If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май не познаваш добре "братовчеда".
Та нали именно едни самолети и вертолети пратиха "илийката" при луканов с любезното съдействие ....
Гигов (не форумния) е класически оръжеен търговец (калашници, гранатомети, боеприпаси, понякога и малко по-едри неща), но със самолети и сателити не търгува. Тази игра е запазена само за големите момчета, а той е просто провинциално (българско) момче. България никога няма да я приемат в този клуб.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Та нали именно едни самолети и вертолети пратиха "илийката" при луканов с любезното съдействие ....
Не знам за какъв 'илийка" ми говориш, ама в статията не става дума за скрап, а за нови самолети и сателити. Пък кой купил и продал някаква потънала подводница или излезли от употреба самолети, това го не знам.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Както правилно си се досетил, на мене ми е през оная работа. Нямам нищо общо с военния бизнес.
Обаче да ти кажа правичката и на братчеда Николай му е през същата работа. Тука става въпрос не за гранати, картечници,ерпегета, калашници и пистолети, ами за самолети и сателити. Та ша му накривят шапката.
E сега гигов ще получи удар....Не форумния гигоу, да не го сбъркате
Както правилно си се досетил, на мене ми е през оная работа. Нямам нищо общо с военния бизнес.
Обаче да ти кажа правичката и на братчеда Николай му е през същата работа. Тука става въпрос не за гранати, картечници,ерпегета, калашници и пистолети, ами за самолети и сателити. Та ша му накривят шапката.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- Сине, като пораснеш, какъв искаш да станеш?
- Амии... градинар.
- Да, ..а какъв друг?
- Може и пощальон.
- Хм, а нещо друго?
- Водопроводчик!
- Жена! Нашият май е намерил скритото DVD с немските филми!...
Над половин милион демонстранти в Каталуния поискаха отделяне от Испания
Над половин милион души се събраха в Барселона в ден на демонстрации от каталунските националисти, които искат да се отделят от Испания, предава BBC, цитирана от "Фокус". Тази неделя е националния ден на Каталуния, който отбелязва денят, в който Барселона е превзета през 1714 г. по време на Войната за испанското наследство, събитие, което бележи историята на града.
По данни на полицията 540 хил. души са излезли по улиците на каталунската столица, като са били проведени демонстрации и в четири други града в региона.
Регионалният президент Карлес Пуигдемонт призова за подкрепа за „превръщането на Каталуния в независима държава“. Испания постоянно блокира опитите за провеждането на референдум за отделяне. Въпреки това Пуигдемонт, който пое властта през януари и изправен пред вот на доверие на 28 септември, подкрепя преговорно оттегляне от Испания, но е намеквал и че Каталония може да обяви независимост едностранно, ако това е необходимо.
Коментар