IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://webtv.un.org/

Изслушването на Георгиева, ето линка, започва в 16.00 българско време...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Някой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
      Смятам, ме никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.
      Ванка,въобще не ме интересува ,далиРадев е бил @член на БКП!Едно време само малумните не беха членове на БКП!Е те ли да ни управляват!!! За мен е по-важно да разбера,кой може да прави капитализъм с човешко лице!!!Засега в Бг никой,а май и извън Бг ,също!№!Но може би,матриала не е готов!№!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Някой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
        Смятам, че никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.
        Ами цецка, батман и кристалинка също са били комунисти, забравих Цв.Цв Как сега твоят познат също ще гласува за някой от тях като са били комунисти- ами че поне 3/4 от герб са комунисти, каракачанов също/комсомолец/, агата и местаня също. Какво излиза- отървахме се от комунистите, но те станаха ко му не та. Какво ще правим сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Ами вярно е ,преврата на 10.11.89г го направиха близкото обкръжение на Тодор Живков
          под взоркият поглед на Горбачов и КГБ.Същите дето го свалиха взеха да строят
          капитализма и да обесняват какви демократи са станали за една нощ.
          Да.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            http://clubz.bg/45205-cvetanov_kym_1..._sa_bili_v_bkp

Цветанов: Към 1989 г. всички са били в БКП

Те са си комунисти и сега, ама нали все лъжат, че са десни..
            Ами вярно е ,преврата на 10.11.89г го направиха близкото обкръжение на Тодор Живков
            под взоркият поглед на Горбачов и КГБ.Същите дето го свалиха взеха да строят
            капитализма и да обесняват какви демократи са станали за една нощ.

Коментар

• Някой ще обясни ли дали Р. Радев е бил член на БКП или не е бил член на БКП? Според медии малко преди 10.11.1989г. Р. Радев е бил офицер на редовна военна служба в армията на България. Доколкото знам, малко преди 10.11.1989г. почти всички офицери на редовна военна служба в армията на България (а може би дори всички) бяха членове на БКП.
              Смятам, че никой от младите хора няма да гласува за Р. Радев.
              Last edited by Ivan2015; 03.10.2016, 12:48.

Коментар

• http://clubz.bg/45205-cvetanov_kym_1..._sa_bili_v_bkp

Цветанов: Към 1989 г. всички са били в БКП

Те са си комунисти и сега, ама нали все лъжат, че са десни..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ти мислиш ли, че ТОЙ прави разлика и знае, какво е балотаж или втори тур?
                  Та ТОЙ е чел САМО първи том на "Винету" в крайна сметка!
                  Абе и за тва си прав, ама за толкоз години белким беше прихванал нещо тоя Баце ... Моят котарак в къщи само от гледане се научи да отваря врати ... Пък Той е вече толкова години в политиката ... Знам ли, ще му гледаме сеира след първия тур.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Сигурен ли си, че точно това каза? Не беше ли, че ако не спечели на първи тур и ще подаде оставка? За мен "спечели на първи тур" означава да няма втори тур.
                    http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews589738.html

Днес пак го е казал...
                    ПИК го обяснява както и аз ...
                    Има интересна президентска анкета....
                    За сега и резултатите са интересни....

Коментар

Сигурен ли си, че точно това каза? Не беше ли, че ако не спечели на първи тур и ще подаде оставка? За мен "спечели на първи тур" означава да няма втори тур.
                      Ти мислиш ли, че ТОЙ прави разлика и знае, какво е балотаж или втори тур?
                      Та ТОЙ е чел САМО първи том на "Винету" в крайна сметка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Тиквата , казва че ще подаде оставка само ако цецка има по малко гласове от първия на първия тур ..
                        При положения ,че е първа ,той няма да подава оставка ,въпреки че не е спечелила президенското място.....
                        Изнудва всички службогонци на трапезата....

Коментар

Ей тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл .... Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....
                          Тиквата , казва че ще подаде оставка само ако цецка има по малко гласове от първия на първия тур ..
                          При положения ,че е първа ,той няма да подава оставка ,въпреки че не е спечелила президенското място.....
                          Изнудва всички службогонци на трапезата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            +1
                            ...
                            Може би, е дошло време за заслужен отдих ...
                            Виж, хидроинженера, какъв рахат го тресе...
                            ...
                            Абе не е това. И аз на мястото на Баце бих предизвикал предсрочни избори. Така ще се отърва от реформаторите и АБВ. Ама не трябва да забравя, че всичко минава през правителство на онова недоразумени, дето го играе президент в момента. Нещо не ми се връзва схемата ....

Между другото, крайно време е да се промени Конституцията и да се даде възможност на премиера да предизвиква предсрочни избори без да се минава през служебно правителство. Така е в много от нормалните държави.

Коментар

Ей тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл .... Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....
                              +1
                              ...
                              Може би, е дошло време за заслужен отдих ...
                              Виж, хидроинженера, какъв рахат го тресе...
                              ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ей тоя Баце не мога да му разбера тънкия замисъл .... Изхвърли се много с тая заявка за оставка ако не спечели Тетка на първи тур. Не ми се вярва да се мине без балотаж и тогава какво става, а? Оставка и предсрочни избори. Да, ама предсрочните избори вървят в комплект със служебно правителство, а него ще го назначава Чехльо. Защо му е на Баце на баир лозе наистина не разбирам.... Ако е толкова мераклия за предсрочни избори, да беше изчакал Тетка да стане президент и тогава да си намери повод за оставка. А сега Чехльо пак ще напълни кабинета с грантаджии и соросоиди ....

Коментар

Working...
                                X