IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Бе ти нали громеше куманистите?Сега кво си заревал?Сега Баце ти дава шанс да гласуваш за неговата кандидатка и така да ги довършиш.Важното е БСП да загуби нали това искаш

Размахва дясната ръка, но с лявата стиска партийната книжка, да не се изсули от сакото......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Там гледай дали ще минат 50% това е загадката...
      Ми не с минали и Орбан се осра.Сега козът му е коз на Брюксел и те ше му го сложат а те го умеят.И Орбан утече

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        "P.S. Сбъднаха се най-големите ми страхове. Тетка ще е! Напънала се планината и родила мишка. Сива мишка.

Но това е положението. Слушах Борисов. Изреди квадригата на Цветанов. Фандъкова не я дава, била му важна за София, Димитър Николов за Бургас, Дончев му трябвал в МС… Излезе, че само Тетка за нищо не му трябва. В смисъл, не му е важна и ни я отстъпи. И каза, че досега нацията имала все бащи, но било време да има и една майка. Съжалявам, но за втори път ми се налага да се обявя за копеле. Първият път беше, когато Първанов беше обявен за баща на нацията.

Спирам… Толкова овчо отдавна не ми е било."
        http://reduta.bg/v2/article/%D0%B8%D...B2%D1%80%D0%B8
        Бе ти нали громеше куманистите?Сега кво си заревал?Сега Баце ти дава шанс да гласуваш за неговата кандидатка и така да ги довършиш.Важното е БСП да загуби нали това искаш

Коментар

• Руска медия публикува статия, в която пише, че в доклад на Министерството на финансите на Русия се прогнозира, че дефицитът в бюджета на Русия през 2016г. ще бъде около 3,7 % от брутния вътрешен продукт на Русия.
          Без коментар.
          http://www.rosbalt.ru/business/2016/10/02/1554959.html

Медия публикува статия, в която пише, че според оценка на Министерството на финансите на България към 30 септември 2016г. излишъкът в бюджета на България е бил около 3 388 000 000 лева. Това е поредната добра новина за България.

Коментар

• Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че Мартин Димитров уж бил невежа и че уж Трайчо Трайков бил некадърник и дебил. Истината обаче е съвсем друга. Мартин Димитров не е невежа, а Трайчо Трайков не е нито некадърник, нито е дебил.
            Един мой познат казваше, че ко мо не та та не умеят нищо друго освен да лъжат, крадат и убиват.
            Last edited by Ivan2015; 02.10.2016, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Излязоха ли предварителни данни за резултатите от реферехдуна в Унгария
              Там гледай дали ще минат 50% това е загадката...

Коментар

• Излязоха ли предварителни данни за резултатите от реферехдуна в Унгария

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  След като губят Турция американците са в паника и залогът за България им е важен.
                  Какво могат да направят повече ,да вкарат американски войски у нас....
                  тиквата прави всичко каквото искат ,но в един момент и той се Осеща че нашите интереси са други ...
                  Много груба грешка ,нещо от рода Пеевски шеФ на Данс....
                  Тя е неизбираема като визия и като човек....никой не иска да гласува за кучето на господаря.....греша за магарицата....
                  Да не вземат до 6 да викнат Кристалина или Кунева за втория тур...
                  Радев е американски възпитаник и това за тях за сега е достатъчно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Забравяш че ако ВМРО бяха опозиция ,сега щяха да са сигурни на балотажа...
                    Знаеш ли как наричаме при нас Патриотиотите и Атака ....Паричния фонд в Атака....
                    Те се продадоха на 100 % както Сидеров го направи през 2009 г. сега го направи пак ,заедно със Симеонов ...
                    капацитет от 200 к гласа...най много ... не знам колко ще отидат към Трайчо от Гроб....щото ако са над 30% ще стане мазало....
                    Всичките ще са на изравнени позиции Радев ,Цецка и Трайчо....
                    Ти за Патриотите ли ще гласуваш...
                    След като губят Турция американците са в паника и залогът за България им е важен.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Лично за мен Цачева е прекалено сива и няма харизма ..... / може да е умна и читава - не я познавам и не съм и следил дейността / , но просто няма излъчването необходимо да спечели изборите.

И аз си мисля че Каракачанов може да е изненадата за балотажа .

Забравяш че ако ВМРО бяха опозиция ,сега щяха да са сигурни на балотажа...
                      Знаеш ли как наричаме при нас Патриотиотите и Атака ....Паричния фонд в Атака....
                      Те се продадоха на 100 % както Сидеров го направи през 2009 г. сега го направи пак ,заедно със Симеонов ...
                      капацитет от 200 к гласа...най много ... не знам колко ще отидат към Трайчо от Гроб....щото ако са над 30% ще стане мазало....
                      Всичките ще са на изравнени позиции Радев ,Цецка и Трайчо....
                      Ти за Патриотите ли ще гласуваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        Трайчо - 5-6 % макс
                        Не повече от 4 % ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          За негово нещастие, с такива поддръжници, няма никакъв шанс......
                          Трайчо - 5-6 % макс
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Боко ако реално искаше да се бори щеше да пусне кметът на Бургас,с тая шансовите
                            му намалят значително.
                            Лично за мен Цачева е прекалено сива и няма харизма ..... / може да е умна и читава - не я познавам и не съм и следил дейността / , но просто няма излъчването необходимо да спечели изборите.

И аз си мисля че Каракачанов може да е изненадата за балотажа .
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              Според мен Трайчо Трайков е много по-удачен кандидат за президент от Р. Радев. Един мой познат наскоро каза, че Р. Радев е най-неподходящият кандидат за президент на България.
                              За негово нещастие, с такива поддръжници, няма никакъв шанс......

Коментар

Боко ако реално искаше да се бори щеше да пусне кметът на Бургас,с тая шансовите
                                му намалят значително.
                                Че кой е кметът на Бургас?Ми извън Бургас той е неизвестен.

Коментар

Working...
                                X