If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lobos ти си тиква а Каракачанов е червен защо не подкрепи Цачева индевидуално както Марешки ....а Дълбоката Рада е изявен червен . България е червена честито .
Това селянин не е обида нито турчин ,а че народът е прост прост е това го каза европа да обърнем внимание на образованието на циганите ...Ако се считаш за част от тях ,това е твой проблем ....а този президент е избран с гласовете на циганите и турците и твоят селски глад .Да е жив и здрав новият ви президент но това не е моят президент Ас несам гласувал за него .
Искам да кажа,че новият арбитър в българската политика са ПФ.ДПС с техните
6-7% вече не са решаващ фактор,който иска да управлява трябва да спечели ПФ.
Електората на ПФ разпръснат, на ДПС съсредоточен регионално. Възможно е обединението на патриотаристи да е подготовка за мажоизбори от манипулационните кабинети зад тях, така че при мажо-мазо да оцелеят в парламента с няколко кресла и заедно с ДПС да ги ползват за комбинации.
Аз не агитирам за никого. Гласувам постоянно за ГЕРБ. Сега гласувах против тях заради безумната политика срещу Русия на техни министри. Ако направят така, че да да ми харест занапред, ще гласувам за тях, ако не - за други.
Хахаха Какво е това червен русофил гласува за дясно управление като ГЕРБ -- това е дървено желязо !
Ами що сега не проработи тази твоя схема? Що си мислиш че на едно мажоритарни избори тия, дето сега гласуваха ПРОТИВ ГЕРБ утре няма да гласуват пак против ГЕРБ?
Че то половината от гласоподавателите на РБ са против Тиквата, въпреки че "лидерите" на такива грандиозни партии като Лукарски, Кунева, Ненчев и Корман Исмаилов подкрепиха ГЕРБ. Че тия партийки, ако се явят самостоятелно на избори ша гледат парламента отвън бе!
Аз не агитирам за никого. Гласувам постоянно за ГЕРБ. Сега гласувах против тях заради безумната политика срещу Русия на министри от кабинета им. Ако направят така, че да да ми харест занапред, ще гласувам за тях, ако не - за други.
Това селянин не е обида нито турчин ,а че народът е прост прост е това го каза европа да обърнем внимание на образованието на циганите ...Ако се считаш за част от тях ,това е твой проблем ....а този президент е избран с гласовете на циганите и турците и твоят селски глад .Да е жив и здрав новият ви президент но това не е моят президент Ас несам гласувал за него .
Коментар