IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Обама отива у нафталина...ти гледай Тръмп , че нема деньги вече за вас...
    Деньгите са за вас, но Обама ви ги спря.

​​​​​​
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Не знам, ама някои хора упорито отказват да приемат, че населението на държавата която величаят, консумират боряшник (препарат за вани) на цена от 0.39 лв за литър, вместо долнопробна водка от 1.60 лв за литър, просто щото нямат пари за водка.
      Може миналата година да не са им станали джанките.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Е как ша има бе.....там всички са умни , богати и красиви .....имат по милион еврака в банката , къща с пет бани на плажа , 25 годишна съпруга и 18 годишна любовница ........нъл тъи бе
        Имаш предвид ника импотех ли ...според една от версиите бачкал некъде из америка...като оня другия с големата пенция у франция...на маранди куклите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Това е защото Обама им спря заплатите и намали пенсиите.
          Обама отива у нафталина...ти гледай Тръмп , че нема деньги вече за вас...

Коментар

Не знам, ама някои хора упорито отказват да приемат, че населението на държавата която величаят, консумират боряшник (препарат за вани) на цена от 0.39 лв за литър, вместо долнопробна водка от 1.60 лв за литър, просто щото нямат пари за водка.
            Това е защото Обама им спря заплатите и намали пенсиите.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е холан де , маранде , все към Русия те дърпа...там ти са опорките , а ......или у Германия или САЩ няма наркомани дето мрат из канавките...
              Е как ша има бе.....там всички са умни , богати и красиви .....имат по милион еврака в банката , къща с пет бани на плажа , 25 годишна съпруга и 18 годишна любовница ........нъл тъи бе
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Е холан де , маранде , все към Русия те дърпа...там ти са опорките , а ......или у Германия или САЩ няма наркомани дето мрат из канавките...

Коментар

Въпрос на вкус и политически далтонизъм бих казал аз...кофти е в опозиция на доброволни начала / щото парЕ веке нема / , ама ше свиквате .

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-p...-25009224?nt=4

Меркел изтупа от праха старо политическо мото от следвоенна Германия и го обяви за основна мисия на Християндемократическия съюз на предстоящите избори тази година, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Хм , да видим циментените глави колко ше са тая година !

Коментар

Интересното е Генералчето какъв служебен кабинет ще изпляка.

Проблемът с кадрите става сериозен. При тотален негативизъм и оливане с помия в жълтата преса желаещите да се министри намаляват. Трябва да си абсолютно перде и гьонсурат да влезеш в политиката. Затуй кадърните и можещи ще предпочитат частния сектор. А от тая тотална помия и негативизъм даже и в чужбина.

Така че ще продължим да гледам едни стари и изтъркани муцуни.
                      Въпрос на вкус и политически далтонизъм бих казал аз...кофти е в опозиция на доброволни начала / щото парЕ веке нема / , ама ше свиквате .

Коментар

• Интересното е Генералчето какъв служебен кабинет ще изпляка.

Проблемът с кадрите става сериозен. При тотален негативизъм и оливане с помия в жълтата преса желаещите да се министри намаляват. Трябва да си абсолютно перде и гьонсурат да влезеш в политиката. Затуй кадърните и можещи ще предпочитат частния сектор. А от тая тотална помия и негативизъм даже и в чужбина.

Така че ще продължим да гледам едни стари и изтъркани муцуни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Никога не съм знаел по какви права сега ако те нарека червена курва
                          ще ме изтрият , а ти дето наричаш главата на държавата тиква ще те оставят.
                          Тебе нема да те изтрият , то си има ора за триене...ти си от "правилните " политически никове...засега .

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Асвабадител чакат простите герберски фитки, които през 2001ва гласуваха единодушно за царя асвабадител, а после също тъй единодушно гласуваха за неговия ахранител. Таквиз кат тебе, дето се овлажнявате ниско под корема като видите Боко Тиквата как лъже от телевизора.

Никога не съм знаел по какви права сега ако те нарека червена курва
                            ще ме изтрият , а ти дето наричаш главата на държавата тиква ще те оставят.
                            Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Асвабадител чакат простите герберски фитки, които през 2001ва гласуваха единодушно за царя асвабадител, а после също тъй единодушно гласуваха за неговия ахранител. Таквиз кат тебе, дето се овлажнявате ниско под корема като видите Боко Тиквата как лъже от телевизора.
                              Миличкият Гиговчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Ама и на Прокопиев ли ще нанасят удари?
                                ъхъ...

Коментар

Working...
                                X