IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• САЩ през 2016 г. бомбардирали 7 страни с над 26 хиляди бомби

През 2016 г. САЩ хвърлили 26 171 бомби в седем страни в света, пише американският експерт по външна политика и национална сигурност Мик Зенко на сайта на Съвета по международни отношения (CFR). Данните са събрани от отчетите на Пентагона и от интернет-архив.
    От тях 12 192 бомби са хвърлени в Сирия, 12 095 в Ирак, 1337 в Афганистан, 496 в Либия, 34 в Йемен, 12 в Сомалия и 3 в Пакистан.

Зенко уточнява, че тези цифри със сигурност са занижени, тъй като достоверни данни има само за Пакистан, Йемен, Сомалия и Либия, а един авиоудар може да включва повече от 2 бомби.

Според експерта, през миналата година САЩ са хвърлили с 3027 бомби повече от 2015 г. Тогава за първи път е бомбардирана Либия.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Именно, виж как се сещаш кой предизвика най-големите кризи и кога бяха най-големите изтичания на хора.

Да сещам се , виновни са сините талибани които решиха да разрушат триетажната къща построена от бащите им и на нейно място построиха от отпадъците колиба .....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

И това доказва че комунистите са виновни ли ?
        Именно, виж как се сещаш кой предизвика най-големите кризи и кога бяха най-големите изтичания на хора.

Коментар

• Какво става в бг- 90% от пътищата затворени. Къдя гуй и иван и маранди да кажат че е солнечно в бг и - 20градуса и държавата цъфти, съответно да кажат какво е в русия, -30 и държавата има 4,5-5% ръст на икономиката

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Какво прави дончо не е истина Всички посланици на САЩ трябва да напуснат постовете си

http://dnes.dir.bg/news/barak-obama-...-24937987?nt=9
            След като ще върши радикални промени му трябват верни хора навсякъде.Най ще ме изкефи тия от "Стратфорд" да ги
            закрие и прати в пенсия.

Коментар

Пуснах ти данни за 2015 че са заминали 30 000 и са влезли 25 000 човека. Демек някви си минус 5000 човека за 2015. Очевидно ако всяка година от 1990 до сега бяха заминавали по 5 000 човека. Сметката щеше да е съвсем друга.
              И това доказва че комунистите са виновни ли ? Вземете се научете да спорите аргументирано бе хора......

А тези данни за 2015 показват че половината влезли са от Сирия и Турция .......което никак не ме кефи за разлика от теб....

Коментар

• Нови „успехи” на ВВС на САЩ в Сирия: удари на стратегически бомбардировачи Б-52 по градове – част от тактиката „изпепелена земя”. Както по-рано стана известно, във вторник коалицията на САЩ нанесе серия от удари по гад Сармада близо до турската граница в провинция Идлиб, убити и ранени бяха десетки души, пише „Руская весна”.
                Говорителят на Пентагона Питър Кук в хода на пресконференция на 5 януари се отчете за новите постижения на водената от САЩ коалиция в борбата с терористите в Сирия.

По думите на Кук, в резултат на удара, нанесен от ВВС на САЩ по база на бандити от „Ал Кайда” в населения пункт Сармада в провинция Идлиб, са „били убити над 15 терористи, изведени са от строя шест автомобила, разрушени са девер постройки”.
                По информация на арабските информационни агенции, в резултат на ударите по Сармада са убити 25 мирни жители, най-малко 17 души са били ранени. Сред жертвите на ВВС на САЩ има и много жени и деца. Убити са и няколко пленници на ислямистите (снимки 1 и 2).

При това информацията за загинали мирни жители се появи преди изявлението на Пентагона, и вината за удара по традиция бе възложена на ВКС на Русия и ВВС на Сирия.

Коментар

• Какво прави дончо не е истина Всички посланици на САЩ трябва да напуснат постовете си

http://dnes.dir.bg/news/barak-obama-...-24937987?nt=9

Коментар

Да де аз просто ти казвам да го докажеш с официални данни , щото според мен няма такава зависимост .......
                    На ангро си ги говорете на партиини събрания на ДСБ-то , като си застанал в сериозен форум докажи с цифри твърдението си
                    Пуснах ти данни за 2015 че са заминали 30 000 и са влезли 25 000 човека. Демек някви си минус 5000 човека за 2015. Очевидно ако всяка година от 1990 до сега бяха заминавали по 5 000 човека. Сметката щеше да е съвсем друга.

Коментар

И аз това се чудя. Кво не му харесват на Обама. Обама никъде не им се бъркаше. Някви мижави санкции (мижи да те лажим) там наложиха заради Украйна. Оставиха ги да си правят квото си искат в Сирия.

Изобщо пей сърце.

По никакъв начин не реагираха на информационния бълвоч дето идва от СССР2-то. Аз ко бях щях да им спра Интернета. Да си пускат тяхна мрежа като в Иран и Северна Корея.

В Москва трябва паметник да му издигнат на Обама, пък те го плюят, той пък си го мести из крачолите. Все пак реши да изгони там някви дипломати, за да не го помислят за мека китка.

Слабохарактерен,тия от ЦРУ и Пентагона правеха каквото си искат и Обама разбираше от телевизията каква са я свършили.
                      Нещо като Елцин,кукла на конци.Реално Сащ се оправляваше от хора като Клинтън,Нюмън и техният кръг.

Коментар

• Алооууууууууу математика какво стана с деня на независимостта от правителството. Да не би по случайност да си открил че по времето на бай тошо дните за работа за правителството са били значително по малко, защото аз така мисля

Коментар

Такова нещо не твърдя. Винаги е имало изтичане на хора.

Просто ти казвам кога са били най-големите изтичания на хора. Кога се отвори границата и кога Виденов фалира България за втори път в рамките на 7 години. Все след "успешни" управления.

Да де аз просто ти казвам да го докажеш с официални данни , щото според мен няма такава зависимост .......
                          На ангро си ги говорете на партиини събрания на ДСБ-то , като си застанал в сериозен форум докажи с цифри твърдението си

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Буш младши започна война с арабите,първо Афганистан,Ирак,Либия.Накрая реши да атакува и Иран и на косъм беше да го
                            направи ,но дойде Обама .Та затова се кефеха.
                            И аз това се чудя. Кво не му харесват на Обама. Обама никъде не им се бъркаше. Някви мижави санкции (мижи да те лажим) там наложиха заради Украйна. Оставиха ги да си правят квото си искат в Сирия.

Изобщо пей сърце.

По никакъв начин не реагираха на информационния бълвоч дето идва от СССР2-то. Аз ко бях щях да им спра Интернета. Да си пускат тяхна мрежа като в Иран и Северна Корея.

В Москва трябва паметник да му издигнат на Обама, пък те го плюят, той пък си го мести из крачолите. Все пак реши да изгони там някви дипломати, за да не го помислят за мека китка.

Коментар

Ако можеш да ме убедиш с някакви официални данни че при някакво управление през изминалите 27 години не е имало намаляване на населението обещавам пред всички тук да гласувам за тази партия колкото и да ми е противна .....
                              Такова нещо не твърдя. Винаги е имало изтичане на хора.

Просто ти казвам кога са били най-големите изтичания на хора. Кога се отвори границата и кога Виденов фалира България за втори път в рамките на 7 години. Все след "успешни" управления.

Коментар

Колега писна им от соросойдни облъчвания .
                                Писна ми някои да се мъчи да променя историята.
                                Факт е че към края на соца населението на БГ беше към 9 милиона , факт е че сега след 27 години " демократично цъфтене " родината ни вече е 7 милиона. За съжаление темпа на намаляването на населението / поради отрицателен естествен прираст и миграция / е общо взето постоянен през всичките изминали 27 години.

Ако можеш да ме убедиш с някакви официални данни че при някакво управление през изминалите 27 години не е имало намаляване на населението обещавам пред всички тук да гласувам за тази партия колкото и да ми е противна .....

Ама общи приказки , все едно сме на партийно събрание не ми пускай ......не ги приемам.
                                Етническите българи са под 5 мил,другото до 7 са малцинства.

Коментар

Working...
                                X