IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ами не си наясно.
    Пример:
    За да работи този цех, значи пожарната ВЕЧЕ СЕ Е РАЗПИСАЛА , че е годен.

Представи си, че имаш да организираш спедиция, да посрещаш клиенти, да зареждаш материали, за правиш план за производство - на работа не се спи, прави се нещо.. И като ти заемат времето за правене на нещо с проверки, как ще си изкараш парите??
    Има си хора за всичко, както казах цялото писмо е много объркано- до бойко борисов, правели му проверки, куршуми свистели, въобще поредния ненормалник на който мин.раб. заплата му е голяма. И ако фирмата се развива как ще уволниш шивачките и ще тръгнеш да се бориш с корупцията???
    Поредния ненормалник от сурат тефтера на който джурналята дават думата.
    Ти например нали си някакъв производител с единствена фирма в бг, защо не се оплакваш от проверки, марков защо не се оплаква

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Барби защо напоследък си триеш мненията??? Не бой се президента е либерален демократ и няма да каже да те бият
      На кого да каже?
      The strongest stand last.

Коментар

Кой да ти виси на главата- например хеи- идва прави проверка в рамките на 30-60 минути и си заминава. Този има някакви шивачки- кой ще ти напрви проверка на такива място- пожарната- без да съм специалист сигурно има някакво отстояние примерно от контакта. Ами нарушил си правилата за противопожарна безопасност- бецален, следващия път няма да ги нарушаваш. Нап - има си счетоводители за тези проверки.
        Ами не си наясно.
        Пример:
        За да работи този цех, значи пожарната ВЕЧЕ СЕ Е РАЗПИСАЛА , че е годен.

Представи си, че имаш да организираш спедиция, да посрещаш клиенти, да зареждаш материали, за правиш план за производство - на работа не се спи, прави се нещо.. И като ти заемат времето за правене на нещо с проверки, как ще си изкараш парите??

Коментар

Вероятно не му остава време да работи от проверки. Ако ти висят на главата, как да правиш пари?
          Кой да ти виси на главата- например хеи- идва прави проверка в рамките на 30-60 минути и си заминава. Този има някакви шивачки- кой ще ти напрви проверка на такива място- пожарната- без да съм специалист сигурно има някакво отстояние примерно от контакта. Ами нарушил си правилата за противопожарна безопасност- бецален, следващия път няма да ги нарушаваш. Нап - има си счетоводители за тези проверки.

Коментар

Цялото писмо е много объркано и за какъв рекет говори този човек- идват контролните органи и констатират някакво нарушение. Ами има си глоби, ако не му харесват отива на съд и така нататък
            Не съм защитник на гербаджиите, но когато има някакви разписани норми, те трябва да се спазват от всички. Доколкото разбирам се оплаква от непрекъснати проверки- и какво като има проверки, ако е изряден , защо се оплаква
            Вероятно не му остава време да работи от проверки. Ако ти висят на главата, как да правиш пари?

Коментар

[TABLE]
              [TR]
              [TD] [h=1]Предприемач се престраши да разкаже за рекета и кражбата на бизнес при ГЕРБ!!![
              Георги Борисов Георгиев, фейсбук
              Цялото писмо е много объркано и за какъв рекет говори този човек- идват контролните органи и констатират някакво нарушение. Ами има си глоби, ако не му харесват отива на съд и така нататък
              Не съм защитник на гербаджиите, но когато има някакви разписани норми, те трябва да се спазват от всички. Доколкото разбирам се оплаква от непрекъснати проверки- и какво като има проверки, ако е изряден , защо се оплаква

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Според правилата интереса ти за самоличността на някого трябва ли да е публичен?
                Хубаво е да се знаят такива хора- едно че допринася за публичността им и опознаването им от други хора и другото което е че можеш да кажеш ей на този ................./името- например дългия инкасатор или дебелото лили, да му е...а майката

Коментар

• Za иван- иванчо, 10 евро че дупетатите ще бъдат на кантар бсп/герб. Каквото е казал твоя познат винаги е ставало обратнотоп

Коментар

• Предприемач се престраши да разкаже за рекета и кражбата на бизнес при ГЕРБ!!!

Откровено, гневно, разтърсващо писмо до премиера Борисов - така поднася своята истина за управлението на ГЕРБ предприемачът от Видин Георги Борисов, който описва случилото се с неговия бизнес на своята фейсбук страница. А писмото става хит в мрежата. Публикуваме го едно къмедно, без редакторска намеса:
                    НЕ ВИ ИСКАМ СТАБИЛНОСТТА, Г-Н ПРЕМИЕР , ИСКАМ ДА СЪМ ЖИВ И СВОБОДЕН !!!

През 1997г. регистрирах фирмата си , едва на 24 години. След 2000г. със съпругата ми с цената на зверски труд създадохме малка шивашка фабрика. Във Видин , в най бедният регион на Европа в продължение на близо 15 години давахме работа на десетина човека. Достойна работа с достойно заплащане . Ние си знаем какво ни е коствало.

Децата ни израснаха в камарите с панталони, а често с дни не сме се прибирали. Всеки лев инвестирахме в оборудване и техника. През 2013г по време на протестите срещу Орешарски , като председател на БОЕЦ и един от организаторите на протестите , бизнеса и семейството ми бяха атакувани по най гнусните ченгеджийски начини. През 2014 нищо не се промени. 2015 се включиха. освен НАП , Инспекция по труда , пожарна , НОИ, прокуратура , полиция...

... След местните избори, преди три месеца , на които бях в листата на Гражданско обединение , срещу вашата мафия , на третият ден ме посетиха от поредната институция , за поредната проверка. Тъпо , жалко и гнусно. Последваха и други "проверки' а след това и няколко убийства на различни бизнесмени . Особена проява на Стабилността в България. Взех мерки междувременно. Освободих всичките си работници. Останах сам. Не искам да съм мишена , не искам хората около мен да са мишени. И не съм жертва . Но , когато мафията управлява и куршумите свистят , не знаеш кой може да пострада.

Когато мафията управлява и властва Стабилността , бизнеси биват погубвани и крадени по Пеевски и Бойковски, хора смачквани , а други убивани. Призовавам и други колеги , да направят като мен - освободете служителите си , защитете ги , защитете семействата и децата си. Не се превръщайте в жертви на институциите и контролиращата ги мафия. Бъдете свободни , в България е опасно да правиш бизнес по честен начин . Просперират само тези , които са част от обръчите и ДС кръговете. Не бе лесно решението , да унищожа нещо , което сме градили със жена ми 15 години , но не ние го унищожихме , а Стабилността го унищожи.

Стабилността на мафията , в усилията си да превърне България в свое владение. И успя, за сега . Сега , г-н Премиер , не може да ме пипнете , нито вие , нито слугинските ви институции. Сега мога да се отдам изцяло на това , да осигуря на децата си , нормален живот в нормална държава . За да не живеят и те в стабилност по бойковски , преследвани от собствената си държава и разстрелвани като кучета пред домовете си. Сега съм свободен! И ще се боря!

Георги Борисов Георгиев, фейсбук

Коментар

• Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение

Е кажи поне една българска кауза ???? ЧЕ нещо нищо не си казал, ама си квалифицираш и те търпят !!??? Нещо ФАКТИ, ЛОГИКА !!?

Сакън как се припозна, дали си БЪЛГАРИН, ВЪОБЩЕ !?? Съзнанието ти е промито или не е ???
                      Ако си гласувал за Радев, какъв Българин си примерно!??
                      ти много пишеш и пействаш, но пък нищо съществено не мога да отбера.

разбира се, че за радев съм гласувал.
                      ти за цецка ли?

Коментар

• Барби защо напоследък си триеш мненията??? Не бой се президента е либерален демократ и няма да каже да те бият

Коментар

• [QUOTE=Птица;n3162658][QUOTE=majnata;n3162656]

Нещо омаловажаваш всичките тези факти надолу с твоите празни приказки, ХА АМА ТИ ЗАГРЯВАШ ЛИ В КАКЪВ ЧЕРВЕН ЦИРК Е ПОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ, ПАК ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!???????

България , слава Богу излезе от цирка "Плевелиев-Митов" без война с Русия...

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през ноември 2016г. броят на посещенията на чужденци в България се е увеличил с 20,003 % спрямо ноември 2015г. и е достигнал 524 125 посещения за 1 месец, а през ноември 2016г. броят на посещенията на чужденци в България с цел почивка и екскурзия се е увеличил с 21,584 % спрямо ноември 2015г.

Това са поредните много добри новини за България.

Коментар

• [QUOTE=majnata;n3162656]
                              Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение

А бе къв ви е проблема на тебе и на другия перко Иван 1915 ...Плевелиев го нема вече , ко мо не та та ше спечелат изборите и тва е , айде пийте си там каквото пиете и мирясвайте...никой не ви слуша !
                              Нещо омаловажаваш всичките тези факти надолу с твоите празни приказки, ХА АМА ТИ ЗАГРЯВАШ ЛИ В КАКЪВ ЧЕРВЕН ЦИРК Е ПОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ, ПАК ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ!???????

​Антоний Гълъбов: Руският пробив срещу българския национален интерес ще ни изведе на барикадите

С изявленията на Радев за Крим, България рискува да изчезне от радара на външната политика на Европа

Коментар

• [QUOTE=Птица;n3162654]
                                Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

и кое е то???? ФУРАЖКА И ДО ТАМ!!! То да не каквото хвърчи да се яде!!!

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БСП, ГЛАСУВА ЗА ПЕЕВСКИ!!!

ВСИЧКИ ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ, А ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ СТЕ ПОДКРЕПИЛИ МОДЕЛА КОЙ!!??

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА РЯЗКО ВРЪЩАНЕ НАЗАД В РАЗВИТИЕТО НИ !???

​Антоний Гълъбов: Руският пробив срещу българския национален интерес ще ни изведе на барикадите
                                А бе къв ви е проблема на тебе и на другия перко Иван 1915 ...Плевелиев го нема вече , ко мо не та та ше спечелат изборите и тва е , айде пийте си там каквото пиете и мирясвайте...никой не ви слуша !

Коментар

Working...
                                X