If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ква става тя? Бъдещият американцки прецедент в пола е получил подкупче от Катар. Едно малко кръгло милионче.
И докато е била държавен секретар е била наясно, че правителствата на Катар и Саудитска Арабия финансират Ислямска държава.
/Поглед.инфо/ Фондацията на Клинтън потвърди официално, че е получила дарение от 1 млн. долара от Катарското правителство, докато Хилари Клинтън е изпълнявала длъжността държавен секретар и че „подаръкът” е бил скрит от Държавния департамент.
Властите на Катар са превели парите през 2011г., за да отбележат 65-ия рожден ден на Бил Клинтън. В замяна те са пожелали среща „лице в лице” с бившия американски президент, за да му връчат чека. Това беше посочено в писмо от ръководител на фондацията към председателя на президентската кампания на Клинтън, Джон Подеста. Имейлът, наред с още хиляди хакнати от акаунта на подеста, беше публикуван миналия месец на разобличаващия сайт „Уикилийкс”. Тогава Фондация „Клинтън” отрече съществуването на дарение от Катар.
Тази седмица обаче, говорителят на фондацията Браян Кукстра призна пред медиите, че подобно дарение е било прието, но то не е представлявало политическа подкрепа от страната в Персийския залив. Кукстра отказа да каже дали катарските власти са получили желаната среща с Бил Клинтън.
От Катарското посолство във Вашингтон и Съвета на министрите в Доха пък отказаха да коментират дарението.
По-рано днес основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асанж разкри пред телевизионния канал RT, че Хилари Клинън е била наясно, че „Ислямска държава” е финансирана от правителствата на Катар и Саудитска Арабия още докато е била държавен секретар. В изобличителното писмо от електронната й кореспонденция с Подеста дори пише, че не отделни шейхове, а самото правителство на Саудитска Арабия и правителството на Катар финансират ИД./Ройтерс
САШШШ ша си имат корумпиран президент, лъжец, който подкрепя Ислямска държава. Ама той и мъжът и беше лъжец и развратник, така че семейство Клинтън не ме учудва. Учудват ме американците до какво дъно са достигнали, та да изберат подобна мерзавка за президент.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Абе какво сте зациклили на тази партенка с "повредения" Кузнецов ?
Докато се обяснявате тука как едва ли не е потънал вече той (по данни отпреди половин час ) вече е подминал Крит и пердаши към определената му зона, южно от остров Кипър - би трябвало до довечера да са стигнали ...
Ватка, ти и за крилото на самальота така пищя, че било монтаж, че те учих защо така го виждаш. Помниш ли? Признай си грешката.
Да тогава беше прав, като погледнах по добре видях капаците в малко по син цвят.
Не съм казал че аз съм прав, барби има друго виждане, ама въпреки че е някакъв математик не го доказва. Само дава някакво увеличение.
Пак казвам не съм най добрият, но снимката за мен изглежда бутната. Барби ме пита за пиксел, ако мога да съм му полезен монитора ми е 50-52см, колко пиксела е не знам
Оставете тъпичкото тротине да си твърди, че корабите се теглят с кърмата напред. Френското тротине се усети и се скри, да не му се смеят, ама нашенския продължава с простотиите си.
Я да го зарадвам с друга снимка.
Хайрсъзов, виж тука как Ил-78 тегли два закъсали руски изтребителя.
Не тегли, а зареждат. А Кузя го връткат в посока славянска православна Гърция.
Многознайко, ето ти 4 варианта на въжетата:
1) без увеличение, 2) * 200%; 3) *400%; 4) * 800%
Мери въжетата и смятай Но прочети преди това що е пиксел на цветен монитор
По твоите сметки и четвъртата снимка излиза, че
белите трасирани линии на палубата са с ширина повече от 2.5 метра,
а кърмата повече от 100 метра
Бараби не съм учил толкова, ако бях учил още малко щях да стана шофьор. Сметни ги ти и ги кажи. Приемам всякакви мнения, не твърдя че съм най умен
Централната избирателна комисия информира всички български граждани с избирателни права, които в деня на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и Национален РЕФЕРЕНДУМ – 6 ноември 2016 г. се намират извън страната, че имат право да гласуват, независимо дали са подали заявление за гласуване извън страната.
Местата и броят на избирателните секции, които ще бъдат открити извън страната, ще бъдат определени с решение на ЦИК на 15 октомври 2016 г., което ще бъде обявено публично. https://www.cik.bg/bg/messages
Според кривите сметки на ватата,
линията на пистата трябва, да е поне 8 метра широка.. Маркировъчната централна линия.. Защото е очвадно тройно по-широка от въжето. Тъпо, нали?
А ако Фланкер е прав, което е нереално - шланга трябва да е 3 метра в диаметър според ватата...
Така че- сори.. Версията "евакуация" щеше да е най-малко срамна.
Оставете тъпичкото тротине да си твърди, че корабите се теглят с кърмата напред. Френското тротине се усети и се скри, да не му се смеят, ама нашенския продължава с простотиите си.
Я да го зарадвам с друга снимка.
Хайрсъзов, виж тука как Ил-78 тегли два закъсали руски изтребителя.
На третия са му пожълтели крилата....Скоро ще падне като есенен лист на дърво....Горкият....
Френската тротинетка се барикадира от арабско - негърската напаст, дето му гостува и затова се покри...Иначе, спирачки не са открити....
12см на монитора =305метра в действителността
0,1 см на въжето на монитора= Х в дествителността
0,1*30500/12=254.166666667см на въжето в деиствителността
какво е това въже 254 см , и то за да тегли кораб аз не знам. Отделно че са 2-3 въжета.
По твоите сметки и четвъртата снимка излиза, че
белите трасирани линии на палубата са с ширина повече от 2.5 метра,
а кърмата повече от 100 метра
Коментар