If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И сега кой е виновен за хаоса в болниците? Реформаторите и гробарите? Аааа, сетих се. Комунистите. Ам те комунистите са виновни за сичку. И за глобалното затопляне.
Във всички болници е така но управителите са гробари и рапортуват всичко е наред....
И Сърбия е била българска, и Черна гора, и Хърватска, и Беларус!!!!!!, и Русия, от край до край е българска. И ний сме я създали през 11 век, щото таман тогаз пък не сме имали България, ами сме били византийска провинция, та сме направили друга държава, тайна, секретна.
Да, разбират български, защото всичко изброено от тибя, е било България.
ИМЕННО за това в тези територии за славянство е тъпо да се говори.
...
И Сърбия е била българска, и Черна гора, и Хърватска, и Беларус!!!!!!, и Русия, от край до край е българска. И ний сме я създали през 11 век, щото таман тогаз пък не сме имали България, ами сме били византийска провинция, та сме направили друга държава, тайна, секретна.
Втори ден продължават опашките от пациенти в Бургаската болница заради проблеми с така наречения пръстов отпечатък. Болни чакат повече от 20 минути, въпреки че от днес в болницата работи и втори кабинет за регистрация, съобщи Нова ТВ в свой репортаж.
За да стигне до момента с регистрацията, Христо Стоянов е чакал на опашка дълго време, въпреки влошеното си здравословно състояние. С прегледа преди това изчислява, че престоят му надхвърля два часа.
Опашките се извиват, въпреки че от днес в Университетската многопрофилна болница работи второ гише за регистрация на пациенти. Служителите нямат обяснения дали те са виновни, или системата е причина за хаоса.
И сега кой е виновен за хаоса в болниците? Реформаторите и гробарите? Аааа, сетих се. Комунистите. Ам те комунистите са виновни за сичку. И за глобалното затопляне.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Томи, Томииии .... против комунистите бил, ама върло критикуваш реформаторите и баш символа на Дясното и с право с място в ЕНП - за теб са Бойко (ти) и ГЕРБ
И виж, като цитираш откъси....не разкъсвай думите...туй само твоят Борисов го прави с лекота ....давай и линк, в случая, дори е полезен за повдигане на нациионалното самочувствие
Цитат на Tomy:
Лихачов пише: „Църковно–...(славянският) език, пренесен в Русия от България, не само чрез книгите, но и устно, чрез богослужението веднага става своеобразен индикатор на духовните ценности. България даде висшия слой на езика, полюса на духовността… Способността да се възвисяват мисълта, понятията, представите, емоциите.“
А Кирил и Методий на базата на език, който се разбира от всички, създават изтънчен, философски разбираем език и писменост, със съответната граматическа обосновка. Това е гениалното, което те са направили. А българското чудо е, че българите са били в състояние да го оценят, разберат, приемат, да го развият и предадат на други народи като Русия, Украйна и дори Румъния
затуй така яростно ме нападаш без никакви доводи и ме изкарваш комунистка...сега си се спрял,
че баш комунистка си посочихте за кандидат-президент )
Сега кой лепи етикети? .... закопа се сама!
За твое съжаление не съм бил, не съм и немога да участвам в никоя партийка. Аз не гласувам ЗА, аз гласувам ПРОТИВ комунетата, за това и не мога да подкрепя твоята приятелка ЦеЦкаЦачева -- ЦЦЦ!
Аз генетични изследвания на някакви платени от хамериканците псевдоучени не съм виждал и не ме интересуват. Аз съм ходил неколкократно в Русия, ходил съм в Украйна, ходил съм в Беларус, ходил съм в Сърбия. Във всичките тези държави нямаш нужда от преводач. С всичките се разбираш в достатъчна степен на български. Разбира се в Русия е най-лесно. Над 50% от думите ни са еднакви или сходни, с общ корен. Това ми стига, а генетиката си я наврете .... някъде в ъгъла.
Е тук няма как да не съглася с теб! Не може да бъде но е факт!
Даже и акад.Лихачов казва, че над 50% от руския идва от българския език. Факт!
Лихачов пише: „Църковно–... език, пренесен в Русия от България, не само чрез книгите, но и устно, чрез богослужението веднага става своеобразен индикатор на духовните ценности. България даде висшия слой на езика, полюса на духовността… Способността да се възвисяват мисълта, понятията, представите, емоциите.“
А Кирил и Методий на базата на език, който се разбира от всички, създават изтънчен, философски разбираем език и писменост, със съответната граматическа обосновка. Това е гениалното, което те са направили. А българското чудо е, че българите са били в състояние да го оценят, разберат, приемат, да го развият и предадат на други народи като Русия, Украйна и дори Румъния
Между другото до началото на 20 век в Румъния официален език е бил българският език, пак покрай църквата. И сега ако напишеш румънски думи на кирилица, ще разбереш какво казват, въпреки опитите им да го изкривят
Ако ми позволиш една бележка -- сини и тъмно сини в момевна в Бг НЯМА. Лицето Костов и други знайни и незнайни ДС функционери разбиха и обезсмислиха дясното и консервативното, за да стигнем сега Бойко и ГЕРБ да са лицето на ЕНП или дясно -център. Същите лица Костов и компания попречиха На Петър Стоянов за втория тур през 2001. Това е!
А иначе за Трайчо - нищо, като за покойник или добро или нищо! Дори няма да е в първите 5.
Жалките опити на щепа оскотели лица да пречат и рушат всичко няма да мине!
Няма как шайка сноби с изразени хомосексулани, метросексуални и хипстърски изяви, с имитация на независим начин на мислене да представляват ДЯСНОТО в ЕВРОПА днес!!! Хомосексуланото върви с лявото и либералното, никога с дясното и консервативното!
Въххх и тук просветна
Ти не си просто от т.н. десни, ти си ГЕРБераст
затуй така яростно ме нападаш без никакви доводи и ме изкарваш комунистка...сега си се спрял,
че баш комунистка си посочихте за кандидат-президент )
91% от гърците не са доволни от икономическата политика на правителството си
Това са най-лошите резултати за Сириза, откакто Ципрас спечели втори премиерски мандат
Ново допитване до общественото мнение в Гърция показва, че управляващата партия Сириза остава на втора позиция след консервативната опозиция, предаде БНР.
Проучването на социологическата компания "Пъблик ишу" сочи, че "Нова демокрация" разчита на 24-процента одобрение, а "Сириза" на премиера Алексис Ципрас - 18-процента. Допитването показва също, че 91 процента от анкетираните не са доволни от правителството.
Това са най-лошите резултати за Сириза, откакто Ципрас спечели втори премиерски мандат на изборите миналата година.
Гръчки и руски социалистически славяни се бяха прегърнали в общ бой срещу Запада..
ко стана..
Стана това, което става винаги.
Социалист управлява ли, всичко се скапва.
Толкова дълъг пост, Маранди ... с толкова малко истина в него
В началото на Юли 2015г. Ципрас подписа Меморандума на Тройката, с главно действащо лице в нея - Германия.
Така че, днес Ципрас следва Програмата на Меркел и Шойбле, дори в сблъсък по основен въпрос с МВФ.
Немците вече взеха и гръцките летища и някои други работи .... приватизацията върви с поддържана пара ...скоро ги очаква и Електроенергията да дадат на чужди за страната интереси ...
И това - в паралелно и непрекъснато вдигане на данъци и орязване на заплати.
Фирмите им идват в Бг и други ...
Ее, как да им харесва на гърците това "немско Йес" което следва Ципрас
Да, разбират български, защото всичко изброено от тибя, е било България.
ИМЕННО за това в тези територии за славянство е тъпо да се говори.
Но ти си говори...
Коментар