Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
Смятам, ме никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
Смятам, че никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми вярно е ,преврата на 10.11.89г го направиха близкото обкръжение на Тодор Живков
под взоркият поглед на Горбачов и КГБ.Същите дето го свалиха взеха да строят
капитализма и да обесняват какви демократи са станали за една нощ.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://clubz.bg/45205-cvetanov_kym_1..._sa_bili_v_bkp
Цветанов: Към 1989 г. всички са били в БКП
Те са си комунисти и сега, ама нали все лъжат, че са десни..
под взоркият поглед на Горбачов и КГБ.Същите дето го свалиха взеха да строят
капитализма и да обесняват какви демократи са станали за една нощ.
Коментар
-
Някой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
Смятам, че никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.Last edited by Ivan2015; 03.10.2016, 12:48.
Коментар
-
http://clubz.bg/45205-cvetanov_kym_1..._sa_bili_v_bkp
Цветанов: Към 1989 г. всички са били в БКП
Те са си комунисти и сега, ама нали все лъжат, че са десни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТи мислиш ли, че ТОЙ прави разлика и знае, какво е балотаж или втори тур?
Та ТОЙ е чел САМО първи том на "Винету" в крайна сметка!Пък Той е вече толкова години в политиката ... Знам ли, ще му гледаме сеира след първия тур.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСигурен ли си, че точно това каза? Не беше ли, че ако не спечели на първи тур и ще подаде оставка? За мен "спечели на първи тур" означава да няма втори тур.
Днес пак го е казал...
ПИК го обяснява както и аз ...
Има интересна президентска анкета....
За сега и резултатите са интересни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСигурен ли си, че точно това каза? Не беше ли, че ако не спечели на първи тур и ще подаде оставка? За мен "спечели на първи тур" означава да няма втори тур.
Та ТОЙ е чел САМО първи том на "Винету" в крайна сметка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТиквата , казва че ще подаде оставка само ако цецка има по малко гласове от първия на първия тур ..
При положения ,че е първа ,той няма да подава оставка ,въпреки че не е спечелила президенското място.....
Изнудва всички службогонци на трапезата....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕй тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл ....Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....
При положения ,че е първа ,той няма да подава оставка ,въпреки че не е спечелила президенското място.....
Изнудва всички службогонци на трапезата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
...
Може би, е дошло време за заслужен отдих ...
Виж, хидроинженера, какъв рахат го тресе...
...
Между другото, крайно време е да се промени Конституцията и да се даде възможност на премиера да предизвиква предсрочни избори без да се минава през служебно правителство. Така е в много от нормалните държави.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕй тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл ....Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....
...
Може би, е дошло време за заслужен отдих ...
Виж, хидроинженера, какъв рахат го тресе...
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ей тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл ....Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар