IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колчо, защо водиш загубени битки ?

Повечето в този форум си спомняме достатъчно добре положението в края на 80-те години - и дефицита, и затъването с държавния дълг, и недъгавите опити за "реформа" а ла Указ 56 ...

Искате или не искате - оня тип икономика стигна задънена улица и приключи безславно.
    Проблемът е, че същото нещо по същото време се случи и в Полша, Чехия, Унгария ...

След което последваха едни 25 години преход, на който като му теглим чертата в сравнителен план и получаваме много неприятна картинка за Бг.

Защото ТОВА е правилното сравнение - не какво е било преди 25 години, а КАК сме стояли сред останалите Източноевропейски държави тогава и как стоим днес !!!

Изводът е, че тогава сме били горе-долу на едно ниво, а днес сме изостанали катастрофално, и като гледам тепърв има да затъваме още и още

И честно казано писна ми да се обясняваме нонстоп КОЙ бил виновен !

Проблемът е КАКВО може да се промени оттук нататък, за да тръгнат по-добре нещата ?

Моето мнение по въпроса е следното - НИЩО не може да се промени и занапред ще продължаване да си я караме ВСЕ ТАКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Според теб дядото до празните рафтове соросоид ли е и той???
      С изключение на пет комундела тук всички сме соросоЙди (по монтешки), значи и дядото е...

Коментар

• Гъбов,
        Кое време стана ?
        Къде се губиш ? Да не се е счупила маршрутката ???
        Закъсняваш за работа
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Магазините на Ковачки не са държавни и не отразяват картинката в страната.

Що за пример..

Винаги можеш, да не пазаруваш в магазин на Ковачки.

Сигурно дядото до празните рафтове и ТОЙ Е СОРОСОИД, ПОЗИРАЩ ЗА НУЖДИТЕ МИ???

Сигурно и хората гладуващи отвън на тъмно и студено и те са соросоиди???
          Ето пак простотии....
          Да ми кажеш в момента коИ магазини са държавни.....
          На ковачки не са а това че няма в нито един магазин на голема верига български плодове и зеленчуци показва картинката А..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            ??? това пък от къде следва ??? Много си ми харесва дори (ДОМЪТ ми)...
            ??? това пък от къде следва ???

На къде точно "дърпам" ?
            За соца.
            Никъде не съм твърдял, че тогава е било рай неземен...
            Но да се твърди, че едвам сме оцелели, ПРОСТО НЕ Е ВЯРНО.
            ЛЪЖЕЦ !!!
            Да бе, вчера казах, че е имало режим на тока и водата и станах соросоид...

Я кажи, имаше ли режим на тока, ЧЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ НАГЛЕЦИ....!!!!!!
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              E, няма такива нагли лъжци като комунделите...
              Според теб дядото до празните рафтове соросоид ли е и той???

Коментар

• E, няма такива нагли лъжци като комунделите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами през 2014 г ,същата снимка видях в един от магазините на Ковачки.... а това е магазин за хляб ,не вервам стария хлеб да си го държат за показ...
                  На село вечер на прасетата ,същия магазин в Храбърско ....Хляба се докарва от 10-12 . и то тази година и със записване.......
                  Идиотията на соросоидите няма край....
                  Достатъчно е да се постне една къща от Факултето с прането и падналия покрив и прозорците без стъкла а с талашит и то вчера.....
                  Магазините на Ковачки не са държавни и не отразяват картинката в страната.

Що за пример..

Винаги можеш, да не пазаруваш в магазин на Ковачки.

Сигурно дядото до празните рафтове и ТОЙ Е СОРОСОИД, ПОЗИРАЩ ЗА НУЖДИТЕ МИ???

Сигурно и хората гладуващи отвън на тъмно и студено и те са соросоиди???
                  Attached Files

Коментар

Домът ти е тук, но такъв определено не ти харесва в сегашния му вид.
                    ??? това пък от къде следва ??? Много си ми харесва дори (ДОМЪТ ми)...
                    Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Ти искаш друг вид на домът ти, но не по-добър от днешния, а още по-лош.
                    ??? това пък от къде следва ???
                    На там дърпаш ти. В какво ни убеждаваш за соца? Това личи от думите ти.
                    На къде точно "дърпам" ?
                    За соца.
                    Никъде не съм твърдял, че тогава е било рай неземен...
                    Но да се твърди, че едвам сме оцелели, ПРОСТО НЕ Е ВЯРНО.
                    ЛЪЖЕЦ !!!
                    Last edited by Колчо Слепеца; 27.10.2016, 09:45.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Единственото, което казах, е че ТАКОВА нещо АЗ НЕ СЪМ видял.
                      Снимката, може да е била направена абсолютно навсякъде и по абсолютно всяко време.

Ами през 2014 г ,същата снимка видях в един от магазините на Ковачки.... а това е магазин за хляб ,не вервам стария хлеб да си го държат за показ...
                      На село вечер на прасетата ,същия магазин в Храбърско ....Хляба се докарва от 10-12 . и то тази година и със записване.......
                      Идиотията на соросоидите няма край....
                      Достатъчно е да се постне една къща от Факултето с прането и падналия покрив и прозорците без стъкла а с талашит и то вчера.....

Коментар

Значи, ТИ си бил... Единствения оцелял от комунистическите репресии...
                        Предполагам че и в концентрационен лагер си бил, където с други угнетени люде, нелегално сте слушали "западна" радиостанция на собственоръчно сглобен апарат, скрити под кревата...

За какво да ходя там ?
                        Домът ми е тук. В България.
                        Домът ти е тук, но такъв определено не ти харесва в сегашния му вид.
                        Ти искаш друг вид на домът ти, но не по-добър от днешния, а още по-лош.
                        На там дърпаш ти. В какво ни убеждаваш за соца? Това личи от думите ти.

Коментар

Аз също съм живял, виждал съм празни рафтове, НАГЛЕЦ.
                          Значи, ТИ си бил... Единствения оцелял от комунистическите репресии...
                          Предполагам че и в концентрационен лагер си бил, където с други угнетени люде, нелегално сте слушали "западна" радиостанция на собственоръчно сглобен апарат, скрити под кревата...
                          Що не си отидеш в Северна Корея да папаш НА КОРЕМ...
                          За какво да ходя там ?
                          Домът ми е тук. В България.

Коментар

Снимката, може да е била направена абсолютно навсякъде и по абсолютно всяко време.
                            На снимката пише на БЪЛГАРСКИ.
                            ПО ТИПЪТ ОБЗАВЕЖДАНЕ СИ ЛИЧИ И КОЯ Е ЕПОХАТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Лелеее коле и щандове ли немаше?!?!?...дори празни? Работата явно е била по-зле от колкото мислех.

Коментар

От тая точно фотография, как рабираш годината, и мястото ?

Живял съм по соца, и такова нещо НЯМАШЕ.
                                ЛЪЖЕЦ.
                                Аз също съм живял, виждал съм празни рафтове, НАГЛЕЦ.
                                Що не си отидеш в Северна Корея да папаш НА КОРЕМ...

Коментар

Working...
                                X