IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• к к к к
    Изоставате, дрОгари ... Увертюрата за парите, събрани и разпределени в държавата от герб, бе отдавна подета от госпожа дрОгарката нинова. В действието пак го докарате до "кооой ще ни даде париии, кооой ще ни издържа ..."

Yeah

Коментар

• 2,5 милиарда лева за два месеца - толкова е похарчило правителството в оставка в края на годината и в края на мандата. Всички тези пари са отпуснати допълнително по най-различни направления и всички са от излишъкa в бюджета. Как се харчат милиарди за дни и как това се отразява на портфейла на България?

Наличните пари са повече от 3 милиарда, съобщава Нова телевизия. Времето за харчене – по-малко от два месеца. Така раздаването започна - за санирането, за разузнаването, за ремонтирането, за образованието. Пари се намериха за надзирателите, за охранителите, учителите и лекарите. И още – за оградите, птичия грип и 22 милиона за магистрала „Хемус”.

Така ударното раздаване стигна и до Видин. Общината получи 2 милиона от правителството на 29 декември за капиталови разходи. За ремонтни разходи правителствена болница получи 15 милиона на последното заседание за 2016 година.

Според икономистите важното в тази ситуация е друго - че държавата не си планира сметките добре.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Многоуважаеми Анди 11,абсолютно сте прав ,че написаното от мен не беше по Темата!В тая Тема на сто мнения,не знам,дали има и едно,дето да е по Темата,но в същото време всички мнения са по Темата,защото...Темата "политика" е една безгранична Тема!Така че,или променете името на Темата с някоя по-конкретна Тема,или ..... а бе правете ,каквото си знаете,не ми пречите....

Коментар

• Докато си плавах във ваната, префасионирах следният виц:

Клетият обонго бил до такава степен бесен на Вова Путин и цяла Русия, че почнал метани да прави и да се моли:
          - Помогни ми, о, Велики Аллах: накажи проклетите руснаци. Стори го за мен - твоят най-верен и смирен слуга !!!
          Дълго се тръшкал и хленчил, та най-накрая наистина - небето надве се разцепило и прозвучал гръмовен глас:
          - К`во искаш, бе-е, обонго?
          - О, Аллах, ти се яви !!! Накажи тия злодеи, дето не ми се покоряват, прати им някакъв мор !!!
          - Ъ-ъ-ъ, стига бе - измънкал Аллах - пак ще се разправяме с братото, дето му се кланят християните...
          - Моля ти се, о: господарю на небето и земята !!!
          - Добре, бе - добре... аре !!! Какво искаш?
          - Разруши Москва, удари им едно земетресение !!! Срини я до основи !!!
          - Ърм. Трудна работа - там няма разлом, който да активирам.
          - Тогава нещо друго стори - ураган или каквото и да е разрушително - пак напирал нигърът.
          - Да, ама Москва... прекалено голяма цел, а аз хич не обичам прекалено люти семейни свади - пак се заоправдавал Аллах - а и там живеят много правоверни - почти милион, ще пострадат и те.
          - Добре, о: Велики - отстъпил Обонго - друг град в Русия унищожи, ама поне да е голям, не някое сибирско село !!!
          - До-о-обре - рекъл Аллах - аре, щом ти ме молиш...
          Тутакси над Киев се смрачило, небесата прогърмели и се изсипала ужасяваща градушка !!! По-малките ледунки - като юмрукът на Кличко, по-големите ледунки: като юмрукът на Грамадата. Трясъците от техните удари били по-оглушителни от оръдейна канонада, нищо не можело да им устои. След половин час градушката спряла, но станало още по-тъмно - сякаш вечната нощ над градът се спускала. Ливнал ужасяващ порой, който през разбитите от градушката прозорци нахлувал навсякъде. Два часа продължил ужасът. 7648 невинни киевчани били утепани от градушката, още 816 се изпоиздавили кат` тако`а в пороището.
          Обонго, който предвидливо си бил пуснал телевизорът се вцепенил и надал отчаян вик:
          - Алах !!! какво правиш, Ала-а-а-а-а-а-ах !!! Това са наши приятели !!!
          - Ми нали ти поиска, бе, черньо?
          - Ама аз говорех за Русия !!! Това е столицата на Украйна !!!
          - Каква Украйна бе, обонго?
          - Украйна !!! Нашите приятели и анусоблизци !!!
          - Уф-ф-ф-ф-ф - заизмъквал се Аллах... ще ме извиняваш, ама... пак съм взел някаква стара карта... откога я има тая... украйна, бе - за която говориш?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Вие мурзилките си вярвайте в каквото си искате. През оная работа ми е.
            А в ню Йорк Уолмарт никога няма да има. Дори и в негърските квартали.
            Тебе и без туй не те засяга.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Ще плащаш и ще храни.
              Важното е, да има от теби за нея, мажна.
              Жената син издържа в САЩ, скъпо е.
              Къде е скъпо че не разбрах в щатите ли?? Защото там е по-евтино от бг- доста неща са по евтини, но попитай факи за някаква цена на бг продукт в щатите/например лютеница- има я в много от уолмартовете/, не може ти каза. Но ние му вярваме че той живее там, където го няма този магазин

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Ooo, vaте,
                ето нещо да се образоваш:

​​​​​​https://youtu.be/FcSm-KAEFFA

Вчера ти обясних за тази империя- погледни колко войни са започнали янките и колко войни са започнали руснаците. Най вероятно сравнението е около 20/30:1 в полза на янките. Или ти предпочиташ както пее попа- не ме гледай какво правя, ами гледай какво приказвам.

Коментар

• Коментар

• Click image for larger version

Name:	0000232542-article3.jpg
Views:	1
Size:	81.4 КБ
ID:	3162182

Коментар

• Вярно ли е че бойкоборисовчетта били опукали 3 млрд за няколко месеца тука около изборите и нова година!?!?!?
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Вярно е едно, че и във Франция има Волен Сидеровци, но поне френския народ знае кога и как да ги слага на мястото им Запомни как изглежда следващия наш президент
                        Рибата още в морето ти тигана си сложил.След Тръмп и Брексит кой знае какво ще реши френският народ?

Коментар

• François Fillon

Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Я кажи това вярно ли е,че и аз се обърках http://www.investor.bg/evropa/334/a/...a-tova-232531/
                          Вярно е едно, че и във Франция има Волен Сидеровци, но поне френския народ знае кога и как да ги слага на мястото им
                          Запомни как изглежда и как се казва следващия наш президент
                          Last edited by barbaron; 22.01.2017, 18:43.

Коментар

• Е , няма как да не е по темата ...нали коментираме Нинова и сина и дето е в Щатите...и дето сме бедни, щото сина и е в Щатите. Не разбрах смисъла на триенето , след като все туй коментираме ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Вие ще проверите ако знаете къде, а и да знаете, какво ще разберете?
                              Я кажи това вярно ли е,че и аз се обърках http://www.investor.bg/evropa/334/a/...a-tova-232531/

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                В България имало петима милиардери и 10 хил. милионери
                                Браво, сега остава да уточниш:
                                1) КОЙ им е дал куфарчето с първите милиони
                                2) КОЙ им е баща, дядо
                                3) Коя партия създават и/или финансират
                                4) В коя партия са най-многобройни

P.S. Не е нужно да ни отговаряш, всички знаят КОЙ е КОЙ

Коментар

Working...
                                X