If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
фен1, аз не казвам десните избиратели да гласуват от ДСБ или ОДС за БСП
казвам онези които са с леви убеждения е по-добре да съберат вота си само в БСП за да не позволят ДПС да се гаври с българите
"по-малкото зло"!!!
ако вярвате че Костов с царя и Надежда, Дилов, Софиянски и Праматарски и ДПС барабар ще могат да предложат нещо стабилно и добро ужасно се лъжете.
На дясното му трябва време да се освестят всички и да се консолидират
Това може да стане само след ляво (макар и кратко) управление
И не се заблуждавайте че ако БСП+ДПС имат по-малко от 121 депутата няма да си намерят нужните от Атака, НДСВ и Яни Янев
Само че тогава турците ще ни тропат по масата и ще ни наричат гяури
Каквото и ще да е мнозинството само да е без турци.Честно казано нямам нещо кой знае колко против обикновените турци които са на същия хал като обикновените българи.Имам против политическата им върхушка, която е проста, крадлива, корумпирана, нагла и безочлива.И през последните 15год. се изявява като един политически рекертьор, които освен с рекет, с кражби и далавери с нищо друго не се занимава.Разбира се там се записаха и няколко продажни българи с цел да намажат и те от далаверата.Да спрем рекетьорите и крадците.Гласувайте за Атака.Да живее България.
Az lichno ne se interesuvam ot Ataka!
Tonyt im e prekaleno ostyr za nachaloto na 21 vek!
Ima 1 neshto koeto iskam: Komunistite (razbirai BSP) da vzemat kolkoto moje po-malko glasove i nai-veche mesta v NS!
men varianta BSP+DPS < 120 me ustroiva idealno! Zashtoto samo taka Stanishev niama da moje da ni vyrne v 1996g. nito Dogan da razigrava vsichki i napraktika da si pravi kakvoto si iska!
Tai kato vse oshte se kolebaia za kogo da glasuvam iskam da popitam uchstnicite v tozi forum: Vie za kogo bihte glasuvali-NDSV ili ODS? I zashto.
Blagodaria predvaritelno!
pinko, ти вероятно не живееш в България макар че и това едва ли ще ти помогне да захапеш за какво говоря! Няма такова нещо като нов депутатин който да е готов да жертва депутатстването си с нови избори. Освен това сред атакуващите са хора като Огнян Сапарев и Румен Воденичаров, които вече са били от най-червените в червената група преди време.
37% от гласуващите за Атака за комуняги и ако не беше Сидеров щяха да гласуват за БСП! Това което написах по-долу е точно към тях!
"Отговорни депутати" могат да се намерят и при надежда михайлова и в групата на НДСВ но силно мнозинство без турци се получава само при формула БСП=120+ депутати
Ясно?
Stranjata, ti mai si si sbyrkal nika!
bi triabvalo da e Aliosha ili niakoi drug Russkia bogatir moje bi!
BSP + DPS + Ataka = 0, t.e. takava koalicia niama da ima!
horata koito shte glasuvat za ataka shte glasuvat protiv BSP,NDSV,ODS,DPS...
Az lichno im stiskam palci da vliazat v parlamenta, zashtoto poveche glasove za malkite partii - po-malko za komunistite!!!
Аз лично вече се примирих че БСП ще има мнозинство в 40-ия парламент. Задавам си въпроса кой е най-добрия вариант за България в такъв случай?
Отговора е пълно мнозинство за БСП!!!
Причината е много проста - ако БСП се нуждае от 10 или 20 гласа на ДПС и Атака то тя ще е лесно изнудвана,м правителството слабо и ще ни управяват турци на практика (справка НДСВ +ДПС след като НДСВ паднаха под 105 депутата)
Ако БСП има 120 и повече депутата то ДПС ще е слаб партньор без сериозна позиция в управлението и дори Румен Петков няма да им помогне да вземат земеделието и екологията
Затова се обръщам към всички леви избиратели, които са се насочили към Коалиция на розата или Атака да гласуват за БСП
Според мен такива като Цар Симеон Велики дето пишат тук или са наистина откачени като своя идол Волен Сидеров, или са намерили поле за експерименти в тоя форум.
Коментар