ
ID:	3155927

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Нормално, все пак аз пиша и продуктово позиционирам най-вече към българите. Няма как небългарин или антибългарин да ме разбере.
                    Хахахаха..тук ме разсмя , за пореден път нереално завишена самооценка извади .......

Last edited by markov; 05.01.2017, 10:22.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Сори за откровението но нищо разказано от теб до сега не ми е било интерлесно , в тоя ред на мисли не очаквам промяна.....
                      Нормално, все пак аз пиша и продуктово позиционирам най-вече към българите. Няма как небългарин или антибългарин да ме разбере.

Коментар

Но имам чувството, че няма да ти е интересно
                        Сори за откровението но нищо разказано от теб до сега не ми е било интерлесно , в тоя ред на мисли не очаквам промяна.....

Коментар

Аз лично предпочитам тази песен , обърни внимание на публиката .......

Може да прочетеш и коментарите под песента .....
                          Няма вече СССР, Морки, когато се пее тази песен? Разбираш ли го това, че вече го няма. Виж колко съм внимателен

Иначе мога да ти разкажа историята как се написани химните на България: Шуми Марица окървавена и Горда Стара планина. Техните истории определено са уникални.

Но имам чувството, че няма да ти е интересно

Коментар

• Аз лично предпочитам тази песен , обърни внимание на публиката .......

Може да прочетеш и коментарите под песента .....

Last edited by markov; 05.01.2017, 00:47.

Коментар

• Запей за Катюша, Морки! Запей! Обичам да слушам тази песньовка

Коментар

Да бе, чеки да те черпя с уно кадъро за настроение от Лясковец.
                                Арно , липсва ми само музикалния акомпанимент на Лясковския духов оркестър , за да стане кадърът още по наслаждаващ .....

Коментар

Working...
                                X