If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успокойте топката,
Всички без БСП в момента водят негативна кампания: СДС с дублирането на царската партия и с клипа срещу НДС2 ; НДС също играе тотално негативно- с Изявите на Каролев и Кошлуков, с фланелката "Срам ни е от Вас", с Изявлението че Костов е жалък и т.н. ВМРО-Гергьовден пък залагат на изцяло негативна кампания. В политологията "Негативна кампания" е просто една от стратегиите за водене на кампания и не бива да е натоварена негативно. Също както "борсов спекулант" не е нещо лошо, а е просто тип поведение. Затова смятам че негативната кампания не е аргумент за/против някой от основните политически играчи.
Няма да коментирам повече с теб. Не си струва.
Ти явно не си чувал и за микрокредитиране.
А пък какво е негативна кампания: отиди в другата тема и виж как МЛАДИЯТ ДИЛЪР го е обяснил специално за теб.
Точно това имах и аз предвид.
Коментар
АST - Петър Караиванов
Каролев
Контра, негативна и ВРЕДНА кампания е да спекулираш с надеждите на хората, да обещаваш да излееш рогът на изобилието върху главите им, да раздаваш безлихвени кредити по 5000, 10000, 25000лв. (всекиму според потребностите) та да стигнеш дори да раздаваш червеи. Всичко това се финансира от изброените в предишният ми коментар хора (Забравих МУУН) с едничката цел спечелване на изборите. Е това ако не е водене на кампания, здраве му кажи.
Ти май не знаеш какво означава негативна кампания. Научи какво означава и тогава ела да спорим.
Смешни хора, ей.
А между другото аз не защитавам НДС2. Споменавам само, че и СДС са големи дупки.
Коментар
АST - Петър Караиванов
Каролев
Контра ,би ли ми казал кое по-точно е позитивното в кампанията на НДС2? ВЕРВАЙТЕ МИ или Каролев, или Максим Димов, силовите групировки, Илия Павлов или хазартните босове.
Аз ВЕРВАМ, че НДС2 се стреми да направи от България една голяма маса за залагания с предрешени печеливши (брауновите елементи от НДС2) и предопределени губещи (България и нейният народ).
Ти май ме караш да започна с керливите ризи на СДС. А те са МНОООООООООГОООООООООООООО. Тези хора наистина стават смешни с тази негативна кампания.
Коментар
Не съм Владо Каролев
Каролев
Направете справка в неофициалния раздел на "Държавен вестник" на името на Каролев и на бащиното му име и ще видите за какво става въпрос. Като за начало установете адреса на "Балканска консултанска компания" ЕООД и "Тенис Малееви" АД. А за домашно прегледайте "Хемусмарк" и "Хемустрейд" - Бургас. Интересно ще е да хвърлите един поглед и на историята на "Хан Омуртаг" АД.
Коментар
silkblues
Мисия невъзможна
Onus разгледах страницата на ndsimeon2.org. хареса ми името и МИСИЯ, но май по вярно ще бъде да се каже МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА 3. Поне и актьорите са също толкова извесни ).
Коментар
glupak
(5-1) дни до 17
ПОЗВОЛЯАВАМ СИ ДА НАПИША КОМЕНТАР, ПОРАДИ ЕДНА ИЗУМИТЕЛНА СЛУЧКА ДНЕС:
ОТИВАМ АЗ В БАНКАТА СИ И ДАВАМ НАРЕЖДАНЕ ЗА ПРЕВОД ЗА USA , И ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ - НЯМАЛ СЪМ ПРАВО ДА ПРЕВЕЖДАМ ПАРИ ПО МОЯ СМЕТКА В ЧУЖБИНА ??? И ТАЗИ ЗАБРАНА Е ОТ СКОРО МАКС. 1 МЕСЕЦ.
ЕТО ДОКЪДЕ НИ ДОКАРА КОСТОВ С НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ. ЧОВЕК ДА НЕ МОЖЕ ДА РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ ???
ДНЕС ВЗЕХ РЕШЕНИЕ НИКОГА , АМА НИКОКА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГЛАСУВАМ СА СДС. ПЪК АКО ЩЕ И НДС2 ДА НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА БГ.
Коментар
Владо Аврамов
(5-1) дни до 17
Аз съм доволен, че са прочели ИнвесторБГ. Явно ползата от този сайт е по-голяма отколкото очаквах.
Коментар
Onus
(5-1) дни до 17
"Искам да помоля някой от икономическия екип на Симеон Втори да обърне внимание на колегите си и предварително да се подготвят за словесните дебати и да имат подходяща тактика и спаринг въпроси както и повече да не допускат до дебати хора като г-н Каролев, Качакова защото си нанасят удари, които със сигурност ще доведат до откъсване на електорална маса от тяхното движение." Това изпратих като коментар малко след прословутия вече дебат между царските и ОДС икон.екипи. Това което е направил като изказване Каролев е продължение на неговото досегашно поведение. По същия начин се държи и другата "звезда" Емил Кошлуков, който обаче вече е забравил, че само преди година се е изказвал против евентуалното идване на Симеон! Каква ирония, печал и мутация на този някогашен активист на СДС. Драмата на Каролев обаче е по- голяма защото той за разлика от Емил НЯМА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ И ОТ ТУК НЕГОВИТЕ ПЪРВИЧНИ АМБИЦИИ НАДДЕЛЯВАТ. Грозно е също да наричаш участието на колежката си Любка в изборите "да си направим майтап ", защото тогава при този морал и аз ще си направя майтап: г-н Каролев трябва да се успокои защото все ще се намери някоя службица и за него /кой ще изпълнява царската икон.програма я/, не е лошо също от време на време Каролев да прочита нашите коментари все ще научи нещо за себе си, за пазара, за нагласата на хората и т.н., не е лошо да поглежда също и в огледалото дано пък там да открие най-добрия си приятел, не е лошо да посети и личния си лекар може пък и там да му дойдат идеи за здравната реформа /да стане безплатна/, но най-добре е да послуша сам себе си и малко физически труд /копане/ ще възвърне бистротата и адекватността на неговите действия. На ника "пич" му отговарям, че когато някой иска да влезне в политиката той става публична личност и не трябва да се страхува, че ще бъде одумван, ще му изпращат писма, ще му се обаждат по телефона по нощите и т.н. - това е само част от тежестта която всеки кандидат - депутат трябва да може да носи. Във връзка с това посетете страницата на Симеон www.ndsimeon2.org и ще открието, че Инвестор БГ се чете от някои засегнати госпожици като Ралица, която е затрила някои лични данни за себе си, както и съмнителния курс по дилинг който е завършила, но проблема тук е отново не разбирането на това какво е да станеш публична личност. Който не е наясно с това по-добре да си стои в къщи, да ходи по дискотеки, да изкачва върха "Олимп" или каквото му е там по приятно :-)) докато порасне и узрее. Ето какво открих като данни на страницата представяща икон.екип:
Любка Качакова -няма данни
Николай Николов - няма данни
Иван Ганчов Искров - Росексимбанк" АД, гр.София
Член на УС и изпълнителен директор...данните водят на мисълта, че г-н Искров ще не ще е свързан с Емил Кюлев, както и с Майкъл Чорни който е един от основателите и акционер на Росексимбанк АД. За кой ще работи в бъдеще преценете сами?
Владимир Каролев - няма данни
Пламен Петров - няма данни
Ралица Агайн - ето затрития и адрес, СТРЕЛБИЩЕ БЛ7 ВХБ АП56 п.к. 1404, тел: 593464,...в помощ но уебмастера на страницата :-)
Още един пример, че Инвестора се чете е факта, че в царската страница е махнат вече линка "Въпроси и отговори" след направената забежка, че в този линк така и няма отговори ...... вижда се също, че Симеон единствено ще избегне въпросите на Слави, не за друго, ами още не му е дошло времето, както и за мен е сигурно, че след изборите ще избегне и мин. председателското място, защото също не му е дошло времето...
Е, нашето време е дошло и ние си казваме ... имам предложение - логото на предизборния лозунг на НДС2 да се трансформира в "Демагогия, демагогия във всичко":-))
Коментар
АST - Петър Караиванов
(7-1) дни до 17
Пич,за твое сведение познавам Каролев лично и не се гордея с този
факт.Последно го видях на "Великдена".И моля те ако си истински пич
не бъди толкова уверен и за в бъдеще кой кого познава.
Коментар