IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой се беше ожалил за румънците недолюбвали демократите
    http://www.blitz.bg/svyat/gotvi-li-s...ews481790.html
    Една шайка политици със съдебни проблеми иска да промени законодателството в Румъния, иска да отслаби правовата държава, нещо, което не може да бъде допуснато. Недопустимо е да се променя законодателството и десетки или стотици разследвани политици да се окажат с чисти досиета и да продължат беззаконията. Румънците с право са възмутени", заяви държавният глава.
    Министерството на правосъдието представи в сряда проект за помилване, който би освободил около 3500 души от затворите. Друг проект предвижда декриминализиране на злоупотребата със служебно положение, когато щетите са под 44 500 евро, и намалява максималната присъда за това престъпление от седем на три години затвор.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Мне, прекрасно я разбрах, но мнението ѝ не ме интересува. По-любопитно ми е защо го казва и какво цели. А този филм сме го гледали, зорът е да клъвне Борисов и да отнеме от неговия електорат в полза на новото бойкикево творение.

В който и дух да дерзая, не от мен зависи представянето ви на избори. Някак е смешно да ме плашиш със събуждане след резултата на автентичен трайчо
      хахаха, Барби, дори тесните не искат трайко и брадия ексминистър. Следващия парламент през крив макарон
      Last edited by X_Y; 23.01.2017, 11:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Айсе ся червена пропаганда. Ми то по тая логика и грипени да купят, ще изхарчат общи пари на данъкоплатците пък само няколко човека ще ги карат.
        Санирането можеше да почака. Иначе е много добра идея, разходите за отопление или охлаждане падат драстично. И то директно за джоба на ползувателите.
        Аз не забелязах драстично падане на разходите ми, да са паднали с 10%, то дали ще платя 100лв или 110, все тая
        Last edited by X_Y; 23.01.2017, 11:02.

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през ноември 2016г. общият брой на всички нощувки в местата за настаняване (хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване) в България се е увеличил с 10,5 % в сравнение с ноември 2015г., а през ноември 2016г. приходите от нощувки в тези места за настаняване в България са се увеличили с 14 % в сравнение с ноември 2015г.

Това са поредните много добри новини за България.

Коментар

• [ATTACH=CONFIG]n3162289[/ATTACH]
            Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Е, Борисов няма да посмее да пречи на дърпането на конците
            Attached Files
            Last edited by съни(тя); 23.01.2017, 00:14.

Коментар

• Радев, Тръмп и Путин ще направят главите квадратни на соросоидните камилари. Hе искаме бежанци не им искаме мръсотията и диващината и триполовите ценности.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/22/...-i-kiev.329576

Коментар

• Тази картина всички я знаете, предполагам. Рисувана е 1880.

Горе вляво има 2 навити знамена. Предполагам сами може да се ориентирате кои са.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97...B8%D0%BD%D0%B0)

http://wpapers.ru/wallpapers/Fantasy...0%BD%D1%83.jpg

Коментар

• Уэуэ!
                  The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в САЩ и Канада били убити между 95 000 000 и 114 000 000 индианци? Истината обаче е съвсем друга. В САЩ и Канада никой не е убил между 95 000 000 и 114 000 000 индианци. В САЩ и Канада никога не се живели толкова много индианци. Според някои оценки по времето, когато Колумб е открил Америка, на територията на днешните САЩ са живеели между 2 100 000 и
                    7 000 000 души, а на територията на днешна Канада са живеели между 200 000 и 2 000 000 души. Да ви напомня, че сега в САЩ доста над 3 000 000 души се самоопределят, като потомци на тогавашните индианци, но всъщност потомците на тогавашните индианци са доста повече, тъй като в САЩ е имало много смесени бракове между индианци и заселници от Европа и голяма част от потомците от такива смесени бракове сега не се самоопределят като индианци. Няма никакви доказателства за масово избиване на милиони индианци, защото такова масово избиване в такива размери изобщо не е имало. Учени смятат, че много индианци са починали от епидемии, а много други индианци са били асимилирани от заселниците от Европа и затова потомците на тези асимилирани индианци сега не се самоопределят като индианци. Да ви напомня, че сега в Канада около 1 500 000 души се самоопределят като потомци на населението, което е живеело на територията на Канада преди Колумб да открие Америка. Да ви напомня, че според някои оценки населението на целия свят по времето, когато Колумб е открил Америка е било едва около 400 000 000 души.

Да ви напомня, че според медии комунистите са избили десетки милиони невинни хора по целия свят. Според "Черната книга на комунизма" комунистическите режими са причинили смъртта над 94 000 000 души по света.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bl...k_of_Communism

Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
                    Last edited by Ivan2015; 23.01.2017, 00:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      1) Не си разбрала изобщо какво казва Татяна Кристи
                      2) Дерзай в този дух, и един ден ще се събудите с Бойко, скрил се под масата на Сидеров
                      Мне, прекрасно я разбрах, но мнението ѝ не ме интересува. По-любопитно ми е защо го казва и какво цели. А този филм сме го гледали, зорът е да клъвне Борисов и да отнеме от неговия електорат в полза на новото бойкикево творение.

В който и дух да дерзая, не от мен зависи представянето ви на избори. Някак е смешно да ме плашиш със събуждане след резултата на автентичен трайчо
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Айде на инвестициите. Кой разбира тук се спира.
                        https://alfaforex.com/ru/investments/eurobonds/
                        Безрисково, до 26% лихва в Евро облигации на водещи руски компании.
                        Да бе, и аз там съм си вложил всичко, от 13 години съм при тях и съм много доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Никва връзка няма това с карането на самолети. Самолетите може да ги карат някои но теоретично националната сигурност се повишава за всички !

Ако санирането беше достъпно за всички е друго.
                          В случая проблема е че от данъците на всички се финансират жилища на някои ....... което определено не е честно
                          Абе що ми се струва, че кинтите за саниране ги представяха като европейски?
                          The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Айде на инвестициите. Кой разбира тук се спира.

https://alfaforex.com/ru/investments/eurobonds/

Безрисково, до 26% лихва в Евро облигации на водещи руски компании.

Коментар

• [QUOTE=barbaron;

[url]https://www.youtube.com/watch?v=xgquxdkAB34[/url]

Тома Томов: "Радев e роден лидер, той е хищник"...за разлика от любимия ти Плевелиев , за когото куклената ти постановка пасва най добре , не с Путин естествено...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Туй си е политически канон ))
                                Друго се чудя, тез дни чета из медиите сякаш се мъчат да представят някаква супер изключителна ситуация - От следващата седмица в Бълагария цялата власт щяла да е само в един чифт ръце ))
                                Чудо невиждано! Радев и само Радев, ни парламент, ни правителство....страхотия
                                Че, мистър Плевнелиев 2 пъти беше в абсолютно същата ситуация за изминалите 5 години.
                                С тази разлика, че днес, на Радев няма да му дърпа конците и ...ушите Б.Борисов! ))
                                Е, Борисов няма да посмее да пречи на дърпането на конците

Коментар

Working...
                                X