IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Някой знае ли какво е това?

"Кузя" с включени бойни системи против комари?
    "Кузя" в режим "stealth"?..
    ..............

А "Кузя" бил ли е в Черно море някога, чух че има и втора версия за произхода на името на морето..?
    Last edited by Manyface God"; 28.10.2016, 16:07.
    The strongest stand last.

Коментар

• Някой знае ли какво е това?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        БСП се разграничи от евродепутатите си

Да разбираме, че са се разграничили от йотова значи. А от радев?
        Eми що мислиш "енергетика" се оттегля?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Руски политолог: Опрощаването на лихвите за „Белене“ е жест към братята българи
          Жестът с опрощаването на лихвите за АЕЦ „Белене“ е сигнал към братята българи, че не искаме да ви оставим без дрехи. Това заяви руският политолог и публицист Дмитрий Куликов. Изказването на Куликов е по повод решението на Русия да ни опрости лихвите по решението на арбитражния съд в Женева за оборудването за АЕЦ „Белене“, които са около 90 млн. лева.
          И как точно ще ме остави без дрехи ва, брааат?

Нали точно заради това, че ни оставиха на мира сега живея добре.
          Не му ща подаянията, лихвите да ги плащат симпатизантите на БК/СП.

Коментар

• Руски политолог: Опрощаването на лихвите за „Белене“ е жест към братята българи
            Жестът с опрощаването на лихвите за АЕЦ „Белене“ е сигнал към братята българи, че не искаме да ви оставим без дрехи. Това заяви руският политолог и публицист Дмитрий Куликов. Изказването на Куликов е по повод решението на Русия да ни опрости лихвите по решението на арбитражния съд в Женева за оборудването за АЕЦ „Белене“, които са около 90 млн. лева.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• БСП се разграничи от евродепутатите си

Да разбираме, че са се разграничили от йотова значи. А от радев?

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                Смятах известно време да пропусна участие тук, но реших все пак да ви обърна внимание на нещо интересно.

https://twitter.com/NorthernStork

Сега, точно на тоя няма смисъл много да му се вярва, но ако е точна информцията му, то явно този уикенд ще се започне (а като нищо може и да свърши ) битката за Алепо, която по същество ще реши изхода от войната в Сирия (поне в западната й част).
                нешо не ми се отваря линк-от...
                Ама съдейки по поста ти, става въпрос за нещо свързано с освобождаването на Алепо (от съмнителен източник.. ама то в днешно време, вече НИЩО не е сигурно)...
                Ми то, освобождаването си продължава.. май.. просто без авиация.. бавно.. ама в градски условия, така ще е ... еле па, като се има предвит, че брадачите са се подготвяли именно за това и са имали предостатъчно време..
                Инак, и аз съм на мнение, че освободят ли Алепо, сирийците и помагачите им, ще освободят едни от най-боеспособните си части.. пък и в града е едно, а у полето съвсем друго...
                Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                пс Както се и очакваше "нашите хора" ще се опитат да блокират работата на руската авиация с обстрел на летището в Хмеймим . Интересно докъде стигна Кузя и дали няма да се наложи спешно да активират базираните там самолети ...
                Ще видим. Но направят ли такова нещо, развитието може да е ВСЯКАКВО...
                Вчера гледах Путята, на Валдайския форум... Та там каза - до сега, ние се държим, маскимално сдържано, но всяко нещо си има граници... (по памет..)
                Кузята, минА Гибралтар и вече си е в средиземно море ...
                Дано, имащите право на глас, прояват търпение и спокойствие, че алтернативата никак не е добра...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Интересното е, че там са се скупчили над 22 000 брадати (три пъти повече, отколкото в Мосул), та ми е любопитно колкостотин хиляди хурии ще се "похарчат" този уикенд
                  Армиите на половината свят цъфнаха там, не моат да отстрелят една група чаршафи с надрусани погледи вече колко години стана. Мнооого отдавна ми писна този театър.
                  Ако решат да приключат въпроса веднъж и завинаги, това става за броени часове.
                  Защо не решават ли? "Всичко на тоя сват е пари", нали така беше мъдростта..?
                  Едните печелят и същевременно точат кръвта на по-голям враг, той от своя страна си пази зоната на влияние с цената на всичко буквално, дори с цената на опозоряване (виж Кузя).. Та те така..

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Е колко да е интересно?
                    На Кузя му е интересно дали ще стигне навреме до сметището, но това е всичко.
                    Интересното е, че там са се скупчили над 22 000 брадати (три пъти повече, отколкото в Мосул), та ми е любопитно колкостотин хиляди хурии ще се "похарчат" този уикенд

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      .
                      Чета и разсъждавам.. без претенции за каквото и да е ...
                      Ми, дай твоето тълкование ... ама, не ви знам, там.. дават ли ви да пишете "свои" постове... (в смисъл, таксуват ли се)
                      прецени си...
                      Кое е това "там", и кои са тия "даващите"??

Искаш ли ми личното мнение още веднъж?

Повтарям като за Колчо:
                      Участието на руските гемийки е парлама, последен напън да излязат с що годе някакво достойнство от ситуацията по типичен за тях си начин, всички го знаем какъв е.

Да ти го напиша в няколко вида словоред още има ли нужда, все същото ще значи.

Коментар

Смятах известно време да пропусна участие тук, но реших все пак да ви обърна внимание на нещо интересно.

Сега, точно на тоя няма смисъл много да му се вярва, но ако е точна информцията му, то явно този уикенд ще се започне (а като нищо може и да свърши ) битката за Алепо, която по същество ще реши изхода от войната в Сирия (поне в западната й част).

пс Както се и очакваше "нашите хора" ще се опитат да блокират работата на руската авиация с обстрел на летището в Хмеймим . Интересно докъде стигна Кузя и дали няма да се наложи спешно да активират базираните там самолети ...
                        Е колко да е интересно?
                        На Кузя му е интересно дали ще стигне навреме до сметището, но това е всичко.

Коментар

Не ги разбираш тия неща, не се излагай.
                          Ентусиазма ти го оценявам, но тактическите предназначения и тълкувания са ти ужаст. Точно както и политическите.
                          .
                          Чета и разсъждавам.. без претенции за каквото и да е ...
                          Ми, дай твоето тълкование ... ама, не ви знам, там.. дават ли ви да пишете "свои" постове... (в смисъл, таксуват ли се)
                          прецени си...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Смятах известно време да пропусна участие тук, но реших все пак да ви обърна внимание на нещо интересно.

Коментар

• Зоя Деянова
                              1 час ·

Мислите ли, че Цецка Цачева има нужда от карнавален костюм за Хелоуин?..

Коментар

Не ги разбираш тия неща, не се излагай.
                                Ентусиазма ти го оценявам, но тактическите предназначения и тълкувания са ти ужаст. Точно както и политическите.
                                Пиши и ти нещо като анализ...Да сравняваме...

Щот оценки даваш, но иначе си глас от ...портиерната...

Коментар

Working...
                                X