IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тия дет ни убеждават да режем квитанциите на Руската газ купуват все повече от тях .....машала за двойния стандарт.

Руският гигант „Газпром” успя да постигне рекорден износ за Европа от 590 млн. куб. м на денонощие. За първата половина на месеца руснаците са доставили в ЕС 1,1 млрд. куб. м синьо гориво, което е с 16% повече, отколкото за същия период на октомври 2015 г.
    Най-голям ръст от 3,3 пъти има на износа за Дания. След нея с 84% увеличение е Холандия. Трета с почти две трети ръст на доставените обеми е Австрия. С над 32 на сто се е увеличил експортът за Великобритания, а за Италия и Германия - с по една четвърт. За Гърция руският експорт на газ е нараснал с почти 19%. Между 1 и 15 октомври износът на руско синьо гориво България се увеличава на годишна база с 15,4 на сто, съобщава "Монитор", позовавайки се на прессъобщение на "Газпром".

Междувременно от руския монополист отново припомниха, че Украйна няма достатъчно газ в подземните си хранилища и така, според Москва, можело да има риск транзитът на руско синьо гориво за Европа.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Това верно ли бе
      Напълно. Засега обаче повече няма да казвам подробности до следващото лъжовно изказване по семейни въпроси.
      Най-неприятни са ми всезнайковците, които опитвайки се да докажат несъстоятелните си твърдения падат толкова ниско, че да изопачават действителността, да лъжат безогледно, да минават в лични нападки, да обиждат събеседниците и едновременно да обясняват с назидателен тон за ценности.
      Аз чета във форумите, за да науча нещо ново, което съм пропуснал или да чуя хора, които разбират от материята, която се дискутира. Ако ми трябват изказвания на дилетанти по теми, от които нищо не разбират мога да си чета българска преса. В нея журналистите-анализатори са на същото неподготвено ниво.

Коментар

• Какво става във франция, барабата го няма да каже, щели да разрушават градчето му- джунглата до кале

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
          Нямам нищо против, продължавай в същия дух, съвсем близо съм да ти напомня от коя фирма и кой сключваше сделки за апартаменти с руснаци по морето и хленчеше на лична поща да не го издавам, за да не му отмъстил някой долен платен русофил, с каквито според теб било пълно в този форум.
          Това верно ли бе

Коментар

Теб те видяхме какъв си експерт по кюмбетата, пак стана за смях. Даже не мога да повярвам, че вместо да се скриеш, щото два дена ръсиш тъпотии и лъжи по въпроса, пак имаш наглостта да чоплиш по темата. Много добре си наясно от каква позиция се изказвам по въпроси на корабоплаването. За твоя информация съм направил печалба за фирмите в шипинга, в които съм работил, които са значително повече от печалбите на дружеството, за което работиш, дори са по-големи от собствения ви капитал.
            И не, никой трети братовчед не е раздавал апартаменти в БМФ, смешник. В моето семейство имаме капитани, механици, флотски офицери и т.н. Доста долно падаш със семейните нападки, особено с лъжливи такива, защото никой в семейството ми даже не си е купил ведомствен апартамент от БМФ. Това е все едно аз да кажа, че някой твой трети братчед като е бил портиер в Нефтохима и ти стана експерт по инвестиции в Лукойл, на какъвто се опита да се правиш.
            Нямам нищо против, продължавай в същия дух, съвсем близо съм да ти напомня от коя фирма и кой сключваше сделки за апартаменти с руснаци по морето и хленчеше на лична поща да не го издавам, за да не му отмъстил някой долен платен русофил, с каквито според теб било пълно в този форум.
            хахахаха, е кандид не знаеше руски допреди 2 години, нямаше ме във форума 1 седмица, връщам се и той го пердаши като истински московчанин

А по въпроса за бомбардировките на болници, сватби и погребения- това е изпит за пилотите на краварите, с него се дипломират.
            Така че 2 удара, ако предположим че са били по 2 самолета , значи 4 пилота са си взели дипломите
            Last edited by v_tin; 23.10.2016, 09:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Бил съм в Дохук. И впрочем това е територия на Кюрдската автономия и няма как американска авиация да оперира там... Мирише ми на кремълски лъжи...
              Дохук е на север, близо до границата с Туция. А хората пишат за някакво селище Дакук, намиращо се Южно от Киркук, поне 70-80 км по-надолу.

А иначе напълно възможно е да става дума за руска партенка.

Както беше казал дедо Бисмарк "Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов"

Коментар

То и тва някой трети братовчед да е раздавал навремто апартаменти в БМФ-то не те праи експерт по корабоплаване, ма нейсе... Никой не ти иска мнение... Иначе той оня доло го е написал - Миноборонъй... демек опашата лъжа...
                Теб те видяхме какъв си експерт по кюмбетата, пак стана за смях. Даже не мога да повярвам, че вместо да се скриеш, щото два дена ръсиш тъпотии и лъжи по въпроса, пак имаш наглостта да чоплиш по темата. Много добре си наясно от каква позиция се изказвам по въпроси на корабоплаването. За твоя информация съм направил печалба за фирмите в шипинга, в които съм работил, които са значително повече от печалбите на дружеството, за което работиш, дори са по-големи от собствения ви капитал.
                И не, никой трети братовчед не е раздавал апартаменти в БМФ, смешник. В моето семейство имаме капитани, механици, флотски офицери и т.н. Доста долно падаш със семейните нападки, особено с лъжливи такива, защото никой в семейството ми даже не си е купил ведомствен апартамент от БМФ. Това е все едно аз да кажа, че някой твой трети братчед като е бил портиер в Нефтохима и ти стана експерт по инвестиции в Лукойл, на какъвто се опита да се правиш.
                Last edited by nomche; 23.10.2016, 00:51.

Коментар

• Аман от соросоидни номера.
                  Днес всички възможни западни медии се изприщиха да отразяват проведената в Лондон грандиозна антивоенна демонстрация (те протестърите май искаха UK да започне война с Русия, ама карай, пак си се водят антивоенна демонстрация ).

Ето за какво става дума:

"Around 150 people rallied in central London on Saturday calling for Britain to take decisive action to end the five-year war in Syria."
                  https://english.alarabiya.net/en/New...in-Syria-.html

Подобна хипермасова проява в десетмилионен Лондон разбира се представлява централно световно събитие, което напълно заслужава първа страница по вестниците и специални TV репортажи (с преки включвания) в прайм-тайма ...

пс Тия са бетер нашите протестъри, даже тъпан и вувузели нямат - бай Шорош спешно да вземе мерки за техническо обезпечаване, не може така да се излагат ...
                  Last edited by energetik; 23.10.2016, 00:03.

Коментар

Е като си бил в Ирак една седмица и това изведнъж автоматично те прави най-големия експерт по Близкия изток, по военно разузнаване и международни отношения. Сериозно, вземи се малко в ръце.
                    Я по-добре ни кажи кога Обама ще го пращат на съд за военни престъпления?
                    То и тва някой трети братовчед да е раздавал навремто апартаменти в БМФ-то не те праи експерт по корабоплаване, ма нейсе... Никой не ти иска мнение... Иначе той оня доло го е написал - Миноборонъй... демек опашата лъжа...

Коментар

Бил съм в Дохук. И впрочем това е територия на Кюрдската автономия и няма как американска авиация да оперира там... Мирише ми на кремълски лъжи...
                      Е като си бил в Ирак една седмица и това изведнъж автоматично те прави най-големия експерт по Близкия изток, по военно разузнаване и международни отношения. Сериозно, вземи се малко в ръце.
                      Я по-добре ни кажи кога Обама ще го пращат на съд за военни престъпления?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Коалицията на САЩ взриви траурна процесия в иракския град Дакук (ВИДЕО 18+)
                        "Съдейки по разказите на очевидци, авиацията на коалицията взела траурната процесия за струпване на терористи. Загинали са десетки мирни иракчани, включително жени и деца”,

Специалистите по бомбене на погребения, сватби и болници пак се проявиха, за днес това им е втора грешка след няква джамия в Ирак с десетки убити и ранени.
                        Дет се казва с такива приятели , врагове не ти трябват....

Водената от САЩ коалиция нанесе удар в иракския град Дакук не по терористи, както бе планирано, а по мирна траурна процесия. Това съобщиха от руското министерство на отбраната. От ведомството уточниха, че в резултат на грешката на военните са загинали десетки души.
                        "Съдейки по разказите на очевидци, авиацията на коалицията взела траурната процесия за струпване на терористи. Загинали са десетки мирни иракчани, включително жени и деца”, каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

От руското ведомство подчертаха, че редовните смъртоносни удари на коалицията по мирното население „носят всичките признаци на военни престъпления”.

Подобни смъртоносни удари по мирни населени пунктове, носещи всичките признаци на военни престъпления, се превръщат на практика в ежедневна рутина за коалицията”, каза още Конашенков.

Междувременно арабски медии разпространиха видео, на което се виждат последствията от въздушния удар на коалицията по траурната процесия в Ирак. На кадрите са запечатани първите секунди след удара: мирни хора изпадат в паника на улица, чуват се сърце раздирателни викове, плач. Съдейки по видеото, разрушени са няколко сгради.

Загиналите са най-малко 20, а ранените – 45.
                        Last edited by markoci; 22.10.2016, 23:43.

Коментар

И какво като е "кюрдска автономия"? Кога янките са се съобразявали с нечия автономия, ако не е в техен интерес?
                          Че те оказаха прочутата си помощ, ленд-лийза, на Великобритания през Втората световна при условие Британия да се откаже от колониите си и да подари няколко острова на САЩ. Под "наем"...
                          И изправените пред катастрофа британци приеха "братската" помощ. Кво да направят? Като имаш такива приятели, не ти трябват врагове.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Коалицията на САЩ взриви траурна процесия в иракския град Дакук (ВИДЕО 18+)
                            "Съдейки по разказите на очевидци, авиацията на коалицията взела траурната процесия за струпване на терористи. Загинали са десетки мирни иракчани, включително жени и деца”,
                            "Минобороны обвинило коалицию США в ударе по траурной церемонии в Ираке"

http://vz.ru/news/2016/10/22/839617.html

Коментар

• Бил съм в Дохук. И впрочем това е територия на Кюрдската автономия и няма как американска авиация да оперира там... Мирише ми на кремълски лъжи...

Коментар

• Коалицията на САЩ взриви траурна процесия в иракския град Дакук (ВИДЕО 18+)

Коментар

Working...
                                X