Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНаборе, замисли се малко какви ги плещиш.
Ако така си водиш и сметките на клиентите, пак ще ти се налага да крадеш..Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДа де той и чехльо твърдеше че в зората на демокрацията бил с транспаранта на първия митинг против комунистите ......... ма се оказа че точно тогава бил комсомолски секретар и си измислил биография.....също като твоята.
Ако така си водиш и сметките на клиентите, пак ще ти се налага да крадеш..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПрав си щото при Луджев имаше деполитизация на армията и който не искаше
да си хвърли партийната книжка го уволниха.
За нас няма как да важи, защото никой от нас не е бил член на БКП, няма как да стане във времето. Задължаваха ги до 89та. Аз бях приет през 91ва.Last edited by Manyface God"; 03.11.2016, 14:40.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко си се родил през 73та,
коя година ти се пада, да завършиш ВНВВУ след средно образование???
Отговор:
1996та.
Няма как да си член на БКП през 1996та!
Няма как някога изобщо да си бил член на БКП,
при положение че през 89та си на 16 години.
Нещо неясно от дряновската аудитория?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАко си се родил през 73та,
Отговор:
1996та.
Нещо неясно от дряновската аудитория?
да си хвърли партийната книжка го уволниха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениепри тоя всичко е фантазия ..... според мен е млад пенсионер , голям началник на портала - дига бариерата за преминаващиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва да си между 70-75 набор....
Отговор:
1996та.
Нещо неясно от дряновската аудитория?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва да си между 70-75 набор....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСега остана и да ми кажеш на колко години съм??
Вероятно и това знаеш по-добре от мен, наборе...
Гледай си там кражбите на пари през Бачо Киро, не се пускай, където не разбираш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеДА ДЕ АМА ТАМ ВЪЗРАСТА КОЯТО ИС ОБЯВАВАЛ ПРЕДИ И ПЕРИОДИТЕ НЕ СЪВПАДАТ ......по темата се оплете кат пиле в калчища честно казано
Вероятно и това знаеш по-добре от мен, наборе...
Гледай си там кражбите на пари през Бачо Киро, не се пускай, където не разбираш..Last edited by Manyface God"; 03.11.2016, 14:27.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНищо подобно. Има как.
За да не си бил член на БКП, трябва да си завършил ВНВВУ след 90та.
Нещо неразбираемо има ли за теб в това?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеКАКТО ВИНАГИ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ ...ТВЪРДИШ ЧЕ НЕ СИ БИЛ ЧЛЕН НА БКП ...АМА НЯМА КАК ДА СИ УЧИЛ ТАМ БЕЗ ДА СИ БИЛ КОМУНЯГА
ДРУГАРЧЕ
За да не си бил член на БКП, трябва да си завършил ВНВВУ след 90та.
Нещо неразбираемо има ли за теб в това?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПоредното доказателство, че нямате училище.
Сега ще ти го напиша правилно, както би трябвало, да изглежда нещо написано на български:
"Колегите" ти не са "ме хващали", че не съм завършил в Долна, защото никой от тях не е учил там с мен, за да го направи.
Един човек за да спре да прави нещо, което ти си мислиш, че прави, трябва да го е започвал.
ДРУГАРЧЕНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар