Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Не знам, ама някои хора упорито отказват да приемат, че населението на държавата която величаят, консумират боряшник (препарат за вани) на цена от 0.39 лв за литър, вместо долнопробна водка от 1.60 лв за литър, просто щото нямат пари за водка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Е как ша има бе.....там всички са умни , богати и красиви .....имат по милион еврака в банката , къща с пет бани на плажа , 25 годишна съпруга и 18 годишна любовница ........нъл тъи бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТова е защото Обама им спря заплатите и намали пенсиите.
Коментар
-
Не знам, ама някои хора упорито отказват да приемат, че населението на държавата която величаят, консумират боряшник (препарат за вани) на цена от 0.39 лв за литър, вместо долнопробна водка от 1.60 лв за литър, просто щото нямат пари за водка.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е холан де , маранде , все към Русия те дърпа...там ти са опорките , а ......или у Германия или САЩ няма наркомани дето мрат из канавките...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Въпрос на вкус и политически далтонизъм бих казал аз...кофти е в опозиция на доброволни начала / щото парЕ веке нема / , ама ше свиквате .
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-p...-25009224?nt=4
Меркел изтупа от праха старо политическо мото от следвоенна Германия и го обяви за основна мисия на Християндемократическия съюз на предстоящите избори тази година, съобщи ДПА, цитирана от БТА.
Хм , да видим циментените глави колко ше са тая година !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИнтересното е Генералчето какъв служебен кабинет ще изпляка.
Проблемът с кадрите става сериозен. При тотален негативизъм и оливане с помия в жълтата преса желаещите да се министри намаляват. Трябва да си абсолютно перде и гьонсурат да влезеш в политиката. Затуй кадърните и можещи ще предпочитат частния сектор. А от тая тотална помия и негативизъм даже и в чужбина.
Така че ще продължим да гледам едни стари и изтъркани муцуни.
Коментар
-
Интересното е Генералчето какъв служебен кабинет ще изпляка.
Проблемът с кадрите става сериозен. При тотален негативизъм и оливане с помия в жълтата преса желаещите да се министри намаляват. Трябва да си абсолютно перде и гьонсурат да влезеш в политиката. Затуй кадърните и можещи ще предпочитат частния сектор. А от тая тотална помия и негативизъм даже и в чужбина.
Така че ще продължим да гледам едни стари и изтъркани муцуни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Никога не съм знаел по какви права сега ако те нарека червена курва
ще ме изтрият , а ти дето наричаш главата на държавата тиква ще те оставят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Асвабадител чакат простите герберски фитки, които през 2001ва гласуваха единодушно за царя асвабадител, а после също тъй единодушно гласуваха за неговия ахранител. Таквиз кат тебе, дето се овлажнявате ниско под корема като видите Боко Тиквата как лъже от телевизора.
Никога не съм знаел по какви права сега ако те нарека червена курва
ще ме изтрият , а ти дето наричаш главата на държавата тиква ще те оставят.
Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Асвабадител чакат простите герберски фитки, които през 2001ва гласуваха единодушно за царя асвабадител, а после също тъй единодушно гласуваха за неговия ахранител. Таквиз кат тебе, дето се овлажнявате ниско под корема като видите Боко Тиквата как лъже от телевизора.
Коментар
Коментар