Първоначално изпратено от trafix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски Избори
Collapse
X
-
По-често пиша в темата за изборите в САЩ, защото Президентът на САЩ има по-голямо влияние върху нашите съдбини от Президентът на БГ, който е ...Протокол, по думите на Цв.Цветанов.Цецка Цачева е по-добра кандидатура от Трайчо Трайков и тя ще е следващия Президент.Не е конфронтираща се личност и има подкепата на ГЕРБ.Кой стои зад Трайчо Трайков?Никой!Един файтон разцепени Реформатори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеРазбрах, че Радан нарекъл бойко байхуй Ама, то с какъвто се събереш, такъв ставашМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Аз - защото винаги гласувам по съвест, ще подкрепя мъдрият и почтен д-р Пламен Пасков, когото ного уважавам.
Като гледам обаче масовото ниво на кандидатите за, яд ме е, че не реагирах по-рано и сам аз не се кандидатирах за Дуче.
Вбесявам те обаче манипулациите на разните агенции, че гнъсната цецка водела при предпочитанията на хората - в няколко от най-четените новинарски сайтове има анкети и навсякъде (гласували 10 000+ хора) води ген. Радев и то с ного - средно около например 9%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеРазбрах, че Радан нарекъл бойко байхуй Ама, то с какъвто се събереш, такъв ставаш
тоя бабаит твой чиляк еИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Ето го радановото ))
"Ние имаме силна обща мажоританта кандидатура, която няма да се огъне на този мутренски рекет на Бойко Борисов. Защото опитът да бъде огънат Трайков по този начин, е правен, само че резултатът е бил друг. И не е случайно, че Трайков е кандидат, защото президентът на България трябва да не се огъва. Следващата стъпка, за да има Реформаторски блок, е той да се консолидира до ниво на единна организация. Аз ги съжалявам, защото сега Борисов ги вика и ги мъмри като шеф. А нито един човек в нито една партия на блока не е човек без достойнство, който иска подобно унижение”
Не може да викаш министър и да му викаш "Ще ти спра парите, които пуснах предизборно"....,
коментира в студиото на „Здравей, България” председателят на ДСБ Радан Кънев.
След интервюто си за NOVA Радан Кънев официално се извини на зрителите на телевизията и на водещия Виктор Николаев заради нецензурния израз "бай х*й", който употреби в национален ефир.
Ето го и самото интервю
http://www.nova.bg/news/view/2016/10...а-битка/
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНаивник не така бе бате.Ше остане некой с впечатление че си и мераклия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи кво, писа че съм пуснал тук коментар преди взрива
За мама президент? - Да и е.. цецката
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ теб те беше забъркал с един китайски ресторант, май, но не помня каква точно беше историята
Зарежи го Лилов, кажи какво мислиш за Цачева - Президент
За мама президент? - Да и е.. цецката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЛилов пак е спретнал съчинения
Зарежи го Лилов, кажи какво мислиш за Цачева - Президент
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИсторията с Дипломата на Цецка/или Цеца/ Цачева изглежда иска да отклони вниманието от нещо друго ...
В тази посока пише и Г.Лилов
https://web.facebook.com/grigor.lilo...060911332?_rdr
Българите толкова привикнахме към ...фалшивите дипломи, че едва ли някой би се впечатлил, особено като се цитира из медиите, че е вероятно да е толкова "фалшива", колкото дипломата на Софиянски ... Та, съмненията, заедно с обвиненията са пуснати
Григор Лилов пише, че е вероятно, това да е вътрешен комплот на самия ГЕРБ, работейки по този начин за натовския кадър ген. Радев.
Затова, въпросната диплома не е представена от самата Цачева, а от пресцентъра, но без да е посочено от кого точно, предвид закона кой ще носи отговорност за представяне на фалшификат...
Може и да е прав, а може и наистина да е отвличане на вниманието от сериозните теми, като например Цецка Цачева може ли да се ...еманципира от тартора Борисов като следващ президент след Плевнелиев?
Коментар
-
Историята с Дипломата на Цецка/или Цеца/ Цачева изглежда иска да отклони вниманието от нещо друго ...
В тази посока пише и Г.Лилов
https://web.facebook.com/grigor.lilo...060911332?_rdr
Българите толкова привикнахме към ...фалшивите дипломи, че едва ли някой би се впечатлил, особено като се цитира из медиите, че е вероятно да е толкова "фалшива", колкото дипломата на Софиянски ... Та, съмненията, заедно с обвиненията са пуснати
Григор Лилов пише, че е вероятно, това да е вътрешен комплот на самия ГЕРБ, работейки по този начин за натовския кадър ген. Радев.
Затова, въпросната диплома не е представена от самата Цачева, а от пресцентъра, но без да е посочено от кого точно, предвид закона кой ще носи отговорност за представяне на фалшификат...
Може и да е прав, а може и наистина да е отвличане на вниманието от сериозните теми, като например Цецка Цачева може ли да се ...еманципира от тартора Борисов като следващ президент след Плевнелиев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗащо “Америка за България“ обяви война на ген. Румен Радев ?
http://bultimes.com/zashto-amerika-z...n-rumen-radev/
Коментар
-
Защо “Америка за България“ обяви война на ген. Румен Радев ?
http://bultimes.com/zashto-amerika-z...n-rumen-radev/
Коментар
Коментар