Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеда и като продаде този хляб преди е можел да си купи едни вносни неща, сега може да си купи наполовина от тези нещама за какво му е да купува вносни неща - Русия такива хубави неща произвежда, чугун, нефт, газ - за какво му е на този хлебар да си купува телевизори, лекарства или дори презервативи.
Спомням си отношението месо/сирене при соца... Не е нормално хубавото сирене да струва 10лв, а да се предлага месо по 6лв. Ако хубавото сиренето е 10лв, то тогава истинското месо трябва да струва над 16,00лв, значи това което се продава и прилича на месо, не е месо. В Русия например хубавото месо е по-скъпо от хубавото сирене с около 50%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедемокрацията, която изповядваш е неработещ, лабораторен модел...
Пък сега компютър, смарт телефон, Интернет, форуми, етц - баси всичко го измислила гадната демокрация.
Един чугун ви остана да се гордеете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБВП се мерни в пари - цял свят го мери в пари - ти като искаш го мери в чугун или хляб - твоето мнение няма никакво значение за света
пък то не е така , начина за оценка през чужда валута изкривява резултата .....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеколкото е по голяма икономиката , толкова по малък процент от нея е външната търговия.
тоест със сигурност в кошницата на Руснака 100 % от потреблението не е външни стоки ...тоест и по тоя логика пак не е паднал със 50 % измерено през дохода му
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеда и като продаде този хляб преди е можел да си купи едни вносни неща, сега може да си купи наполовина от тези нещама за какво му е да купува вносни неща - Русия такива хубави неща произвежда, чугун, нефт, газ - за какво му е на този хлебар да си купува телевизори, лекарства или дори презервативи.
тоест със сигурност в кошницата на Руснака 100 % от потреблението не е външни стоки ...съответно и по тоя логика БВП пак не е паднал със 50 % измерено през дохода на хлебараНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз не съм дървен философ ,на черното да казвам бяло ...
Искам да ми отговориш фалира ли Русия в края на 2015 или си лъжец.....
П.П За протокола останалите ти две другарчета бяха баннати вчера заради лични обиди така че внимателно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЪ това не е демокрация. демокрация щеше да е ако тези бяха в затвора. това е корупция и олигархия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеБе май при теб мисленето го няма:
Значи по твоята логика с 50 %
един руски хлебар произвежда и продава 1 хляб за 100 рубли което било 3 долара
след година същия руски хлебар продава същия хляб за 110 рубли което било 1,5 долара
.....по твоята логика с 50 % след година всъщност хлебара вече прави и продава по половин хляб , а реално той пак си прави един ....ма за какво му е да купува вносни неща - Русия такива хубави неща произвежда, чугун, нефт, газ - за какво му е на този хлебар да си купува телевизори, лекарства или дори презервативи.
Коментар
-
П.П За протокола останалите ти две другарчета бяха баннати вчера заради лични обиди така че внимателно....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПомпането на нефт е различно от производството на стоки.
Така че, правилно би било - всички страни разчитащи на копането на суровини от земните ядра страдат в определена степен.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са числа - знам ви че мисленето не ви е силна страна но дори и ти би трябвало да можеш да сметнеш процентно изменение иначе се опасявам че би трябвало да бъдеш уволнен за некадърност.
Значи по твоята логика с 50 %
един руски хлебар произвежда и продава 1 хляб за 100 рубли което било 3 долара
след година същия руски хлебар продава същия хляб за 110 рубли което било 1,5 долара
.....по твоята логика с 50 % след година всъщност хлебара вече прави и продава по половин хляб , а реално той пак си прави един ....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениевсички производители на стоки с циклични цени страдат в определена степен ......
Така че, правилно би било - всички страни разчитащи на копането на суровини от земните ядра страдат в определена степен.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са числа - знам ви че мисленето не ви е силна страна но дори и ти би трябвало да можеш да сметнеш процентно изменение иначе се опасявам че би трябвало да бъдеш уволнен за некадърност.
П.П За протокола останалите ти две другарчета бяха баннати вчера заради лични обиди така че внимателно....
Коментар
Коментар