IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Tutankhamon;1060024871]

В другата тема си пуснал интересен линк. Намерих оригинала
    http://www.the-american-interest.com...l-realignment/
    малко е стара статията, но не пречи да е актуална

The first of these verities is that the United States is still the world’s politically,
    economically, and militarily most powerful entity but, given complex geopolitical shifts in regional balances, it is no longer the globally imperial power. But neither is any other major power.
    The second verity is that Russia is experiencing the latest convulsive phase of its imperial devolution. A painful process, Russia is not fatally precluded – if it acts wisely – from becoming eventually a leading European nation-state. However, currently it is pointlessly alienating some of its former subjects in the Islamic southwest of its once extensive empire, as well as Ukraine, Belarus, and Georgia, not to mention the Baltic States.

Който иска повече да ходи да чете

Коментар

• Хаххахах, а если не хатите поедете в российската туристическа Мека, то мъй вас отправим
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        "Аз знам стотици начини да изкарам руската мечка от бърлогата ѝ, но не знам нито един начин да я върна обратно. Никога не дразнете руската мечка" - Ото Фон Бисмарк, първия канцлер на Германия
        Представям си само нашите форумни пациенти какви сериозни дразнители са за мечката.Они си лаят она не е чувала за тях

Коментар

• "Аз знам стотици начини да изкарам руската мечка от бърлогата ѝ, но не знам нито един начин да я върна обратно. Никога не дразнете руската мечка" - Ото Фон Бисмарк, първия канцлер на Германия
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Не мразете никого, дори и комунистите. Не е богоугодно. Презрението е достатъчно.

Прав си. Презирам ги и клиширано и всякак..
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Не мразете никого, дори и комунистите. Не е богоугодно. Презрението е достатъчно.
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Накратко в статията се казва, че орязването на бюджетните разходи е достигнало предела си и вече няма от какво да се кълца. Затова се предлага въвеждането на нови данъци/акцизи и такси,

================================================== =================

Товарищ Марранди! Тов. Путин сказал, что увеличаване на данъците преди 2018 година няма да има. Другото са злостни клевети. Кажи сега - на Медведев и теб ли да вярвам, или на тов. Путин?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Е па за тва плащат, тва "мразят" ... нищо сложно...
                  Питай Измамника колко плащат. Ти май още не си се уредил?
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    Как беше ?

Долу комунистите !.
                    Правилно, Морки

Ето да си гледкаш гербовете на БГ през комунизма. Всичките мязат на надгробна плоча, на която пише 681-1944. Амин!
                    Attached Files

Коментар

• Някои хора цитират тук някой си Иванджийски. Това е "журналист", чиято страст са конспиративните теории.Не че няма някои истини в неговите писания, но като цяло са доста индоктринирани и ретроградни. Този човек е сбъркал времето, в което живее. За него е добре да е в 1932-51 година. Не му е мястото да го постват тук. Фенове могат да му бъдат пенсионери над 80 години, живущи в Брегово ( видинско) и различни по вид лузери.

Коментар

• Как беше ?

Долу комунистите !.
                        Last edited by markoci; 31.08.2016, 17:15.
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
                          Колчо Слепеца, е па за вазе безплатно ви мразим предателите.
                          Уууу че клиширано.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
                            ... За чий ни е на нас да мразим всичко, що е оттам, ....
                            Е па за тва плащат, тва "мразят" ... нищо сложно...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
                              Плевенските катунари са едни от тях.
                              п
                              Last edited by national power; 31.08.2016, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                                Спомени на Георги Настев за един от лагерите в България след 9.09.1944г.

Отдавна щях да ви напиша за издевателствата в ТВО Куциян през 1947г., но не си спомням вече имената...наказанието "звездоброй" съкращаваше живота на хората, тъй като бе начало на болести, от които следваше бавна смърт. За да добиете представа за "звездоброя", трябва да ви кажа, че това е наказание да стоиш цяла нощ на виелиците и сутринта да отиваш на работа в мината. В правилника пишеше, че размерът му не трябва да превишава три нощи. Но аз съм свидетел как група студенти бяха наказани за седем нощи заради това, че бяха обявили гладна стачка с искане да бъдат изпрани дрехите на концлагеристите, които бяха пълни с въшки.

Цялата група не изтърпя наказанието докрай, защото те започнали да падат в безсъзнание от замръзване. След четвъртата вечер оставиха само "подстрекателя", както го нарекоха - макар че от носа му течеше кръв и кашляше до задавяне. След "звездоброя" той се превърна в руина. Сега не вярвам да е между живите, тъй като тогава туберкулозата не беше излечима, но тези, които са били в неговото отделение, сигурно знаят името му...

http://www.decommunization.org/Testimonies/Nastev.htm

Това е поредното доказателство за недъзите на комунистическото управление в България (1944г. - 1990г.)
                                Концентрационните лагери в днешно време са крайно необходими.Бая боклуци плачат за наказанието звездоброй

Коментар

Working...
                                X