IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бе тук нали има работодатели- хаирсъза, марио/ да не би да са един човек, ако е така моля да бъда извинен/, наивника и той го играе някакъв меринджей що така

https://www.24chasa.bg/novini/article/5985246

Защо сме с най ниската работна заплата преди албанците- едно време телевизията започваше с добър вечер енвер ходжа, та и сега уж времето е наш , а все комунистите виновни че няма по добри заплати

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Те глупостите баща ти ги изтърсваше преди 1981 и не можехме да го понасяме, затова сега ние с децата и внуците ни дишаме чист, свободен въздух.
      Да му мислят младите в България, че трябва сега твоите глупости да понасят
      Хайде от мен да мине - на да се просвещаваш/ аз съм като паисии хилендарски/
      https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5940198
      Любопитното е, че според основателя Христо Иванов партията “не е нито лява, нито дясна”. Но пък основателите й досега се обявяваха за автентично десни и дори критикуваха ГЕРБ, че левее. Значи налице е едно олевяване на отломки от по-непримиримата десница. Това е също похвално, тъй като дясното политическо пространство е по-пренаселено от центъра на Ню Йорк. Време е да се поразтовари малко. Не знам дали някой си спомня, но първоначалният СДС беше конгломерат от предимно леви партии и движения, които искаха да свалят върхушката, да премахнат привилегиите и да експроприират експроприаторите. Най-голямата партия в СДС бяха социалдемократите на Петър Дертлиев. Затова прозвуча малко странно, когато по-късно Иван Костов превърна СДС в единна партия и обяви тази партия за дясно консервативна. Хем реформаторска, хем консервативна – това е нещо като дървено желязо. Ако СДС се бе обявил за автентична социалдемократическа партия, каквито бяха нагласите на избирателите му, със сигурност щеше да е жив и здрав до ден днешен.
      Консервативната и дясна партия в България беше и все още е БСП. Това е партията на олигарсите, на хората с връзки и влияние, на едрия бизнес. Това е партията на статуквото. В цял свят това е дясно. Само в България това се нарича ляво поради наследството от по-предишния живот.
      Оттогава и до ден днешен отломките от синьото се цепят и обединяват, преименуват и преформатират, търсейки загубената идентичност. Списъкът на сините парчетии е доста дълъг. Новата партия на Христо Иванов е просто поредната прозападна синя отломка, която едва ли има изгледи за някакъв самостоятелен политически успех. Тя по-скоро изглежда като спасителната лодка на “Титаник”. Христо Иванов е бивш министър на ГЕРБ. Радан Кънев е от ДСБ, до вчера бе съюзник на ГЕРБ и претендираше за лидер на Реформаторския блок (РБ), а съвсем неотдавна обяви, че създава нова партия. Но тази не е същата. В рамките на месец-два го виждаме в три партии и две коалиции. Трайчо Трайков също възникна като министър от ГЕРБ, после се появи като кандидат за президент от РБ, предложен от Радан Кънев. Тук са и старите кадри от “Протестна мрежа”.

Честно казано, тъжно ми е за синия избирател, който се скита немил и недраг вече 15 години и никого не може да припознае за свой. Той е хем интелигентен, хем мотивиран, хем огорчен и отчаян от политиката. Неговата драма напомня драмата на червения ляв избирател, който се оказа в плен на една дясна партия с ляво название.

Копирано от https://www.24chasa.bg/mnenia/article/5940198
      © www.24chasa.bg

Последния абзац мисля че описва твоята трагедия нещо ка то дядо йоцо гледа идва ли по жицата баба илийца

Коментар

• Ооо, vaте,
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          [COL]6/2894766_bulgarskiiat_korupcionen_model_retorika_i_ realnost/"]http://www.capital.bg/politika_i_iko...ka_i_realnost/[/URL]
          A be барби какво се пънеш, твоите ора ако не са в затвора, то на изборите я вземат 3,5% , я не. Не ги смятай в следващото народно събран ие

Коментар

• Според данни от последното проучване на "Маркет линкс" БСП ще загуби следващите парламентарни избори.
            Един мой познат наскоро каза, че хората за нищо на света няма да гласуват за БСП, защото хората не искат БСП да управлява България.

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Таити, Колумбия, Доминиканската република и Мексико били колонии на САЩ? Истината обаче е съвсем друга. Таити, Колумбия, Доминиканската република и Мексико не са колонии на САЩ. Таити е остров, който е част от Френска Полинезия, а Френска Полинезия е отвъдморска територия на Франция.
              Според ежегодния доклад на швейцарската банка Креди Сюис за нетното богатство на домакинствата, през 2016г. средното нетно богатство на човек от населението във Френска Полинезия, Колумбия, Доминиканската република и Мексико е много по-голямо от средното нетно богатство на човек от населението в Русия. Тоест според тези данни, през 2016г. като цяло хората във Френска Полинезия, Колумбия, Доминиканската република и Мексико са били по-богати от хората в Русия.

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

http://publications.credit-suisse.co...0A1A254A3E24A5

Коментар

• Медии съобщиха, че през ноември 2016г., тоест само за един месец, износът на стоки от Германия е бил на стойност около 108 500 000 000 евро и е нараснал с 5,6 % спрямо ноември 2015г.
                Според медии през ноември 2016г., тоест само за един месец, износът на стоки от Германия е бил по-голям от вноса с около 22 600 000 000 евро. Според медии през ноември 2016г. търговският излишък в търговията със стоки на Германия е нараснал с 10,2 % спрямо ноември 2015г.
                http://fxbazooka.com/news/8363

Изобщо не се учудвам от тези данни.
                Last edited by Ivan2015; 10.01.2017, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

та ако съм само аз не е проблем ....ма кат огледам последното социологическо проучване - за новата " Да, България " дават 1,2 % и за радост никои от психодесните няма да припари в парламента.....
                  Не ги подценявай. Тази партия сега се създава, но има много силна медийна подкрепа. Пропкопиевите медии ще я лансират много силно, както и БТВ. Ако американците наредят, то и БНТ и Нова ще се включат. Не знам дали чисто технологично ще им стигне времето за регистрация, ама ако има стигне, ще ни проглушат ушите с нея, та нищо чудно и да вземат 3-4 процента. Като се окалят и те във властта, ще се скапят като всеки "нов" син американски проект.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

та ако съм само аз не е проблем ....ма кат огледам последното социологическо проучване - за новата " Да, България " дават 1,2 % и за радост никои от психодесните няма да припари в парламента.....
                    То не си само ти, но от теб може да се започне.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

С тебе, без тебе все тая. Процесите са трудно обратими.

То и аз много неща искам, ама няма как да станат.

Дори и случайно някоя партия/политик да се пребори с корупцията и да започнем да настигаме Запада по стандарт. Или па нефт да открият и да забогатеем изведнъж. То западните общества също имат сериозен проблем с раждаемостта и демографията. Така, че не е ясно дали изобщо има решение проблема.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Да видим 9 милиона 1989 г. , 7 милиона 2015 г.

За 25 години спад от 25 % ......тъкмо за 2-3 поколения "демокрацията " ще занули населението ....тук ще се насели с мюслета и нойстина ще се промени ..........ако това е мечтата на синия талибан ....без миня.....
                        С тебе, без тебе все тая. Процесите са трудно обратими.

То и аз много неща искам, ама няма как да станат.

Дори и случайно някоя партия/политик да се пребори с корупцията и да започнем да настигаме Запада по стандарт. Или па нефт да открият и да забогатеем изведнъж. То западните общества също имат сериозен проблем с раждаемостта и демографията. Така, че не е ясно дали изобщо има решение проблема.

Коментар

Те си приказват, ма то кой да слуша.

Като ти казват че България е корумпирана и трябва да се борим срещу корупцията, някой слуша ли?

Виж казаха за валутния борд, политиците взеха че послуша (те и нямаха избор) и май се хареса на електората. За политиците не знам.

Когато нещо е разумно, аз не го отричам. Стига да се убедя, че е разумно. Валутният борд е нещо много близко до разума на българина. Да харчиш толкова, колкото си изкарал, не повече. В моето семейство не знаем какво са заеми, кредити и прочее.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Той Марандито ви го каза, ама вие майтап си мислите. Че трябва да се сменят 2-3 поколения преди нещо да почне да се променя.

Да видим 9 милиона 1989 г. , 7 милиона 2015 г.

За 25 години спад от 25 % ......тъкмо за 2-3 поколения "демокрацията " ще занули населението ....тук ще се насели с мюслета и найстина ще се промени ..........ако това е мечтата на синия талибан ....без миня.....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И все пак това си е МОЯТА държава. Не искам разни задгранични ментори да ме наставляват какво да правя и как да го правя. Не искам американци, германци, англичани или руснаци да ни нареждат каква политика да водим.
                              Те си приказват, ма то кой да слуша.

Като ти казват че България е корумпирана и трябва да се борим срещу корупцията, някой слуша ли?

Виж казаха за валутния борд, политиците взеха че послуша (те и нямаха избор) и май се хареса на електората. За политиците не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow

Чудех се кой ще излезе да изтърси тая глупост. Залагах на барбарона, ама ей на! Имало и по-зомбирани.
                                Той Марандито ви го каза, ама вие майтап си мислите. Че трябва да се сменят 2-3 поколения преди нещо да почне да се променя.

Коментар

Working...
                                X