If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сан шанжман Все си стоят на нула. Въпреки огромните ми усилия все не се получава. Купувам си кефир - викам си абе майната му, кво като е руски, кефи ме. И каква приятна изненада - той произведен в Германия
И аз така. Купих си водка Немирофф, и си мисля, ми кво като е руска, същата работа върши.
И... Изненада! Оказа се Украинска!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ха! Разбрах че са те баннали за няколко дена.
Кажи моля, как се отрази този бан на количеството руски стоки и услуги които потребяваш?
Сан шанжман Все си стоят на нула. Въпреки огромните ми усилия все не се получава. Купувам си кефир - викам си абе майната му, кво като е руски, кефи ме. И каква приятна изненада - той произведен в Германия
Ами сделката за миговете е дадена на прокуратурата ....там ще излезе някакъв резултат ,само ако боци падне от власт и перуката я осъдят ....
В момента БСП нямаше политик с харизма да спечели изборите и им трябваше външен човек с лява позиция ...
Никова не пое отговорност и въпроса беше между мая която ще се гласува от твърдото ядро но нищо повече и радев за който ще се гласува от периферията но партиините членове не го припознаваха напълно...
Бях по морето в Бургас на плажа слушах млади хора който бяха 20 човека който щяха да гласуват всичките за него....попитах дали служат във армията , не били ,били гласували за патриотите ....но ги излъгали...за старците е ясно...
Всички патриоти ням да гласуват за Симеонов че ги е предал...
Бе не само за миговете, за доста неща много народ трябва да влезе в затвора.
А бсп никога не са имали човек с харизма. Освен Стефан Данаилов. Но много остаря човека, а и той не е типичния комунист.
Тук добре си приказвахте за кандидат-президенти, но в крайна сметка резултата ще е герб срещу бсп. Последните данни показват 25% за герб, и 15% за бсп.
Разбира се, не изключвам какво се случи с Петър Стоянов и Гоце,
Тогава бяха други времена... Но всичко е възможно.
Монте, доколкото си спомням ремонта при руснаците излизаше по-скъпо, заради множество посредници, които пък не можеше да се заобиколят.
Също си спомням че се канят да купуват нови изтребители (не стари ф16), с което проблема с миговете ще отпадне.
ПП
Би ли обяснил какво означава последното изречение в поста ти?
Нищо не се разбира.
Ами сделката за миговете е дадена на прокуратурата ....там ще излезе някакъв резултат ,само ако боци падне от власт и перуката я осъдят ....
В момента БСП нямаше политик с харизма да спечели изборите и им трябваше външен човек с лява позиция ...
Никова не пое отговорност и въпроса беше между мая която ще се гласува от твърдото ядро но нищо повече и радев за който ще се гласува от периферията но партиините членове не го припознаваха напълно...
Бях по морето в Бургас на плажа слушах млади хора който бяха 20 човека който щяха да гласуват всичките за него....попитах дали служат във армията , не били ,били гласували за патриотите ....но ги излъгали...за старците е ясно...
Всички патриоти ням да гласуват за Симеонов че ги е предал...
Доколкото знам е предложил да се ремонтират руските самолети във МИГ а министъра го е отрязъл за Полша и то само двигателите и са се приземили всичките самолети и сега ни охраняват чужди самолети... после ще закупуват някакви двигатели от срууги страни не от русия...
все едно на мерцедес да правиш държавна поръчка на двигатели менте от Турция...
Решил е като президент да бъде последна инстанция......като главнокомандващ.
А левите търсят не политик който да не храни хорската омраза и така ....
Монте, доколкото си спомням ремонта при руснаците излизаше по-скъпо, заради множество посредници, които пък не можеше да се заобиколят.
Също си спомням че се канят да купуват нови изтребители (не стари ф16), с което проблема с миговете ще отпадне.
ПП
Би ли обяснил какво означава последното изречение в поста ти?
Нищо не се разбира.
Аз ще гласувам два пъти за президент тази година.
И двата пъти ще е за печелившия.
А вие там, в търновско, да вземете да се обедините около Митьо Пищова, един истински Българин.
Моля да се отбележи за протокола нагаждачески /с други думи, "конформистки"/ пост.
- И този тук ни сочи с пръст, поучава, прави се на морален стожер?
Нека си се прави. Ние сме наясно и не кълвем.
ИМАМЕ ВЕЧЕ ИМУНИТЕТ!
Тъй и не стана много ясно що са е навил и как точно па него са избрали БСП-то. Нещо шъкълкавеше, предъвкваше и мрънкаше и той и Нинова, че и Първанов даже. Даже и първолаци не знам дали ще повярват на историята как точно се е стигнало до избора на неговата кандидатура.
Признавам от тогава не съм му следил изявите и малко ме интересуват.
Доколкото знам е предложил да се ремонтират руските самолети във МИГ а министъра го е отрязъл за Полша и то само двигателите и са се приземили всичките самолети и сега ни охраняват чужди самолети... после ще закупуват някакви двигатели от срууги страни не от русия...
все едно на мерцедес да правиш държавна поръчка на двигатели менте от Турция...
Решил е като президент да бъде последна инстанция......като главнокомандващ.
А левите търсят не политик който да не храни хорската омраза и така ....
военните са кратки и ясни ...
Не лъжат и не заблуждават........
Туй май не важи много за настоящия парашутист.
Тъй и не стана много ясно що са е навил и как точно па него са избрали БСП-то. Нещо шъкълкавеше, предъвкваше и мрънкаше и той и Нинова, че и Първанов даже. Даже и първолаци не знам дали ще повярват на историята как точно се е стигнало до избора на неговата кандидатура.
Признавам от тогава не съм му следил изявите и малко ме интересуват.
Аз лично си мислех че Радев има сериозен шанс да спечели докато бяха тръгнали в посока на единна кандидатура , но след цирка с 4 леви кандидатури мисля че сами ще се прецакат едни други левите.
Радев, Калфин, Дончева, Ореха.........остана и някои комунист да се кандидатира да е пълна мъглата и разсейването на гласовете у ляво ....
То и Александър Каракачанов е кандидат
по име ,Енчев по идеи и те пък ще дърпат гласове от Паричния фонд...
Радев има многооого големи шансове....
Гледах преди 15 дни изследване в което отвяваше Фандъкова с 4 процента на първия тур....
Сериозни доводи за избор на президент - да може да марширува.
Аз пък ще съм за гъби тогава.
Разбира се , президента е почетна функция ,требва да не ни излага , Баба меца я гледах на обединението как се кривеше пред почетните роти.....Срам...
военните са кратки и ясни ...
Не лъжат и не заблуждават........
Май на Радев му се отвори парашута за президент....
Аз лично си мислех че Радев има сериозен шанс да спечели докато бяха тръгнали в посока на единна кандидатура , но след цирка с 4 леви кандидатури мисля че сами ще се прецакат едни други левите.
Радев, Калфин, Дончева, Ореха.........остана и някои комунист да се кандидатира да е пълна мъглата и разсейването на гласовете у ляво ....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар