IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Елена Йончева ли?

Не ме карай да ги противопоставям двете - от жал към Цачева, макар герберастите никога да не са знаели какво е уважение!

Браво на Радев за избора на Елена!
    Един смел и достоен журналист, незабвил още значението на тази професия!
    Дано докато си изпълнява задълженията, да не проговаря комуниста в нея... Не че Резидента ще има думата, да се скара кое е в интерес на България и кое не е, той е просто Резидент.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Мали тая кво дзверо е на снимката.......почти, като цачева!
      Тая дето наричаш дзвер си е баш журналист,беше навсякъде дето се стреля и е вземала интервюта от най-големите
      дзверове на планетата,талибани,чеченци,ИДИЛ.Питай я къде не е била под дъжд от куршуми,не всеки има
      здрави гащи за нейната работа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Мали тая кво дзверо е на снимката.......почти, като цачева!
        Елена Йончева ли?

Не ме карай да ги противопоставям двете - от жал към Цачева, макар герберастите никога да не са знаели какво е уважение!

Браво на Радев за избора на Елена!
        Един смел и достоен журналист, незабравил още значението на тази професия!

Коментар

• Очакваше се...
          Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Мали тая кво дзверо е на снимката.......почти, като цачева!

Коментар

• Хайде, на фатмака му спуснаха факса из Масквы и точно както прогнозирах, продаде България още на втория работен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Същата връзка има и между руското про (каквото и да означава това) и китайските ракети.
                Балистични ракети нямат нужда от про. При заплаха за тях, те излитат.
                Е питай чичето или плъха, те ги разбират тези работи.
                на мен така един клиент ми каза, докато го карах за гарата

Коментар

Сигурна съм, че имаш нещо специално предвид, но аз не го разбрах
                  Каква е връзката между китайските ракети и руската про ...с нашите банкови сметки и бизнес?

Виждам, по-голяма връзка в написаното от теб и симбиозата ни с евро-атлантлическия мега-бизнес
                  и позите, които заема нашият бизнес
                  между транснационалните компании и евро-атлантическите ни политици
                  Същата връзка има и между руското про (каквото и да означава това) и китайските ракети.
                  Балистични ракети нямат нужда от про. При заплаха за тях, те излитат.
                  Е питай чичето или плъха, те ги разбират тези работи.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Връзката е, че бивши комунисти няма.
                    ....
                    Няма, щом казваш
                    Затова е цинично, Б.Борисов да говори за морал и к'во правили комунистите преди 100г.
                    Човекът, който дори отказа да си хвърли точно книжката за член на БКП.
                    Или пък, докато говори, до него да стои внучката на най-активния член на ЦК на БКП - министър Лили, дето днес обяснява колко нормално било да се образуват трапове от дупки, дори при ремонт за 20млн. на Цариградско шосе...
                    Или пък президента Плевненлиев и БКП родата му...
                    Или пък Цачева, чиято алтернатива беше днешния Президент Радев...

Виж, редиците на ГЕРБ и креатурите им и кажи пак има ли бивши комунисти или само кресльовци срещу бивши комунисти

Коментар

Каква е връзката между китайските ракети и руската про ...с нашите банкови сметки и бизнес?

Виждам, по-голяма връзка в написаното от теб и симбиозата ни с евро-атлантлическия мега-бизнес
                      Връзката е, че бивши комунисти няма.
                      Това, към което теглите, към което хибридите бучат от началото на войната в Украйна, да не ви се сбъдне?
                      Това е връзката, желанието на путинофеновете тук да стане губерния на северните вежливи маймуни.

Коментар

съни(тя),

от симбиоза на симбиоза да не останем всичките тук без банкови сметки, фирми, коли, имоти, вносни дрънкулки и да ходим да копаме градинките на държавните преуспяващи цехове събота и неделя, като преди?.. (риторичен въпрос)

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение

...заклинание
                          Ами - да ти се сбъдва!!!

Коментар

съни(тя),

от симбиоза на симбиоза да не останем всичките тук без банкови сметки, фирми, коли, имоти, вносни дрънкулки и да ходим да копаме градинките на държавните преуспяващи цехове събота и неделя, като преди?.. (риторичен въпрос)
                            ...заклинание
                            The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Има МБР и ОТБР. ПРО е с/у МБР на началния етап от полета, докато за ОТБР ще е късно. Рашата знае точно какви БР разполага Китай пък и в обсега им няма стратегически цели с висш приоритет, затова, е отн.спокойна почивка за него о скача с/у Чичата Сам.
                              Който не разбира това, пасе трева.
                              Last edited by Tutankhamon; 24.01.2017, 20:37.
                              The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и барби ли е бакшиш )))
                                За него не знам, но ти си призна,
                                Това те издигна още в очите на не-мурзилките
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X