IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Защо не може? Защо някой да ме прави генерал? Защо мислиш, че съм неспокоен?
    Поста ми беше изтрит, най вероятно и този ще изтрият, но........
    По спомен се влиза във военно училище на 17-18г, излизаш лейтенант на 22-23, 5 години по късно си старши лейтенант още 5 си капитан, още 5 си майор. Тоест на 38 си или майор или ти остава съвсем малко до майор. Ако ти остава съвсем малко ще изчакаш и ще станеш майор и тогава ще напуснеш/пенсионираш.Това беше за кашици и другите родове без ввс. Там е ускорено преминаването лейтенант старши лейтенант на 3 години. Тоест във ввс на 38 си ВЕЧЕ майор при всички случай.
    Изключения има ако си разжалван- като един русенец-2-3 пъти или си влязъл по късно във военното училище. Но ти каза че си бил фатмак и си взел целия 5 годишен курс ускорено- да кажем за 3 год. Тоест пак не идват сметките.

Всъщност ми омръзна да се занимавам с теб- какъвто си такъв, не ми пука.
    И пак добре дошъл в отбора на русофилите.
    Повтаряй заедно с мен
    Да живее Путин, Да живее Путин, Да живее Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Аз искам да благодаря на нашият колега манифест год за статията и да го приветствам с добре дошъл в отбора на русофилите. Заедно ще смачкаме главата на змията саруман от империята на злото сащ
      Братство навеки между българия и русия

Мда, и аз му благодаря..

а сега поздрави за хората с аватари на диктатори и гигоу:

САЩ ще разположат 6000 военни в Европа

Съединените щати ще разположат тази зима в Европа близо 6000 военнослужещи, съобщиха информационните агенции.

Допълнителната бронетанкова бригада, която ще бъде изпратена в Европа, наброява 4000 души. Става въпрос за 3-а бронетанкова бригада от 4-ата пехотна дивизия, базирана в щата Колорадо.

Съединените щати ще разположат още в Европа 1750 военнослужещи, зачислени към 10-а авиационна бригада от 10-а планинска дивизия.

По-рано министърът на отбраната на САЩ Аштън Картър заяви, че допълнителната бронетанкова бригада, която страната му ще изпрати в Европа, ще пристигне от Колорадо през февруари.

Първо тя ще проведе учения в Полша. След това тя ще изпрати подразделения с численост на рота в България, Румъния и балтийските страни, обясни Картър.

Тези части ще останат в бившите съветски републики в Прибалтика до разполагането на батальони на НАТО, а след това - през юни и юли - ще проведат учения в Полша, Латвия, Литва, Естония, България, Румъния и Грузия.

Един батальон от бригадата ще бъде изпратен в Румъния, допълни Картър. Той ще влезе в състава на тренировъчна бригада на НАТО, която Алиансът реши да формира за укрепване на своите позиции в Черно море.
      The strongest stand last.

Коментар

не е за мултичервени олигофрени от селата
        -----------------------------------------------------

КАК ИСТОРИЯТА СЕ ПРЕВРЪЩА В СЛУГИНЯ НА ЧУЖДИ СИЛИ, НАЦЕЛЕНИ КЪМ ПРЕМАХВАНЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА
        Аз искам да благодаря на нашият колега манифест год за статията и да го приветствам с добре дошъл в отбора на русофилите. Заедно ще смачкаме главата на змията саруман от империята на злото сащ
        Братство навеки между българия и русия

Коментар

• Трайчо Трайков: Нещата, срещу които се борихме в началото на прехода отново се превръщат в нормални

"Има два ключови проблема в България. Единият е, че България е завладяна отвътре и затова няма справедливост, защото няма правосъдие и върховенство на закона. Второто е, че срещу България се води война, а тя не се защитава," заяви кандидатът на Реформаторския блок за президент Трайчо Трайков пред Би Ти Ви. Попитан от кого се води тази война, той заяви: "От външни сили – от Кремъл, но не само".

"България се държи като страна, която няма имунна система, няма служби. Тя засега е само пропагандна", добави Трайков. Той даде пример с "наградата за лидерство" на името на Стефан Стамболов, която бе учредена в началото на годината от Института за изследване и развитие на лидерството към Университета по библиотекознание (УНИБИТ). Институтът е ръководен от последния началник на шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност Димитър Иванов, известен като Митьо Гестапото, а голямата награда бе връчена на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"Последният ръководител на VI отдел на Държавна сигурност учредява и дава награда на името на Стефан Стамболов. И вместо това да предизвика скандал, водещи политици отиват и я приемат. Хората в страната са обезверени и отчаяни, че виждат това. Че нещата, за които сме се борили в началото на прехода, за което хора са лежали в комунистическите затвори отново се превръщат в нормални и приети. Отново е по-лошо да отидеш в американското посолство, отколкото в руското. Нормално ли ви се струва това? Отново не можеш да решиш съдебен спор, ако се сбориш с местния феодал или партиян лидер", заяви Трайков. Според него сегашният държавен глава е единственият от хората, които са на власт, който вижда, че срещу страната се води война.

Попитан кой е най-успешният премиер на България, Трайчо Трайков посочи, че не може да каже, защото оценките не са еднозначни, но добави, че "времето, в което България направи истински цивилизационен скок, беше след падането на Виденов". На въпрос дали говори за Иван Костов, той каза: "Софиански, Костов, малко от Сакскобургготски, но после инерцията се забави".

По темата за националния референдум Трайков каза, че въпросите в него не са добре формулирани и ще си помисли дали изобщо да гласува. Посочи, че субсидиите на партиите трябва задължително да се намалят, но не така, както е формулирано във въпроса. Според него е необходимо да има регресивна скала, за да има равнопоставеност – например за първите 100 хил. гласа да се дават едни пари, за следващите – други, и т.н. "В момента големите партии като ГЕРБ имат десетки милиони на влог, купуват си бронирани лимузини, а по-малките, ако искат да кажат нещо, трябва да се чудят откъде да намират финансиране", посочи той.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Не може да си на 38 и да си капитан. Затова никой няма да те направи генерал. Така че се успокой
            Защо не може? Защо някой да ме прави генерал? Защо мислиш, че съм неспокоен?

Коментар

• А бе френския тр...., защо във Франция има извънредно положение? Заради руската пропаганда или заради ислямските терористи?
              И като го отменят, обикновеният французин добре ли ще се чувства на улицата заобиколен от чернилки? Ти май не излизаш много из града? Не си ли видял, че Франция се пълни с чернилки, които са готови винаги да ви теглят ножа, само защото си погледнал жената до него.
              Просто се чудя как успяха да ви напълнят главите с тези мултикулурни идиотщини. Вие си им вярвате като на закон Божи. Че ние едно време тихичко се присмивахме на комунистическите простотии от рода на "от всеки според способностите, всекиму според потребностите", което било закон на комунизма. Никой не вярваше на подобни идиотии, вие защо вярвате на вашите? Тоест, на американските.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Много му дават на Трайчо,подозирам ,че неговите фенове под строй ще гласуват за БСП и генерала.
                "Винаги ме питат на чия подкрепа ще разчитам. Нека ви кажа на чия не искам да разчитам. За мен не искам да гласуват тези, които са щастливи от нивото на корупцията у нас, нито тези, които са доволни от връзкарството и беззаконието - те не търсят нито реформа, нито реформатори. Това не е просто название на някакъв политически блок. Това е желание за промяна. Посоката на тази промяна я сочат децата ни - вижте къде отиват да учат. Това е посоката. Посоката е за свободните хора и силните граждани. Аз знам, че имаме силата да бъдем свободни.

Ще успеем, ако тръгнем всички - вие, съседите ви, роднините, приятелите, познатите... Нямаме време… 6-ти ноември е съвсем скоро. Ако пропуснем този шанс, на другия ден някои отново ще честват Октомврийската революция."
                http://traichotraikov.com/pages/platform/

Коментар

Никой няма да ма прай генерал ва, селски.
                  Научи се да четеш, какво ти се казва.
                  Не може да си на 38 и да си капитан. Затова никой няма да те направи генерал. Така че се успокой

Коментар

• "Вече репликирах появата на новия руски пропаганден бълвоч срещу България. Главната роля в него играят видни дейци на московската пета колона у нас.

Отказах да дам интервю на гастролищия екип руски пропагандисти, знаейки с кого и с какво си имам работа. https://www.youtube.com/watch?v=Fq3MajQBGKY

На тази свинщина няма каквато и да било медийна или институционална реакция в България извън възмущението на свободните българи в свободното пространство на интернет ( създаден, според Путин, от ЦРУ- иначе казано, свободата на словото у нас вирее предимно в нишата, за която трябва да благодарим на американците, признава без да иска нашият постколониален душманин от Кремъл)."
                    http://ivo.bg/2016/11/03/%D0%B2%D1%8...1%D0%BA%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      "Увъртате, уважаеми. Ако аз стана президент, не просто ще употребя сила, но ще изпратя нашите по чудо оцелели от предаване на скрап ( благодарение на многоуважаемия генерал Радев) съветски самолети да бомбрадират леговищата на мигрантите навсякъде, където те са се притаили в немерението си да ни залеят със себе си, барабар със зловредните си бебета, подрастващи терористи и антихристи."
                      http://ivo.bg/2016/11/03/%D0%BD%D0%B...%D0%B0-%D0%BA/
                      Непременно оплюване на робството в Еврапейския съюз и ограбването от страна на Щатите! Тези два важни факта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да присъстват за висок рейтинг!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Бъдещето на Европа буквално е поставено на карта, предстои сблъсък на европейската цивилизация с нахлуващите орди от мюсулмански фанатици, а многониковия трол е изсипал във форума някаква вкисната манджа от Втората световна.

И е крайно време Европа да натика в калта идиоти като Меркел, Оланд, Юнкер, Мартин Шулц и Станишев. Европа има нужда от лидер като Орбан и да започне война, истинска война за своето оцеляване.
                        "Увъртате, уважаеми. Ако аз стана президент, не просто ще употребя сила, но ще изпратя нашите по чудо оцелели от предаване на скрап ( благодарение на многоуважаемия генерал Радев) съветски самолети да бомбрадират леговищата на мигрантите навсякъде, където те са се притаили в немерението си да ни залеят със себе си, барабар със зловредните си бебета, подрастващи терористи и антихристи."
                        http://ivo.bg/2016/11/03/%D0%BD%D0%B...%D0%B0-%D0%BA/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Бъдещето на Европа буквално е поставено на карта, предстои сблъсък на европейската цивилизация с нахлуващите орди от мюсулмански фанатици, а многониковия трол е изсипал във форума някаква вкисната манджа от Втората световна.

И е крайно време Европа да натика в калта идиоти като Меркел, Оланд, Юнкер, Мартин Шулц и Станишев. Европа има нужда от лидер като Орбан и да започне война, истинска война за своето оцеляване.
                          Многоников трол ще викаш на ромът от плевенските села.
                          Това което за теб е "Вкисната манджа", е взело в жертва хиляди българи
                          и ако нямаш уважение към тях, лично ще ти регулирам ценностите.

Европа има нужда от осъзнаване, а не от еднолично лидерство,
                          учудвам се, че не предложи Путин за подходящ..

Едноклетъчните не би трябвало да дават квалификации за висши интелекти, еуглено.
                          Last edited by Manyface God"; 04.11.2016, 10:59.

Коментар

• Трайчо Трайков: "Скъпи приятели,
                            Пиша тези думи едновременно с тревога и надежда. Изправени сме пред реалната опасност България да има отново президент комунист. Всички знаем какво означава това – това означава комунистите отново да се върнат във властта. Аз си спомням всичките им управления в последните 30 години – когато бях студент, докараха купоните за храна; когато започвах работа, фалираха банките; когато се върнаха последния път, избраха Пеевски за шеф на ДАНС. След всяко управление на комунистите, по няколко от приятелите ми си заминават.

В началото на кампанията за президент от едната страна беше левият г-н Радев, заедно с останалите комунистически кандидати – всички бяха срещу мен, единственият десен кандидат. После включиха и госпожа Цачева, която веднага се лепна в левия отбор. Видяхме ги заедно – Радев и Цачева се прегърнаха с общите си леви позиции по време на телевизионния дебат.
                            ...
                            Само балотаж между мен и Румен Радев може да гарантира победа за десния кандидат. Това е истината. Можем, разбира се, да елиминираме още на първия тур комунистическия кандидат и десните хора да преценят кой заслужава повече доверието им – Трайчо Трайков или г-жа Цачева. Десните избиратели обаче няма да допуснем да бъдем предадени и да се откажем от битка с комунистите. Бойко Борисов очевидно се е предал. Аз обаче не съм. Битката не е изгубена и заедно можем да я спечелим."
                            http://traichotraikov.com/samo-belot...esen-kandidat/

Коментар

• Бъдещето на Европа буквално е поставено на карта, предстои сблъсък на европейската цивилизация с нахлуващите орди от мюсулмански фанатици, а многониковия трол е изсипал във форума някаква вкисната манджа от Втората световна.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Плевнелиев: Русия се опитва да раздели Европа

На предстоящите избори сме по-подготвени за кибератаки от 2015 година, казва президентът пред BBC
                                По вероятно за шашма на БСП.

Коментар

Working...
                                X