IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Какъв празник е това? Ако искаше да има празник да бяха дали заплати и пенсии
    още в петък .Какъви празници хората като нямат пари и си седят в къщи стискайки
    всяка стотинка? Срам и позор за такава държава.И какво съединяване след като
    при шопите заплатите тръгват от 1000 нагоре,а провинцията ку,чита ги яли с минимални
    доходи?
    То ако парите правеха празниците, ехх...

Хората нямат общи ценности и идеали, а болшинството от тях все още се мерят "кой е по-по-най..." вместо да се Обединят, да изложат на показ силните си страни на база вътрешните чувства и умения, и съответно да видят същите такива у другите, и да заживеем в хармония в която всеки е полезен на себе си, но и на другия по един или друг начин...

П.П. На това май му се викаше "утопия" или май по новому "фантастика"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Абсолютна, нагла, тотална, безочлива ЛЪЖА - лъжа по бойко-гьобелски !!! Цената била "непосилна" за България, "нямали сме нужда" от нова голяма енергийна мощност... но в същото време бяха пуснати в експлоатация над 1000 мегавата фотоволтаици и бяха похарчени точно същите пари, нужни за завършване на АЕЦ Белене, за... РАЗВЪЖДАНЕ И ХРАНТУТЕНЕ НА ХЪХРЯЦИ !!! Това е грозната истина - Хелекторатът на бойкоборисов изяде и изпи АЕЦ Белене !!!
      Срещу една атомна централа все пак получаваме точец - дори несгодно да е (макар атомната енергия е една от най-евтините), но какво получаваме срещу т.нар. "социална политика"? - Какво произвеждат ромовете, освен нови ромове, ако не броим всичките им престъпления?
      Ти въобще четеш ли се като пишеш нещо?
      Какво общо имат частните средства похарчени за фотоволтаици с Белене? Или можеше да им ги вземете и да си построите с тях Белене?
      А и какво общо имат хъхряците в случая?
      Интересно ще е да обясниш логиката в писанията си.

ПП
      Не е лесно да си професионален трол, напрежението не е по силите ти май.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Ами в България все още структурата е като в една северна, варварска държава. И там заплатите в столицата им са много по-високи отколкото в останалата част.
        Ма вие нали за това се борите що мрънкаш не мога да разбера?
        Двадесет и пет години Вашингтон ни дава акъл как от хора да станем маймуни и
        маймунарника е налице ,вече сме на клона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          при шопите заплатите тръгват от 1000 нагоре,а провинцията ку,чита ги яли с минимални
          доходи?
          Ами в България все още структурата е като в една северна, варварска държава. И там заплатите в столицата им са много по-високи отколкото в останалата част.
          Ма вие нали за това се борите що мрънкаш не мога да разбера?
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Досега са наблюдавани единични случаи на преход от life към жизнь, докато обратното е неизброимо множество. Но за мен все таки да си руснак и да отидеш да живееш в страната-загубител на войната си е живо предателство. Това е една непоправимо глупава част от руския народ, която сляпо вярва в заклинания като евроатлантически ценности и в непогрешимостта и величието на Запада една част която в захлас и с благоговение произнася думата zapad dokato zapada a raboti.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
              Да има една непоправимо глупава частот българския народ която вярва в заклинания като евроатлантически ценности и в непогрешимостта и величието на Запада една част която в захлас и с благогвение произнася думата zapad dokato zapada a raboti
              Чак в толкова в такива работи не вярвам сляпо, но просто животът в държавите в така наречения от теб Zapad е по-лек. Едното е life, а другото - жизнь.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                То за такива като тоя всеки, който не е с продажните русофили, е със САЩ.
                Всъщност всеки нормален блългарин не е с продажните русофили.
                Че има една глупава част от тоя народ, непоправимо глупава, е ясно.
                Тая част докрай ще се кланя на крадливата осанка на байтошовото престъпно време.
                Да има една непоправимо глупава частот българския народ която вярва в заклинания като евроатлантически ценности и в непогрешимостта и величието на Запада една част която в захлас и с благогвение произнася думата zapad dokato zapada a raboti

Коментар

Ми вие за САЩ не пишете ама Русия фалиргате всеки ден.Кога фалира Русия ми се обади нали си убеден
                  Нали ти обясних, че в последните 25 години два пъти е фалирала. Сега трети път ще.
                  Защо мислиш, че напуснаха Германия. Нямаха пари за прехрана на войската.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                    ================================================== =================]

Някъде да си видял едно мое хвалебствие на САЩ? Аз съм българин и ми е грижа за моята страна. За САЩ не давам и пукната пара. И какви са тези "вие" и т.н. Ами и аз като теб не одобрявам педерастията, държа на семейството си, ходя на работа всеки ден и децата ми ходят. В нашия дом чалга не се слуша, а лично аз дори телевизия не гледам. Я ми обърни постовете и виж дали съм казал и една обидна дума за Путин, да речем. Не обиждам никого като личност.И друг път съм ти писал, да си мериш думите. С лични обиди не можеш да привлечеш никого за каузата си. Ако в този форум се пише с нормален, умерен тон ( също така и грамотно), нивото му ще се вдигне.
                    Поздрави и умната. Не сме врагове. Просто мненията ни не винаги съвпадат.
                    Ми вие за САЩ не пишете ама Русия фалиргате всеки ден.Кога фалира Русия ми се обади нали си убеден

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      Честит празник! Съединявайте се днеска.
                      доходи?
                      Last edited by Grosss; 06.09.2016, 15:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение

Някъде да си видял едно мое хвалебствие на САЩ? Аз съм българин и ми е грижа за моята страна. За САЩ не давам и пукната пара. И какви са тези "вие" и т.н. Ами и аз като теб не одобрявам педерастията, държа на семейството си, ходя на работа всеки ден и децата ми ходят. В нашия дом чалга не се слуша, а лично аз дори телевизия не гледам. Я ми обърни постовете и виж дали съм казал и една обидна дума за Путин, да речем. Не обиждам никого като личност.И друг път съм ти писал, да си мериш думите. С лични обиди не можеш да привлечеш никого за каузата си. Ако в този форум се пише с нормален, умерен тон ( също така и грамотно), нивото му ще се вдигне.
                        То за такива като тоя всеки, който не е с продажните русофили, е със САЩ.
                        Всъщност всеки нормален блългарин не е с продажните русофили.
                        Че има една глупава част от тоя народ, непоправимо глупава, е ясно.
                        Тая част докрай ще се кланя на крадливата осанка на байтошовото престъпно време.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          Гигов,
                          историята е такава ,каквато е
                          това ,че Англия и Сащ са били против нас
                          не прави Русия наш приятел
                          истината е ,че в новата ни история Раша
                          винаги е обгрижвала повече нашите съседи
                          Гърция,Румъния и най вече Сърбия и
                          срещу българските интереси.
                          А,да си припомним и Съединението
                          кой е бил срещу него
                          Безсрамието на русолюба не знае граници и празници.
                          Дори днес ще наглее на тема: "Да дадем България на Руслямия!"
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Не е зле да спреш с фалитите на Русия а да видиш твоите хора на къде отиват щото печатницата не спира.Дори Филипините се бъзикат с вас.У киреча сте.И докато бълнувате фалите на Русия ще усетите как фалиргате вие.Щатите са фалирали много отдавна и морално и материално барабар с евроатлантическите ви просташки ценности за идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Няма как да се подмени реалността че сме били от другата страна на барикадата , до момента в който виждаме че сме на губещата страна ...тоест докато Съветските войници не идват на границата ни.

Факт е обаче че България излиза от втората световна война с ТЕРИТОРИАЛНА ПРИДОБИВКА макар че е страна загубила войната. И това се случва точно заради другарите Сталин и Димитров .....не заради нещо друго.
                              За лъжците празник няма. Куфар, гара, Маскуа!
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                                Доколкото си спомням, не е баш така. СССР е представена в ООН от Русия, Украйна и Белорусия. Последните две се застъпват България да се признае за съвоюваща държава, което съществено би облекчило позициите й спрямо Югославия и Гърция. РСФСР обаче е твърдо против. Това вероятно свързано със спомена за ПСВ. В съветското управленско ядро има различни течения, тежнения и боричкания. Сталин се е съобразявал с тях, защото управлява многонационлна федеративна държава. А и не би могъл всичко да решава сам. Разбирал е, че компетентността му има граници.
                                "Бащицата на народите" - да, ама некои тук са по-бююкакъллъ от всинца ни. Само гледай.
                                The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

Working...
                                X