IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски Избори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Както съм казвал много пъти няма да гласувам щото няма за кого.И изобщо не ми дреме дали ще ме изтрият от списъците.Няма да гласувам за идоти тарикати некадърници и простаци
    Щото всичките са с произход БКП, а са с такъв, защото не им е забранено, да участват в политиката и са извън затвора.

    Коментар


    • Както съм казвал много пъти няма да гласувам щото няма за кого.И изобщо не ми дреме дали ще ме изтрият от списъците.Няма да гласувам за идоти тарикати некадърници и простаци

      Коментар


      • Измамата "Не Подкрепям Никого"!
        За първи път българите ще гласуват задължително и за първи път ще имат възможност да гласуват с "не подкрепям никого". След поредицата "Схемата" , в която от Атака описваме схемите за фалшифициране и манипулиране на изборите с конкретни примери и факти, последваха м,ного въпроси какво се случва , ако гласуваме с възможността НПН (не подкрепям никого). Това е нашият отговор:
        НПН има за цел единствено да легитимира вота и властта на мафията като се увеличи активността.

        Всеки, който ползва тази възможност, трябва да знае, че неговият глас , макар и "валиден" НЕ СЕ БРОИ ПРИ ИЗЧИСЛЯВАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

        Пример - при гласували три милиона българи (от пет милиона избиратели) , от тях два милиона с НПН , а ГЕРБ имат 510 000 гласа, то ГЕРБ печелят изборите още на първи тур с 51 % , при активност 60%.
        Реално ГЕРБ имат 10% от гласовете на българите.


        Това прилича на партийно събрание, в което участват сто човека, всички гласуват ( защото са "демократи") , но се броят само тези гласове , които са дадени за кандидатите на мафията. Останалите гласове са нужни само за да има "кворум" и събранието да е легитимно, но отиват в коша за боклук. Вие искате ли да бъдете в ролята на хората , които дават "кворума" на мафията за да си избере своят кандидат? Личен избор. Още веднъж ще повторим,
        НПН се считат за "валиден" глас, но не участват при изчисляване на изборните резултати на кандидатите, само надуват активността и съответно легитимността на изборите, организирани и контролирани от управляващата ни мафия. НПН има и още една роля , този вот събира негативният вот на огромно множество от българите, но го събира по безопасен за статуквото начин.
        До сега този вот е събиран от различни несистемни играчи - кандидати и малки партии, които статуквото счита за заплаха.

        И последната "роля" на НПН се изразява в това , че тези гласове са един огромен резерв, за тези, които контролират СИК-овете. Както бе описано в "Схемата" , тези гласове, по подобие на недействителните бюлетини (задраскани, с нарисувани послания и тн. ) могат да отидат директно за някоя партия, чрез фалшифициране на протоколите , което е масова практика.
        http://rodopi24.blogspot.gr/2016/10/5_13.html

        Коментар


        • Президентски Избори

          Явно е, че в тема Политика няма шанс да се дискутира БЪЛГАРСКАТА политика - главен виновник за ИКОНОМИКАТА ни.
          Добра или лоша, политиците определят правилата!

          Президентските избори са достатъчно значимо събитие, за да има своето място като отделна тема в икономическия форум тук.

          И специално внимание заслужава, Казусът, който ни подготвят политиците с въвеждането на
          Задължително гласуване
          и
          избор/квадратче в бюлетината/ - Не подкрепям никого

          Ще има ли всъщност протестен вот на изборите
          ....
          Михаил Константинов поясни: „Ако гласуваме с това квадратче, безспорно помагаме на първия. Когато сложите гласовете против всички, без да бъдат подадени за някого, да бъдат действителни, влизате в хипотезата на безкрайния цикъл. Няма да имате избран кмет не на два тура, а дори на 20.

          Няма да имате избран президент не на два тура, а на колкото искате”.

          „Представете си, че гласуват половината против всички. Тогава никой друг не може да е повече от половината”, допълни той.

          „Българите да отидат и да гласуват както искат, но да знаят, че нищо не правят с това квадратче – все едно пускат бяла бюлетина. За мен това е пълна глупост”, каза математикът.
          ...
          Законодателят се опита да превърне правото в задължение и да вмени на хората задължението да гласуват, въпреки че Конституцията казва, че това е право”, коментира Асен Генов.

          Той поясни, че на практика

          няма разлика между „Не подкрепям никого” и недействителна бюлетина.

          И двете се изваждат от броенето и се стеснява базата, на която се изчисляват процентите.


          „Затова според мен правилното е или задължението да гласуваш да го няма, или гласовете от квадратчето „Не подкрепям никого” да участват в броенето”, заяви Асен Генов.
          http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...ia-vot-6060000
        Working...
        X