IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Избирателите си направиха гаргара с тиквата....
    Искат за n-ти път да проверят дали си държи на думата .....

Според мен цецка ще победи с малко ( благодарение на цецко костинбродски ).....

Голям та.ак се очертава тази вечер пред ТВ - то...
    Има и за пиенье, и за еденье, и ТВ има Наздраве!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Димитрин Вичев
      1 мин. · Sofia, Sofia City Province ·

Току-що във фейса приятели от Пловдив споделиха, че преди малко "изведнъж" циганите в Столипиново разбрали , че леля Цецка била тяхната майка и се втурнали към урните да покажат колко я обичат...

Коментар

• Избирателите си направиха гаргара с тиквата....
        Искат за n-ти път да проверят дали си държи на думата .....

Според мен цецка ще победи с малко ( благодарение на цецко костинбродски ).....

Голям та.ак се очертава тази вечер пред ТВ - то...

Коментар

• Борисов ще обяви решението си за кабинета най-рано в понеделник

Час преди края на изборния ден щабът на ГЕРБ се е събрал в централата на партията и всички очакват появата на премиера Бойко Борисов, за да бъде обсъдена стратегията на партията в изборната нощ.

Както е известно, по време на кампанията Борисов многократно обвърза съдбата на кабинета с представянето на кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева на първия тур.

Ако данните от екзитпола на социологическите агенции, които правят паралелни замервания на вота, се окажат верни, ще се наложи премиерът да обяви решението си. Борисов казваше, че ако Цачева има по-малък резултат от основния си конкурент Румен Радев, ще има предсрочни парламентарни избори.
          ............................
          От щаба на формацията обясниха, че заради близките резултати тази вечер не се очакват изявления на премиера. "Той ще говори едва когато има официални резултати. Дотогава по участия ще бъдат изпращани членове на щаба и самият кандидат-президент", обясниха запознати.
          Их, къв мий КЕФ!
          Таз вечер Боко Тиквата ша мълчи кат нас..., като наакан.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Повечко от 500 хил. са. Само Англия и Испания са 600 хил.

Сложи ги между 1.5 и 2 милки. Или това са 'орицата, които изгониха оттук, а родните червени кордели ги водят за "умрели".

Не им ли слушаш басните, че откакто дошла демокрацията и 2 милки "измрели". Измрял им е пачия акъл. Просто не ви броят за живи

Коментар

• Е така се управлява държава ,лишаваш 500 хиляди българи от въжносноста да гласуват ,теоите другари на държавната хранилка барабар с под строй до урните и ето 27% и президента готов )) .... Да живее демокрациета ....ама рано или късно ще дойде един честен и тогава ще ви се раскаже играта...Казва се видов ден
              Last edited by X_Y; 06.11.2016, 18:50.
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                В Майорка на 20000 българи ако не и повече 1 секция ...опашка 300 метра чакане 3 часа , Да ви пикая на управляващите .
                На референдума за електронното гласува много яко прецакаха нещата. До обяд въобще не са раздавали бюлетини.

Аз ходих в следобяд, но трябваше да си я искаш допълнително и те правеха на маймуна. Първо гласувай за местните избори и тогава се върни да ти дадем за референдум.

Та, затова не мина тогава. Удряхме електронно и айде чао, ама го блокираха шматките, понеже * вот щеше да се загуби, а той им прави изборите
                Last edited by X_Y; 06.11.2016, 17:55.

Коментар

• По 1 мин на човек при обявени официално 8 хиляди балгари в Майорка ...може ли някой да сметне колко дена трябват за да се гласува.Това е посадимо ,къде е прокоратурата и телевизията !?

Коментар

• Vladimir Mitsov Роско имаше 40% на първи тур през 2011-та, Калфин 28 .... Сега Цецка едвам стигнала 22% и не мърда цял ден оттам...

Коментар

• В Майорка на 20000 българи ако не и повече 1 секция ...опашка 300 метра чакане 3 часа , Да ви пикая на управляващите .

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Ами, ако вместо да спамиш цял ден тук, беше отишъл до урните и там са го написали: Имаш 3 въпроса:

- Да/ Не
                        - имаш право и да не отговаряш на някой въпрос, щом не те кефи ( не драскаш нищо на него ).

Пример: Искаш да отговориш само на третия въпрос за субсидията: Вземаш си лист и плик, влизаш в стайчето: Биеш едно "Да", слагаш в плика и излизаш.

П.П. Айде продължавай със спама сега
                        Абе много си упорит бе
                        Игнор!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                          Какво да ти отговоря на въпроса - аз съм против референдумите ПО ПРИНЦИП и днес не гласувах, ама какво от това? Ако мине този - мажоритарна система, задължителни избори - кофти работа.
                          Айде това ще го преглътнем някакси, ама знаеш ли какво могат да измислят за следващия рерферендум, ами за по-следващия?
                          Ами, ако вместо да спамиш цял ден тук, беше отишъл до урните и там са го написали: Имаш 3 въпроса:

- Да/ Не
                          - имаш право и да не отговаряш на някой въпрос, щом не те кефи ( не драскаш нищо на него ).

Пример: Искаш да отговориш само на третия въпрос за субсидията: Вземаш си лист и плик, влизаш в стайчето: Биеш едно "Да", слагаш в плика и излизаш.

П.П. Айде продължавай със спама сега

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Тц, няма как да сте. Ако към 14,40 ч. учиндолски е събрал около 23 %, значи са гласували 1,5 млн. На последните парламентари избори са гласували 3,5 млн. Това означава, че за 5 часа чалгарията трябва да събере още 2 млн.
                            Бих гласувал за този който изрита наглия чалгар от всички телевизии

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                              Какво да ти отговоря на въпроса - аз съм против референдумите и днес не гласувах, ама какво от това? Ако мине този - мажоритарна система, задължителни избори - кофти работа.
                              Айде това ще го преглътнем някакси, ама знаеш ли какво могат да измислят за следващия рерферендум, ами за по-следващия?
                              Никой не може да ме задължи да гласувам.Когато тия дето искат да гласувам бъдат задължени минималната заплата в България да е 1000 евро тогава и задължително ще гласувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Не ми отговаряш на въпроса.За партиите ми е ясно докато има митници и наркотици без пари нема да останат.Казах ти че и Слави и Буци са класически тъпанари тарикати.И ще си го намерят.Крайно време е чалгаря да бъде изритан от всички телевизии
                                Какво да ти отговоря на въпроса - аз съм против референдумите ПО ПРИНЦИП и днес не гласувах, ама какво от това? Ако мине този - мажоритарна система, задължителни избори - кофти работа.

Коментар

Working...
                                X