IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

То и Трайчо е ренегат ...
    Той и Костов е ренегат ...
    Май на Радев му се отвори парашута за президент....
    Много ми е интересно ти за кой ще гласуваш ...
    Аз ще гласувам за Радев щото не е ренегат има положително отношение към армията и към Русия и поне може да излезе пред строя без да се чуди какво да прави и как да крачи и накъде да се обърне ....
    Писна ми от милиционери и техните слуги....
    Сериозни доводи за избор на президент - да може да марширува.

Аз пък ще съм за гъби тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Краси е едно голямо нищо....
      Грешиш. Тоя е едно малко нищо.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Те у лево всички са ренегати - Дончева, Орешака.

И патреоте и той ренегат.

И един парашутист има, упс май летец беше, дето тъй и не стана ясно от де долетя.

Всъщност като се замисля, те у десно всички са ренегати.

За пръв път да съм на едно мнение с теб ..... всички са маскари в една или друга степен, ма поне да изберем по-малката , че Рошко дет щеше да шамари рашаните твърде много ни дойде .....
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И един парашутист има, упс май летец беше, дето тъй и не стана ясно от де долетя.

То и Трайчо е ренегат ...
          Той и Костов е ренегат ...
          Май на Радев му се отвори парашута за президент....
          Много ми е интересно ти за кой ще гласуваш ...
          Аз ще гласувам за Радев щото не е ренегат има положително отношение към армията и към Русия и поне може да излезе пред строя без да се чуди какво да прави и как да крачи и накъде да се обърне ....
          Писна ми от милиционери и техните слуги....

Коментар

На ренегат ,кефиш ли се......
            Гласувал съм един път на белотажа за него а той направи правитество с Боце....
            беше комунист ,после евролев със сашо лъжеца ,после социалист сега е абевеец....

Всъщност като се замисля, те у десно всички са ренегати.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Що бе Краси е наше момче. Патриот , уважителен към Руснаците , доста балансиран в изказванията си.

Не съм решил още за кого ще гласувам , но със сигурност за ГЕРБ , ДПС и реформатори - НЕ
              Краси е едно голямо нищо....

Коментар

Е то у лево Калфин е единствения разумен, ама като гледам нещо не му се кефите у форумо.

На ренегат ,кефиш ли се......
                Гласувал съм един път на белотажа за него а той направи правитество с Боце....
                беше комунист ,после евролев със сашо лъжеца ,после социалист сега е абевеец....

Коментар

Е то у лево Калфин е единствения разумен, ама като гледам нещо не му се кефите у форумо.

Щот не е руслямист.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Що бе Краси е наше момче. Патриот , уважителен към Руснаците , доста балансиран в изказванията си.

Не съм решил още за кого ще гласувам , но със сигурност за ГЕРБ , ДПС и реформатори - НЕ
                    Ваше момче....... Уважителен..
                    Краси...
                    Мале,мале.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Скивай какво направиха левите три партии четири кандитатури.В началото беше
                      само една ,но хитрата лисица Първанов нещо обърка клякането.

Коментар

Гледам нещо изборната машина наа гроб не е във форма , от шест села само в едно печели гроб , в другите опозицията....
                        С Каракачанов сме ходили на атон преди 6 години ,добро момче но няма хъс за борец....той е по статуквото а не да го премахне и се стреми со кротче ,со благо но не е вече това времето......

Коментар

Лично за мен Цачева е прекалено сива и няма харизма ..... / може да е умна и читава - не я познавам и не съм и следил дейността / , но просто няма излъчването необходимо да спечели изборите.

И аз си мисля че Каракачанов може да е изненадата за балотажа .
                          Ама е от ваще-комундела...
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Скивай какво направиха левите три партии четири кандитатури.В началото беше
                            само една ,но хитрата лисица Първанов нещо обърка клякането.

Коментар

• Kiril Stamenov
                              преди 2 часа ·

Лично към Бойко Борисов и Цветан Цветанов!
                              Благодаря ви глупаци, и българите ви благодарят за номинацията на Цецка Цачева!
                              Толкова не сме се смели от години, този Роско вече не е забавен, но тук купона е страхотен ...
                              Ще си отживеем с този травестит!
                              Благодарим ви ........

Коментар

Забравяш че ако ВМРО бяха опозиция ,сега щяха да са сигурни на балотажа...
                                Знаеш ли как наричаме при нас Патриотиотите и Атака ....Паричния фонд в Атака....
                                Те се продадоха на 100 % както Сидеров го направи през 2009 г. сега го направи пак ,заедно със Симеонов ...
                                капацитет от 200 к гласа...най много ... не знам колко ще отидат към Трайчо от Гроб....щото ако са над 30% ще стане мазало....
                                Всичките ще са на изравнени позиции Радев ,Цецка и Трайчо....
                                Ти за Патриотите ли ще гласуваш...

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X