Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма, въглищата, въглищата откъде ще вземат, все пак най-близкия лигнитен басейн е бая далеч...
Но гледам, че си спец, та кажи защо тука така дими?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма, въглищата, въглищата откъде ще вземат, все пак най-близкия лигнитен басейн е бая далеч...
Last edited by energetik; 21.10.2016, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСамо родното мурзиле не разбира, че Светът е във война. Трета/Пета, както искате я наричайте.
От години вече се води кампания, че да умреш от манголска ракета, ще бъде най-големия кеф на света.
П.П. Друзя, БГ не иска да воюва, но ако държите Костантинопол и Москва ще ви се видят тесни, когато тръгнем
Коментар
-
Голям шаш е настанал из американските медии след бомбата, която хвърли президента на Филипините вчера в Пекин
По СNN в прав текст обясняват колко популярни били САЩ сред народонаселението и особено сред ВОЕННИТЕ и какви проблеми чакат Дутерте !!!
Тука май няма да има време да се организира Майдан и ще се търси бързо решение.
Само да не вземе пак да стане засечка, като с пуча това лято в една съседна нам страна
Ей, няма да го оставят на мира Хусейнович да си изкара кротко остатъка от мандата - проблеми, проблеми ...Last edited by energetik; 21.10.2016, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение"Това" означава УДВОЯВАНЕ на руската военновъздушна групировка в Сирия
Какво стана с новите санкции на ЕС срещу Путя, че днес нещо не чувам конкретика ?
От години вече се води кампания, че да умреш от манголска ракета, ще бъде най-големия кеф на света.
П.П. Друзя, БГ не иска да воюва, но ако държите Костантинопол и Москва ще ви се видят тесни, когато тръгнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение"Това" означава УДВОЯВАНЕ на руската военновъздушна групировка в Сирия
Какво стана с новите санкции на ЕС срещу Путя, че днес нещо не чувам конкретика ?
СКОРО, нъл тъй Канди
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРуски военни кораби минават Ламанша (видео)...
Ся ако някоя мурзилка е компетентна да ме светне - това сега на лигнитни въглища ли е или е антрацит...
http://www.bbc.com/news/uk-37725327?...ource=facebook
СКОРО, нъл тъй Канди
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРуски военни кораби минават Ламанша (видео)...
Ся ако някоя мурзилка е компетентна да ме светне - това сега на лигнитни въглища ли е или е антрацит...
Дано да стигнат манголските морячета! Път е все пак ..
П.П. Общо взето глупости. Жоженцето се помпи и си мисли, че всички са му колонията БГ.
Напротив, уведомиха го: ще ви посрещнем и изпратим, докато търчите покрай нашите гранични води
Коментар
-
Руски военни кораби минават Ламанша (видео)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tinСигурно само на тази страница има 10 мнения на национална мрежа които са изтрити, и нито едно на смрадни, да не говорим че има дни когато само смрадни пише, всичко друго се трие
Просто статистикаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
„Да, аз съм била член на БКП, тогава, когато партията беше държавата. За да получа тези компетенции, това образование, това познаване на функционирането на държавата“The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
Забавно е, че всичките са манголски подлоги. Рядко списвам, но чети какво казах - 2025-2030 година, ще настъпи прелом
Коментар
Коментар