IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
    не. аз го съчених....инъче ще им стоят за вечни времена празни апартаментите...
    ...или кратуните?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Това циитат от Ватето ли е?
      не. аз го съчених....инъче ще им стоят за вечни времена празни апартаментите...
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        политиците да дават безплатни апартаменти на учещите ,
        идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
        Това циитат от Ватето ли е?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• политиците да дават безплатни апартаменти на учещите ,
          идвам да уча в София но нямам пари за наем.ще вляза да живея в някой празен апартамент после като изуча програмирането в СофтУни ще плащам наем като почна да работя. в студентски град живях но там много хлопат .по дискотеки не ходя,алкохол не пия по жени не ходя не пуша...няма да е панелка тАМ живеят предимно некачествени хора........набелязал съм няколко нови блока....след 7 клас звърках бала ми стигаше за математика с английски паралалка ,а аз от не информираност отидох биология с немски,защото гледах филма снежни кучета за богат зъболекар в маями,а в предното училище бях с немски а те ми казвах даскалите то никой няма да те чака с ангийския в гимназията не почвали от аб -то...ако не бях збъркал щях да уча в англия в университет
          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Григор лилов
            ГАЗОВИЯТ ХЪБ НА БОРИСОВ УМРЯ
            *** Основният доставчик на газ - "Газпром" отказа участие в конференцията във Варна
            "Газпром" се отказа да праща свои представители на конференцията за газовия хъб "Балкан", планирана за 4-5 септември в "Ривиерата" край Варна.
            "Не се планира участие на делегация на "Газпром" във Варна", съобщиха от компанията.
            Проектите за хъба разчитаха основно на руска газ, която да идва евентуално по "Южен поток", ако се построи. Разчетът беше за 63 млрд. кубометра, докато доставките по тръби от Гърция се определяха най-много на 3-5 млрд., а от Турция - на 3 млрд.
            "Булгаргаз“ ще представи на конференцията четири бизнес-модела за реализацията на проекта. Всичките разчитат на руската газ.
            Окончателната цена на хъба ще стане известна не по-рано от 2017 г., но приблизителната стойност е около 1.2.-1.3 млрд. долара, от които 800 млн. се очакват от инвеститори (разликата до близо половин милиард ще е покрита от България).

И още нещо от него
            https://www.facebook.com/grigor.lilo...56422007807071
            ПРОГРАМАТА ЗА ЕМИГРАЦИЯТА
            *** С точки и срокове, само дето не е българска.
            *** Сравнете как се кандидатства - с фрази или конкретика за обществен пост у нас и съответно в САЩ
            Пламен Димитров Николов: "играх си да преведа речта на Тръмп, защото искам да я чуя от българския президент (б.м.: и от премиера)
            Като му благодаря, давам и линк към неговата стена, където е оригинала
            https://www.facebook.com/plamen.nikolov.338211?fref=ufi
            Ще отбележа, че помествам речта не само заради актуалния за целия свят проблем с миграцията.
            Помествам я и заради друго съображение: ДА СЕ ВИДИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КАК СЕ ЗАЩИЩАВА ПРЕТЕНЦИЯТА ЗА ЗАЕМАНЕ НА ОБЩЕСТВЕН ПОСТ - с ясно разписана програма по точки и детайли за всеки проблем. А не с ала-бала фразите на родните политици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
              Ако "политика" означава да се целуват чужди за-д-ници, България разполага с нечуван "политически" потенциал.
              Шшшшште ги видиш начело на рейтингите.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                Една новина за отскок на русофобите и обонгофилите:

Путин отсече: Крим ще остане в състава на Русия!
                Въпросът исторически е закрит, категоричен е руският президент

Крим завинаги се върна в състава на Русия, въпросът исторически е закрит. Това подчерта президентът на РФ Владимир Путин по време на дискусия на пленарно заседание на Далекоизточния икономически форум във Владивосток, предадоха БГНЕС и ТАСС.
                Народът на Крим взе решение и гласува. Въпросът исторически е приключен и връщане към предишната система изобщо не може да има, подчерта руският президент.

Както вече е известно, Крим бе обявен за руски район след референдум през март 2014. Тогава за присъединяване на полуострова с Русия гласували повече от 95% от жителите му.
                То това ясно още от 1999. Косово срещу Крим. Само да не им поискат още някоя добавка, че сме напред в списъка.

Коментар

• Една новина за отскок на русофобите и обонгофилите:

Путин отсече: Крим ще остане в състава на Русия!
                  Въпросът исторически е закрит, категоричен е руският президент

Крим завинаги се върна в състава на Русия, въпросът исторически е закрит. Това подчерта президентът на РФ Владимир Путин по време на дискусия на пленарно заседание на Далекоизточния икономически форум във Владивосток, предадоха БГНЕС и ТАСС.
                  Народът на Крим взе решение и гласува. Въпросът исторически е приключен и връщане към предишната система изобщо не може да има, подчерта руският президент.

Както вече е известно, Крим бе обявен за руски район след референдум през март 2014. Тогава за присъединяване на полуострова с Русия гласували повече от 95% от жителите му.
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://svetoven.pogled.info/news/767...e-poveche-pari
                    Проф. Стив Ханке

- Икономическият ръст е нисък и една от причините е огромният негативен шок от КТБ Той засегна всички банки и всички те имат своите опасения. Стремят се да се рекапитализират, което драматично ограничава ръста на кредитирането и паричното предлагане. Това е негативният шок в резултат на КТБ, предполагам, че и останалите колеги са дали тази негативна оценка заради него. С този процес за съжаление е свързана и безработицата. Защото икономиката и икономическата активност вървят по модел. Привърженик съм на монетарната теория - широките пари, паричното предлагане определят дали икономиката ще се движи към растеж, или в обратната посока. Определят и каква ще е безработицата, както и други показатели. Това е причината за по-ниската ми оценка.
                    - На правителствените финанси давате , горе-долу колкото останалите.
                    - Правителствените финанси са в много добро състояние и щяха да са в още по-добро, ако не беше кризата с КТБ.

- Вие сте много добър анализатор и на Естония, по какво се различаваме от тях?

- По институциите. Нямат нищо общо с вашите и затова корупцията там е минимална. При вас правилата не са ясни, често се променят и рискът за бизнеса е голям В Естония няма такъв риск, там правилата са ясни и не се променят.

- Нали и естонците бяха с валутен борд като нас и приеха еврото. В случая нищо драматично не се случи. Защо за нас тази валута ще е такъв проблем?

- При Естония е различно, защото институциите и дисциплината им са различни, нямат нищо общо с българските. Вие много повече приличате на гърците, докато естонците са като германците. В случая съм убеден, че приемането на еврото и за тях не бе добра идея, но то не предизвика голяма промяна заради дисциплината им. При вас няма да е така - промяната ще е голяма.

Коментар

• Заглавие в днешна медия:
                      The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Ако "политика" означава да се целуват чужди за-д-ници, България разполага с нечуван "политически" потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                          Ще спреш ли да занимаваш форума с твоите очаквания прогнози история и фантазии....Не сме доктори и не се интересуваме
                          Е, все някой може и да се. Не се косѝ. Лично мен ме забавлява...когато имам време за губене.

Коментар

• Нещо от суровата реалност, за да не се занимаваме с антируските фантазии на Маранди.

================================================== =================
                            Накопительную часть пенсии россияне не видели уже 3 года. И не увидят еще столько же. Правительство планирует "заморозить" ее до 2019 года включительно. Об этом заявила вице-премьер Ольга Голодец на Восточном экономическом форуме.

- Минфин не предусмотрел в трёхлетнем бюджете переводы накопительной части в Пенсионный фонд. Но в бюджете полностью учтена индексация пенсий, будет рост пенсий в полном объеме, - "подсластила пилюлю" Голодец.

Замглавы Минэкономразвития Олег Фомичев признался в куллуарах форума. что идея никому не нравится. Но бюджет срочно нуждается в деньгах.

================================================== ==================
                            Това както и да е, и който ще да го чете. Интересен е един от коментарите:

Dredd

15:22

Ну, все, голодецц...

Мытищи, Московская область, Россия
                            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Тц .. за миналата година очаквах Аврора, но се размина с малко. Единствено казах, че спирането на спада на манголската икономика да се очаква към втората половина на 2017 годинка и че пенсиите на 'орицата отидоха в кофата. Няма да има такива, както се вижда понеже ги замразяват за още три годинки и това е вече от 2014. Понял?

От две години и половина чета глупостите на некфи БГ матрьошки как в манголия нямало криза и по всичко са най-най- ....

П.П. Запей за Аврора, Дъми! Запей! ( обичам да слушам манголската култура )
                              Ще спреш ли да занимаваш форума с твоите очаквания прогнози история и фантазии....Не сме доктори и не се интересуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Не е лоша идеята. Да сложат до него и реактора за Белене и ще стане секси музей: Глупостта на ко му не та та в България.

10 ойрос вход и чужденците ще се скъсат да идват да се посмеят за селфи
                                Всички турци ще дават и по 20 евра да се смеят на простотиите на Тиквата и на такива като теб който го подкрепят него и всички лизачи на западни д......

Коментар

Working...
                                X