IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
    Лично на мен "Путин едет по стране" на ДДТ ми допада повече

Линк

Слепаков е хит. Работи си в Русия човека, издава албуми, милионер в долари и си пее песните и никой не го закача, даже и по телевизиите го дават.

Демокрация
    Ахахаха, явно не отбираш от ирония или дори откровената подигравка, която ДДТ си направиха навремето с малкия некадърник в първия му мандат...

Пък те и Немцов го "даваха по телевизиите" и си говореше човека...
    Last edited by kandid; 27.09.2016, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      И касапниците в Сирия няма да спасят джуджето в Кремъл, не се надявай... Нещата в страната му стават все по-зле и по-зле, още малко да се сговни и жив ще ги изядат... Аврора и щурм на Зимния дворец го чакат...
      Ухаа...
      Верно ли.. ?
      Скоро, имаше избори по ония места.
      Да са ти казали, някакви резултати... ?
      или не ви дават да гледате натам ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Семён Слепаков: Купи говно
        https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI
        Лично на мен "Путин едет по стране" на ДДТ ми допада повече

Линк

Слепаков е хит. Работи си в Русия човека, издава албуми, милионер в долари и си пее песните и никой не го закача, даже и по телевизиите го дават.

Демокрация

Коментар

• И касапниците в Сирия няма да спасят джуджето в Кремъл, не се надявай... Нещата в страната му стават все по-зле и по-зле, още малко да се сговни и жив ще ги изядат... Аврора и щурм на Зимния дворец го чакат...

Коментар

А кое е вярно? Лъжльо? Иначе супер снимка, може да е правена и в Хабаровск, например...

Сега ми хрумва друго - доколкото знам, Шериа забранява мъжете "да се украсяват", та май режисьора е забравил да свали пръстенчето на тоя "ислямист"...
            Не отговаряш. Нормално. (не че има какво да кажеш де...)
            Вярно е, че краварите СЪЗДАХОХА, отглеждага и сега се мъчат всячески да спасят, ид, нусра и производните им...
            Вярно е, че сега голяма групировка на тия бандити е обкръжена в част на Алепо.
            Не могат да излязат. Не пускат останалите жители, щото се пазят с тях. Дните им са преброени.
            Засилващото се, истерично квичане от старна на краварите и гейропейските им пудели, говори, че е възможно в обкръжението, брадатите да не са сами...
            толкоз.
            Ще видиш, че като приключат тая банда, по-натам в Сирия нещата ще тръгнат много бързо.
            Това, в случай че не стане (не дай БОЖЕ) нещо по-лошо ... Щото залога е доста голям.
            Last edited by Колчо Слепеца; 27.09.2016, 13:50.
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
              Така е. Всичко е въпрос на ценности.

И кой ти е виновен за това днес?

Кого копират тия каки през 70та, чий начин на живот? Брежнев??

Коментар

• Хубаво е, че пускаш и снимки от Афганистан, преди нахлуването на Брежнев... чийто достоен заместник в Сирия е Пу...

Така е в страните приели западните ценности, виж дойдат ли варварите от Изток и всичко става гавно... умеят го това "братушките" - да превръщат всичко в гавно...

Семён Слепаков: Купи говно
                https://www.youtube.com/watch?v=-e00TPb9HmI

Коментар

...

Въпрос на ценности...
                  Така е. Всичко е въпрос на ценности.

Коментар

• Така е, само дето в Сирия едни бомбят ИД в пустинята, а други рушат градове като Хомс и Алепо (където е сирийският народ), избиват мирно население и толкова деца, бомбят хуманитарни конвои...

Въпрос на ценности...

Коментар

• В всички тези държави някога работеха български специалисти, строяха пътища, язовири и сложни хидровъзели. Пътували са из целия Близък изток с коли и камиони по магистрали, строени от български компании от Истанбул до Багдат.

В Йемен, Либия, Ирак, Сирия - навсякъде, където сега е разруха, България строеше, а не рушеше.

Коментар

• Ех тоя катарски газ, местоположението на Сирия и интересите на Пу...

Коментар

• Сирия преди идването на "демокрацията" и "приятелите и" ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Анчето.
                            Гъба, кое точно не е вярно ?
                            А кое е вярно? Лъжльо? Иначе супер снимка, може да е правена и в Хабаровск, например...

Сега ми хрумва друго - доколкото знам, Шериа забранява мъжете "да се украсяват", та май режисьора е забравил да свали пръстенчето на тоя "ислямист"...
                            Last edited by kandid; 27.09.2016, 13:26.

Коментар

А!...
                              Анчето.
                              Гъба, кое точно не е вярно ?

Коментар

• А! Супер, опашатата лъжа на Пу повторена и от медия на касапина Асад!

Коментар

Working...
                                X