IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чух малко от "отчета" на отиващият си (наздраве!) президент. И кво чух? Че бил обединител на нацията!?!?!?!
    Ти ли бе Сульо? Че ти с вицепрезидента си не си обединен, не си говориш, не контактуваш, та Нацията бил обединил?!?!?!
    И последното ЩЕ работи, ЩЕ преподава, ЩЕ бъде лидер, ЩЕ...ЩЕ....ЩЕ...
    Никой не се интересува какво ЩЕ прави една политическа НУЛА.
    Махай се от президентството по-скоро!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Търси си бе барби....на мен Монитор ми е достатъчен.
      Ти обичаш да четеш на Руски.....ровичкаи си там
      Обичам да чета на руски, полски, френски, английски, немски, български (но не и Прас-Прес като Монитор и http://pik.bg/)
      Last edited by barbaron; 18.01.2017, 10:20.

Коментар

• България има две правосъдни системи – за редови граждани и за едри риби (ПЪЛЕН ТЕКСТ)
        В навечерието сме на доклад, който трябва да оцени какво да правят с нас, казва Христо Иванов
        Оттогава социалистите – или левите – абсолютно отсъстват от тази тема. Общо взето това, което може да прочетете, са фразите, че докато не се решат класовите проблеми и въпросът с бедността, приказките за върховенство на правото са абсолютно излишен лукс, който само буржоазията може да си позволи.
        (смехове в залата)
        The strongest stand last.

Коментар

• Първан Симеонов: С Радев България е една крачка по-близо до Москва

Кампанията ни разказа приказката за Румен Радев, сега предстои да видим наистина какъв е той
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

и Какво трябваше да прочета- че ръста на раб заплата изпреварва производителността ли или за кредитите че се искат допълнителни гаранции. Като се каже количествени покйазатели ти какво разбираш- ако разбираш пари си сбъркал адреса. Означава например въглища произведени през 85г 1 милион тона през 86 900000 тона, яйца 85г да кажем 2 милиона 86 г 1 милион елдвигатели, метали, еленергия- всочко това са количествени показатели- нещо което може да се пипне. Парите са измерител на богатството на даден човек или народ, но те физически не са храна/отново например/ Трябва да имаш жито за да имаш хляб. Така че линка ти не дава отговор на моя въпрос- какви са количествените показатели по години да кажем за елдвигатели, ябълки, домати, метали/ има различни видове/ и други такива.
            Хайде от мен да мине погледни изказванията на професор Ангелов, може там да намериш нещо
            Много любопитна гледна точка към икономиката. Честно, едва сега разбрах въпросът ти. Извини ме.

Коментар

• Антонио Таяни е новият шеф на ЕП

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/17/...f-na-ep.329070

Ирония на съдбата , човек на мразения от Шулц Берлускони , сяда на мястото му ! Има шанс за нормализиране на отношенията с Русия .

Коментар

Dragi ми смехурко, днес изнасяш нещо си, утре се налага да внасяш. Днес излита и каца шатъла, утре се молиш на руснаците за двигатели за шатъла. Я ми покажи че не стигнах до него къде е написано че зрещу 1$ са трябвали повече пари. Копирай целият абзац и го пусни тук
                Vinagi съм знаел че си голям интелект.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Трябваше още че вместо да изнасят пшеница се наложило да внасят. Съшо че експорта за валута се разминал с плана, че нуждата от валута е по-голяма от изкараната, че зад един долар са стояли не 2.50 лева а доста повече. Също, че за една валутна рубла руснаците няма да ти дадат един долар,... е такива неща.
                  Явно ти е дошло в повече...
                  Dragi ми смехурко, днес изнасяш нещо си, утре се налага да внасяш. Днес излита и каца шатъла, утре се молиш на руснаците за двигатели за шатъла. Я ми покажи че не стигнах до него къде е написано че зрещу 1$ са трябвали повече пари. Копирай целият абзац и го пусни тук

Коментар

Забелязал съм че всички патологични русофоби запалено четете Руска преса и я цитирате...... на мен БГ изданията са ми достатъчни...
                    И що лъжеш сега? Доскоро цитираше риа, известия, тасс?
                    заразно е явно

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Чети и блиц, той е за по-образовани.
                      Забелязал съм че всички патологични русофоби запалено четете Руска преса и я цитирате...... на мен БГ изданията са ми достатъчни...
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

и Какво трябваше да прочета- че ръста на раб заплата изпреварва производителността ли или за кредитите че се искат допълнителни гаранции. Като се каже количествени покйазатели ти какво разбираш- ако разбираш пари си сбъркал адреса. Означава например въглища произведени през 85г 1 милион тона през 86 900000 тона, яйца 85г да кажем 2 милиона 86 г 1 милион елдвигатели, метали, еленергия- всочко това са количествени показатели- нещо което може да се пипне. Парите са измерител на богатството на даден човек или народ, но те физически не са храна/отново например/ Трябва да имаш жито за да имаш хляб. Така че линка ти не дава отговор на моя въпрос- какви са количествените показатели по години да кажем за елдвигатели, ябълки, домати, метали/ има различни видове/ и други такива.
                        Хайде от мен да мине погледни изказванията на професор Ангелов, може там да намериш нещо
                        Трябваше още че вместо да изнасят пшеница се наложило да внасят. Съшо че експорта за валута се разминал с плана, че нуждата от валута е по-голяма от изкараната, че зад един долар са стояли не 2.50 лева а доста повече. Също, че за една валутна рубла руснаците няма да ти дадат един долар,... е такива неща.
                        Явно ти е дошло в повече...

Коментар

• Вате, не се стеснявай ... ако имаш още анализи по темата, излагай ги смело, много са интригуващи. За всички ще е любопитно да наблюдават как работи мозъка на снежния човек.
                          Yeah

Коментар

Търси си бе барби....на мен Монитор ми е достатъчен.

Ти обичаш да четеш на Руски.....ровичкаи си там
                            Чети и блиц, той е за по-образовани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                              http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...es_doc5_bg.pdf

например стр.427, след заглавие "ОТЧЕТ НА БЪЛГАРСКА НАРОДНА БАНКА ЗА 1985Г
                              ....и четеш надолу

Коментар

• Шапке гигоу, пак си се литнал днес по въпросите с ВУ.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X