Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Българската армия никога повече няма да има нивото и въоръжеността от 1982 година.
А българският народ, никога повече няма да живее в концлагер, като 1982.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Чакай ся! Ти ЗА яко въоръжаване на нашата НАТОВСКА армия ли си?
Аз си мислех, че не си фен на "ястребите", а искаш само "платноходки" в Черно Море.....поне от наша страна де, то за рушката е ясно, че може да прави каквото си иска и когато си иска.
Впрочем и аз съм ЗА достигане до 2% от БВП за въоръжение и отбрана....на НАТО (вкл. България).
Ето че си стиснахме ръцете.
Коментар
-
Чакай ся! Ти ЗА яко въоръжаване на нашата НАТОВСКА армия ли си?
Аз си мислех, че не си фен на "ястребите", а искаш само "платноходки" в Черно Море.....поне от наша страна де, то за рушката е ясно, че може да прави каквото си иска и когато си иска.
Впрочем и аз съм ЗА достигане до 2% от БВП за въоръжение и отбрана....на НАТО (вкл. България).
употреба във всяка една област?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПомните ли как един трол се опита да излъже, че бойните ни кораби били повече от два? Не какза колко, ама били повече!
Тролът лъже, ние нямаме и две читави фрегати. Имаме две в движение (засега), ама те нямат въоръжение, нямат противокорабни ракети, ракетите на първата бяха унищожени, защото им изтече срока на годност. Другите две пристигнаха без ракети, няма и какво да се унищожава. Фрегатите имат торпеда, ама и те са с изтекъл срок на годност, а вече повече от 10 години нито ракетите, нито торпедата се произвеждат. Няма от къде да вземем нови. От трите фрегати, двете бяха сертифицирани и уж са годни, а третата не е в движение, защото от нея постоянно се вземат части за ремонт на първите две.
Та си имаме две фрегати въоръжени единствено със по едно 100мм оръдие, което е едно нищо. Имаме натовски кораби, но не съвсем
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ни е ше сме мюрето , ако се сещаш какво значи туй...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и какво направи другаря искров в бнб?
впрочем, няма ли да го викат и него да пише в прокуратурата?
цацата ще го викне само да му попее "Назад, назад, моме Калино"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Значи нямаме фрегати, имаме гемии ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПомните ли как един трол се опита да излъже, че бойните ни кораби били повече от два? Не какза колко, ама били повече!
Тролът лъже, ние нямаме и две читави фрегати. Имаме две в движение (засега), ама те нямат въоръжение, нямат противокорабни ракети, ракетите на първата бяха унищожени, защото им изтече срока на годност. Другите две пристигнаха без ракети, няма и какво да се унищожава. Фрегатите имат торпеда, ама и те са с изтекъл срок на годност, а вече повече от 10 години нито ракетите, нито торпедата се произвеждат. Няма от къде да вземем нови. От трите фрегати, двете бяха сертифицирани и уж са годни, а третата не е в движение, защото от нея постоянно се вземат части за ремонт на първите две.
Та си имаме две фрегати въоръжени единствено със по едно 100мм оръдие, което е едно нищо. Имаме натовски кораби, но не съвсем
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...itmacht/?ls=fp
НАТО сменя доктрината с бързи крачки , от отбранителни към нападателни...
На некои им требе война спешно...
Коментар
-
Помните ли как един трол се опита да излъже, че бойните ни кораби били повече от два? Не какза колко, ама били повече!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
и какво направи другаря искров в бнб?
впрочем, няма ли да го викат и него да пише в прокуратурата?The strongest stand last.
Коментар
-
Че то катебетУ си беше рушка баМка. ВТБ и пееф (ака постМултигруп, постбатеИлия) си я обраха, както само рушняк може да краде и корумпира.
впрочем, няма ли да го викат и него да пише в прокуратурата?препоръка е
Коментар
-
понеже това се случва в русия сигурно е лошо,
но ако бнб си гледаше работа, нямаше да има ктб и други, както се очаква
Коментар
Коментар